שלום לכולם

שלום לכולם

באקראי הגעתי לפורום הזה, בגלל שאלה של חרדית תוהה שהיתה בעמוד הראשי של תפוז, תשובות מאוד מעניינות ענו לה אני חייב להגיד, עברתי על כל תשובה ותשובה, אנשים רציניים! הסתכלתי גם בהמשך ההודעות בפורום וראיתי שיש כאן שנאה לדתיים שהם מחזירים בתשובה. למה?? זה נובע מפחד לא להתווכח איתם או שהם חופרים כאן המון זמן ונמאס או מה? דרך אגב, אני יוני, ואני מסורתי

cwen

New member
גם אני מהראשי

אין לי נסיון בפורום הזה, אבל יש לי נסיון עשיר מפורום דתיים חילוניים של YNET, ואני מניחה שהמחב"תים פה הם אותם הטיפוסים שהציקו שם. הבעיה איתם זה שהם לא באים להתווכח. הם באים להטיף, ורובם במוד של "שידור בלבד". הם מעתיקים הודעות מכל מיני מקומות, ומדביקים אותן בפורום. כשמסבירים להם יפה למה אנלוגית השעון מאבנים על חוף הים לא מקבילה בכלל לתורת האבולוציה הם עונים תשובות שמהן נראה כאילו יש להם בעיות קשות בהבנת הנקרא ובלוגיקה ואין להם אפילו שמץ של מושג מה זה אבולוציה, וכשמסבירים להם זו אותה הרגשה של לדבר לקירות. הם אפילו לא מנסים להבין מה אומרים להם ואחרי שבוע חוזרים עם אותו הדבר בדיוק כאילו לא התנהל בכלל דיון. דבר אחד לזכותם, הם גרמו לי לנתח את הטיעונים שלהם ולענות כל כך טוב לכל נקודה ונקודה עד שאיבדתי גם את המעט שמבחינתי עוד היה בספק, והיום אני חילונית גמורה שברור לה שהדת היהודית היא אוסף של הגיגים שנכתבו בידי אדם ואין לה שום משמעות מעבר לרמה התרבותית וההיסטורית!

למעלה