שלום לכולם

HAILY26

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה. וחייבת למצו את העונה השניה! איך אני יכולה להוריד אותה?

אממ..

http://forum.insidethel.com/ - זה פורום שאת צריכה להרשם אליו וכדרך אגב רואים את כל הפרקים..בלי צורך בהורדה- מקווה שעזרתי...:)

HAILY26

New member
thtpar krtu, vfk

אי אפשר לראות את הפרקים שם. הם רוצים שלמרות הרישום גם נשלם..כבר שילמתי בכמה אתרים אפילו, אבל לא קיבלתי את השירות שמבטיחים. שם זה יעבוד? או שאוליי אין צורך לשלם ואפשר לעקוף את זה?

חחח לא הבנתי

אחותי,רגע,את שואלת או אומרת. מהדברים שאמרת אני לא מבינה אם זאת קביעת עובדה או שאלת שאלה. אני אומרת לך מנסיון שאצלי זה עובד. בחינם. את רק צריכה להרשם. אולי לא נכנסת דרך המקום הנכון וזה כבר סיפור אחר.. אמממ תנסי להרשם דבר ראשון ואז יהיה לך רשום פורומים ואז תוכנית L WORLD שיש שם את כל הפרקים.מסודר לפי סדר דוגמא 501 ואז את יודעת שזאת עונה חמישית ופרק ראשון וכו'..החסרון לפי דעתי באתר שאין כתוביות בכלל.אז צריך ממש להבין ולשמוע כל מילה..:S

HAILY26

New member
אז אני אכתוב ברור יותר:

נכנסתי לאתר ונרשמתי השם משתמש שלי קיים למעלה והכל. הלכתי לפרקים של הסדרה והכל מופיע שם בדיוק כמו שאמרת 203 204 205 והלאה.. אבל כשהתחלתי לראות את זה אז אחריי כמה דקות של צפיה הוא אומר לי שעברתי את ה70 דקות המותרות ואני צריכה לשלם בשביל לצפות. זה מה שהיה לי מוזר. בכל אופן העובדה שזה בלי כתוביות זה סבבה, הם סתם הפריעו. יכול להיות שצריך להרשם מבחינה כספית לזה התכוונת? כי אני נרשמתי לאתר עצמו

אז..

אמממ אני עברתי מזמן את ה-70 דקות וזה עדיין לא חסם אותי בכל אופן זה מוזר לי מה שאת אומרת..האתר הפך לאתר בתשלום ? כולם חארות כנראה..חחח אממממ החוסר בכתוביות לא כ"כ מציק לי בגלל שאני לא יודעת אנגלית-להפך אלא בגלל העובדה שיש מלא רעשים ברקע ולא באמת מצליחים להתרכז בדמויות שמדברות לפעמים בכל מקרה- אני אנסה שוב פעם להרשם מקס' דברי איתי בפרטי אני אתן לך את היוזר והסיסמא שלי למקרה שאצלי זה עובד חלק אם תרצי..

HAILY26

New member
איזה מתוקה!

סבבה אז קודם תיכנסי ותראי אם גם אצלך זה עובד ככה. אולי באמת זה בגלל שהם שינו שם דברים ולא נכנסת הרבה זמן.. תודה :)

זואיzoe

New member
הסבר

את יכולה לראות פרק אחד בלבד כל פעם.. הוא אורך איזה 54 דק', נכון? ואז.. חכי איזה שעה ... ו.. באורח פלא את יכולה לראות פרק נוסף. זה אכן עוצר אחרי 70 דק', כי הם רוצים שישלמו להם.. אבל אם את מחכה שעה, את יכולה לראות עוד פרק .. ועוד אחד.. .. והנה לינק לכל העונות..http://www.surfthechannel.com/show/2295.html

misheani

New member
עזבי את כל האתרים...

יש לי 2 מלים בשבילך: 1. אימיול 2. טורנטים. אם את לא יודעת מה זה, תעשי גוגל.

HAILY26

New member
שור ברור!!!!

טורנט הכי טוב. הבעיה היא שאני לא יכולה להתאפק! והורדתי את זה בטורנט לפני כמה ימים זה בנתיים על 20% וזה לוקח פור אוור!!! אז אני בינתיים מוצאת לי דרכים אחרות להוריד/ לראות את זה עד שהטורנט הזה ירד. תודה בכל מקרה

למעלה