שלום לכולם

ran levi

New member
שלום לכולם

אני בחור נכה בן 23 הסובל ממחלת ניוון שרירים מתוך שאיפה להרחיב אופקים רכשתי מכונית מסוג אאודי אולרואד שהוא רכב עם יומרות מובהקות לנסיעות שטח הרכב שלי שבק חיים שלושה חודשים לאחר מסירתו לידיי מאחר ונגרמה תקלה וחול חדר למנוע האוטו זה קרה ביום העצמאות האחרון ומאז אני נאבק ביבואן הרכב שיכיר בתקלה במסגרת האחריות של הרכב היבואן טוען שנסעתי עם הרכב במקומות להם הוא לא מיועד לכן אני מצרף קישור שמסביר את מהותו של הרכב , למה הוא מיועד ומה יבואן הרכב טוען מנגד אני קורא לכל הציבור לעשות חשבון טוב טוב לפני קניית רכב מהיבואן המדובר רגליי נמצאות בידיו כבר שלושה חודשים

מכתב מעו"ד טוב עשוי לפתור את הענין

נסה קודם לכתוב מכתב רשום בואתה מביע את הענין בצורה נעימה וקצרה תוך איום מרומז שהעניין יגיע לבית משפט בשני משורים: האחד- מכוניתך האישית השני- הטעיית הציבור- לא פחות חמור. ואז נראה איך יגיבו...

אים היבואן טוען

שנסעתה במקומות שהוא לא מיועד . אתה בבעייה מיקרה כזה יגמר רק בבית מישפט אתה צריך לשופט להשמיעה איפו נסעתה . והוא ישמיע לשופט איפו לפי דעתו אתה נסעתה . זה ויכוח בין 2 עורכי דין רצניים ליקבוע איך ניכנס החול ומי אשם . רכב הוא אטום למטה אולי קיבל מכה וניפער חור הפיתרון לא קל כל כך

ran levi

New member
הפתרון לא קל

אבל דעת הקהל עשויה להיות גורם מכריע לכן אשמח לקבל תגובות בקישור שבהודעה הראשונה שלי ואולי זה יעשה שינוי מאחר,ונציגים של החברה צופים ועוקבים אחר הודעותי

מה שייך המיקרה לדעת קהל

אים היבואן יוכיח בבית מישפט שהנהג לא נסע לפי הכללים שבספר הוראות אז לא יעזור כלום לנהג כולל דעת קהל . דעת קהל יוכלה להשפיע אילו סרטים יקורנו בשעה 10 וכדומה

קוראים לזה "אמת בפרסום"

זה מושג בחוקי הצרכנות שמשעותו היא כי מפרסם שהבטיח משהו בפרסום חייב לעמוד מאחורי מה שהבטיח. אם חברה מפרסמת תמונות רבות של המכונית הנהדרת שלה בחול היא קצת תתקשה להתנער מאחריותה בכל טווח המיקרים הסבירים. אם אכן הרכב לא נפל מצוק אלא חדר חול למנוע וגרם להרס אין ספק שליבואן תהיה בעיה חוקית קלה...

אז למה הבחור לא פונה לבית מישפט

בתביע . אלה מנסה דרך זולה של שפיכת ליכלוך על המוצר . דרך דפי האינטרנט , זה מראה כבר שהוא לא צודק . גם התשובה שלך היא כיצד לא לעניין דעת קהל , מה אתה חושב שאים הבחור יכתוב שניכנס חול לרכב , ברפי הפורום , אז אנשים לא יקנו רכבים או שהמכירות ירדו לחברה הנ"ל הכל שטויות לי ניראה שהבחור מנסה לסיחוט תיקון חינם באיום של פירסום הפרשה . אבל הבחור לא מספיק חושב נכון

ran levi

New member
הוגשה תביעה לבית משפט השלום

לפני שבוע, כל מה שאתה רואה כאן זה על מנת להחזיר לי תא רכבי ללא ההליך המשפטי באמצעות פשרה אני לא מנסה שום דרך זולה אם היית יודע כמה עולה לי המאבק שהביא אותי כמעט לפשיטת רגל בגיל 23 תבין אני לא מנסה לסחוט כלום אני מנסה לקבל מה שמגיע לי הנה פירוט של המקרה: הליקויים ברכב הם חדירת חול למגדש הטורבו בעקבות תקלה במערכת סינון האויר ושבירתו של ציר המגדש אשר מקורר על ידי שמן המנוע, שבירת הציר גרמה לנפילת לחץ השמן במנוע ולפליטתו דרך פיות האגזוז, שהוציא עשן לבן בעקבות החום ומגע השמן רק אז בעצם ניתן היה לדעת שקרה משהו לרכב מאחר ושום מחוון או נורה נתנו התראה . וזאת כאשר הרכב מצויד במערכת אוטו צ´ק שבודקת את מערכותיו ולכן כשנימסר לידיי הרכב נאמר לי ואני מצטט "אין לך שום סיבה לפתוח מכסה מנוע , הרכב מתריע על הכל בלוח שעונים" חשוב לי להדגיש כי ברגע שנתקע הרכב התקשרתי למוקד חירום של צ´מפיון מוטורס ודיברתי עם כונן החברה אשר אמר לי ואני מצטט "תוציא את הרכב מהשטח החולי (נתקעתי בחולות - הרכב אמור להיות גם רכב שטח, אם אתה רוצה לראות מהוא הרכב תכנס לקישור שהוספתי בהודעתי הראשונה) בכוחות עצמך בלי לנסות להניע ותביא אותו אלינו על גרר" לאחר מכן הואשמתי בחילוץ רשלני (לאחר הנחיה מפורשת של הכונן) נהיגה רשלנית , שימוש לא נכון ברכב,וכו וכו צליבות למיניהן אבל בשביל שתבין את מהות הרכב מומלץ מאוד להכנס לקישור שמציג בתמונות ובכתבות את הרכב בידים של אנשים פרטיים, פרסומים רשמיים של היצרן ושל אאודי בישראל וכל כתבות עיתונות הרכב הישראלית, לאחר מכן כבר לא יהיה לך ספק בחפותי. הקישור נמצא בהודעתי הראשונה.

קודם כל

אים נושא נדון בבית מישפט . אז אסור ליכתוב ולדון בו בבשום מקום שביודיצה עד פסק הדין . ונישמח לשמוע את פסק הדין . ונאחל לך הצלחה מלאה

חמדנית

New member
אנחנו איתך../images/Emo45.gif

ושתראה לכל הרמאים האלו שמדפיסים חוברות על נייר מהודר אבל ההבטחות שלהם בזבל!

למעלה