שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

שאלה לי על בגדים - אני מחפש לקנות חולצה קצרה (לא משנה צבע) שתהיה די צמודה על הגוף בשביל שיעורי קלאסי - אני לא אוהב גופיות ולכן מעדיף חולצה, יש לכם מושג מאיפה אקנה אחת כזו פשוטה בלי שום קישקושים וציורים? ואני מחפש גם מכנסיים קצרים נוחים לקלאסי, עד הברך, שיהיה אפשר להרגיש נוח גם שמניפים רגליים - יש הצעות? אני אשמח, תודה

היי שאוליקו

יש המון סוגים של חולצות. אמליץ לך על חולצות שמנדפות זיעה (ניתן לקנות בחניות לבגדי מחול וספורט-הקש בגוגל). כמו כן, אם ברצונך לקנות את החולצות הפשוטות ביותר מבד כותנה/לייקרה, ניתן למצואן בכל החניות של הביגוד (פוקס תמנון וכו') מכנסיים לקלאסי: טיצים בחנויות לבגדי מחול וספורט- משמשים גם אצנים ויש להם טווח שמאפשר תנועה מאוד גדולה וחופשית, ומידה ומדובר בשורטס קצרות(למרות שלא יהיה כל כך נוח בהנפות וכד') גם ניתן למצוא בחנויות ספורט. שיהיה בהנעה והנאה..

אחלה, תודה - רק

אלך לישראדאנס ולפוקס לגביי חולצה אבל טייץ יש לי, אני שנים לא שמתי אותו ויקח לי הרבה זמן להתרגל, אני מעדיף מכנסיים קצרים (משהו שלא מצאתי בישראדאנס) פשוטים עם גזרה תחתונה - מה שמאפשר תנועה חופשית.. טוב אחפש איפשהו. תודה על המענה

toto41

New member
יש עכשיו די הרבה טרניניגים כאלה

בחנויות נניח כמו hains או איך שקוראים להם (החנויות שמוכרות טרניניגים וטריקואים כאלה), יש גם בבאזרים במחירים נמוכים יותר....

Sorcerer59

New member
עצות מרקדן לרקדן...

שאוליקו היי, הפתרון שאני מצאתי בזמנו הוא פשוט לקנות גופיות במידה יותר קטנה. קפוץ לכל חנות של דלתא ותבקש גופיות פשוטות במידה קטנה. ועוד משהו - בישראדנס בזמנו הייתה להם קולקציית גברים קטנה, שהייתה בה גופייה שנדמה לי נקראה בוקסר או משהו. גם מעולה. יש לי אחת. למרות שאני אישית מעדיף טייץ (לי זה יותר נוח), באמריקן אפרל מוכרים הרבה פריטים שיכולים להתאים גם לנו, כגברים שרוקדים - גם מכנסיים קצרצרים, שיכולים להתאים לך עם ההנפות. והכי חשוב - אל תשכח חגורת בלט מתחת, מה שבדאנס שופ מכנים סליפ. (מה לעשות שבניגוד לבנות, אנחנו צריכים משהו שיתמוך ויחזיק את כל העסק... :)) בהצלחה!

למעלה