שלום לכולם :)

daphts

New member
נחמד לנו שאת איתנו, אולי הגע הזמן

שיהיה לך נייק קבוע, את אורחת די קבועה פה...

yosef 30

New member
איך יודעים שבנאדם מאוהב../images/Emo35.gif

הוא מתנהג כמו משוגע.
הלוואי ונשתגע כולנו.
יוסף.

yosef 30

New member
נמטה, אנחנו בניגוד לרבים אחרים

מקבלים כל אחד המכבד את עצמו ואת זולתו. הפורום אומנם עוסק בעיקר בזוגיות הומולסבית - אך היא לא שונה מזוגיות סטרייטית. (במובנים מסויימים) אך לרוב דילמות בין בני זוג ובנות זוג הן דילמות בכל קשר. אוהב אותי לא אוהב אותי, לעשות לא לעשות, לומר לא לומר, להפתיע איך להפתיע, בוגד בי בגדתי בו או בה או בהם וכו' וכו'
מדברים על רגשות, תחושות, מחשבות, פחדים, תהיות, רצונות ועוד... כך שאת יותר ממוזמנת, נשמח ללמוד ממך ושמחים שאת לומדת מאיתנו. תודה רבה על הפידבק, זה בהחלט מחמם את הלב בימים "נוראים" אלו. חיבוק גדול
והמשך ערב נעים. יוסף.

StopThisTrain

New member
שלום לכולם :)

רציתי לשאול שאלה. רציתי לדעת האם מישהו כאן מכיר (אישית) זוג הומואים, שחיים כבני זוג זה זמן רב, והפרש הגילאים ביניהם הוא גדול (10 שנים פחות או יותר). תודה מראש

LightBoy8

New member
היי אנשים יקרים../images/Emo70.gif

הרבה אנשים מחפשים אהבה בחיים, מחפשים בני/ות זוג מתאימים וכאלו שיהיו איתם Till the end of time...: ) תסתכלו במראה - מצאתם את אהבת חייכם
אנחנו מבלים כל החיים שלנו בגוף הזה, אנחנו מבלים כל החיים עם עצמנו בכל רגע - אנחנו צריכים לאהוב את עצמנו
כשיודעים אנחנו להעריך את עצמנו, לאהוב ולשבח את עצמנו - אנחנו מוצאים אהבה גדולה
אתם יודעים, זוגיות זהו אחד התיקונים המשמעותיים בחיינו, ולא מלקקים בו דבש, לומדים בו. הטוב שבזוגיות, שישנם הרגשות האלה בין בני הזוג, ככה זה מצליח לרכך את עצם העבודה שכרוכה בה. לכן, אין צורך בלשקוע בחיפוש אחרי האהבה הזו, אחרי החלומות האלה, ולהבין: זוגיות, זו עבודה מאוד לא פשוטה, ומי שרק מוכן אליה, מקבל אותה. והרבה מהאנשים בעולם לא מבינים את זה.

yosef 30

New member
היי בחורצי'ק

בוודאי שיש זוגות שהבדל הגילאים ביינהם גדול בעשר שנים. לפורטי יש רשימה מכובדת של זוגות שהם שנים ארוכות ביחד ואני שחלק מהם יש להם הפרשים. לי יש זוג חברים שהשבוע חגגו ארבע שנים ביחד והפרש הגילאים הוא 12 שנה. אחד בן 36 ובן זוגו 24. וזה הולך להם יופי ונהדר. אתה שואל כי הכרת מישהו גדול ממך בעשר שנים
מה בעצם אתה שואל
לילה טוב
יוסף.

StopThisTrain

New member
אני שואל...

כי הכרתי בחור שגדול ממני ב 10 שנים. ואני נורא מעוניין בו, ואני חושב שגם הוא מעוניין בי, הוא אומר שאם הייתי בן 30 הוא היה קופץ עלי ממזמן. אבל הגיל שלו מונע ממנו לנסות אופציה כלשהי לקשר, ואני חושב על אפשרויות ללמד אותו על אהבה...

yosef 30

New member
אתה רוצה ללמד אותו על אהבה../images/Emo35.gif

אתה רוצה להכניס את עצמך למסגרת לימודית או למסגרת זוגית
האמן לי אתה לא רוצה ללמד אותו. אולי אתה רוצה ללמוד ביחד איתו, זה כבר נשמע אחרת. אך אם אתה נכנס לזוגיות במטרה לחנך מישהו - אתה תחווה רק כאב לב. למה אתה חושב שהוא צריך ללמוד אהבה
מה זיהית שהוא לא יודע
יוסף.

JamesNox

New member
ביני לבין בעלי יש 13 שנה

אנחנו 5 שנים ביחד, בשאיפה לנצח. (אני בן 41, הוא בן 54)

daphts

New member
ג'אימס אתה בן גילי

אני 41 והזוגה 50 אוטוטו (בדצמבר) וגם אנו בשאיפה שזה לנצח, אבל הסיפור שיש לנו הוא סיפור ההכרות שלנו - לא יודעת כמה בקהילה הזו יכולים להגיד הכרתי את בן/בת הזוג בתחנת דלק בזמן תידלוק... מאז כמו רות ונועמי " באשר תלכי אלך " אכן הולכות לכל מקום יחד גם חצי מדינה, ביתינו בשפלה הוא במובן זה היתפשרות בן הדרום הרחוק המקורי שלי והצפון הרחוק המקורי שלה. קנינו בית האמצע הדרך ליד אותה תחנת דלק- וואלה אחת לשנה פוקדות את אותו בית קפה בתחנת הדלק, כדי לצין את התאריך. גיל חשוב רק אם אתם גבינה לבנה או כל מוצר חלב אחר, אחרת הוא רק מספר.

HUhybrid

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

את/ה מוזמנ/ת לפנות אליי במסר פרטי אם זה מעניין אותך.

meirsh40

New member
אנו בהפרש של 15 שנים

כבר 6 שנים יחד .....ומקווה לעד .. היו קצת בעיות בהתחלה אבל התגברנו והאהבה בנינו נדירה דרך אגב אני בן 43 ובן זוגי 28

למעלה