שלום לכולם..:)

שלום לכולם..:)

אז ככה אני בחור בן 21 דתי (כיפה סרוגה) 1.86 רזה חלק עיניים חומות שיער שחור ) כבר כמה זמן מחפש בחור בגילי שאני אוכל להיפגש איתו, לשוחח איתו, לשפוך לו את כל אשר על ליבי(ויש לי הרבה דברים שאני מרגיש שאני חייב לספר למישהו) והוא יספר לי את הסיפור שלו ואולי גם אח"כ לעשות איתו סקס. אני גר בת"א ואני אשמח לפגוש בחור שכזה.. אז מי שבא לו אז בכיף אני אשמח להכיר. *להשאיר הודעות במסרים או פה

דור 025

New member
../images/Emo6.gif

"ואולי גם אח"כ לעשות איתו סקס.." דרך מצויינת להכיר בחור, ולפתח איתו איזה משהו אמיתי..
(סליחה על הציניות.. )

konito

New member
מאיזה ירח נפלת?

סקס אכן דרך מצויינת להכיר וסקס טוב יכול להוביל במקרים רבים למערכת זוגית טובה ונפלאה.

SoShakespeare2

New member
אל תרדו עליו - הוא לא יודע מה הוא כותב...

אובד עצות יקר תראה(יותר נכון, תקרא), סקס מזדמן הוא לא דרך לפתח קשר אמיתי ונכון - כזה שמתאים לך... ובטח שלא בפרסום כזו הודעה.... ישנם מפגשים חברתיים אליהם אתה יכול להצטרף ולהשתתף, ובהם להכיר מישהו(לקשר רציני, כמובן...). צרפתי לך שני קישורים שיכולים לעזור לך(שאני, באופן אישי, ממליץ עליהם); הראשון הוא של אורי ידידיה(אגב, הוא אדם נפלא ומקסים), והשני הוא של "איגי" - ארגון הנוער הגאה: 1. אורי ידידיה . 2. "איגי" . בהצלחה!

יש מישהו מפה שהולך למפגשים של אורי?

מוזר שעד עכשיו לא שמענו עליו.

SoShakespeare2

New member
מצחיק... הדבר ה(לא)מוזר הוא שהרבה שמעו עליו

כנראה שהוא מושך רק אנשים טובים... - כמו שצריך...

SoShakespeare2

New member
כמעט שכחתי...

יש גם את אסף זהבי שיכול לסייע... תוכל ליצור איתו קשר בטל': 050-7809585 שוב, בהצלחה! :)

Naor2x

New member
חברים יקרים

וההתייחסות היא לעודד ואביאל. נראה שהעניינים בינכם כבר מזמן ברמה של פסים מאד אישיים, ולא של דיון כללי שהוא מעניין כל משתתפי הפורום. נשמח (לפחות אני אשמח) אם תעבירו אותם למקום אחר, היות וזה מעכיר את האווירה כל הציניות והעקיצות - ואני חושב (או אולי אני טועה...לא יודע) שהפורום איננו במה להתנצחויות וסיכסוכים אישיים. תודה.

אני לא מתנצח עם אף אחד, לו יש בעיה איתי...

שים לב שגם בשרשור שעודד יצר, לא הגבתי מעל 3 פעמים. זה מיותר. מה גם שהוא בכלל מתעלם ממני במסרים, ככה שאולי הוא רק רוצה לעשות פה בלאגן בפורום, לך תדע... בכל מקרה, נאור, אני חושב שאתה צודק. אין מקום לעקיצות והציניות האלה ע"ג הפורום.

SoShakespeare2

New member
אין לי שום בעיה איתך...

למעשה, אין לי שום דבר משותף איתך!... אתה מנסה להתגרות בי(ואל תשחק אותה שאתה לא יודע את זה...) מעל גבי הפורום. לאחר מכן, אתה מנסה להוציא אותי לא בסדר... ובאותו הקשר: לא, אני לא רוצה לעשות בלאגן בפורום הזה. הפורום הזה הוא חשוב ותורם... אביאל, אכתוב את זה בפעם האחרונה - עזוב אותי בשקט! אני יותר לא מתכוון להגיב להודעות שלך. תפסיק להיות ילד קטן ולנסות "להתנצח" איתי... אל תערב את הפורום בבעיות שלך איתי. תודה.

Nחמן

New member
מה קרה שוב?

היה לך כינוי אישי, מסיבה כלשהי החלפת אותו לפני מספר ימים ושוב חזרת לכינוי הישן? לענייננו. מבלי לקבוע עמדה בוויכוח ביניכם אני מזדהה עם כל מלה של נאור מבלי להוסיף לה פירוש. עשה מה שביקשתי ממך וסיים בזאת שרשור זה.

די כבר להתייפיפות הזאת

לחפש סקס זה לגיטימי. דווקא פה, במקום האחרון שתיארתי לעצמי שזה יקרה, אנשים מסתכלים אחד על השני בזכוכית מגדלת. האווירה הזאת מגעילה, די כבר.

למעלה