שלום לכולם

man149

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אתם מקסימים וזה מעודד ומחזק. אני מקווה שנזכה להכיר יותר אולי במפגשים של הפורום וכו'. זה יכול להיות נחמד מאוד. אתם מקיימים כאלה מפגשים?

yosef 30

New member
היי רון לילה טוב

ראשית תודה רבה על הפידבק אני בטוח שכולנו לומדים מכל הודעה שמועלת כאן בפורום. נ לגבי מפגשי פורום אנחנו לא מקיימים כאן. אני אישית לא מקדם את זה בפורום מתוך מחשבה והבנה כי ברגע שייוצר כאן מפגש פורום זה עלול לפגוע באינטימיות שנוצרת כאן. מניסיוני ראיתי שברגע שיש חשיפה אישית לאדם שמאחורי הניק זה פוגע בשיתוף ובחשיפה של חברי הפורום. מצד שני אני יודע שמתנהלים שיחות במסרים בין חברי הפורום המתרשמים מכתיבתם של החברים האחרים וכך לומדים להכיר אחד את השני, במידה ויש עניין ורצון להכיר את האדם שמאחורי הניק. מקווה שנראה אותך איתנו כאן בהמשך לילה טוב ושכל מה שייקרה ייקרה אך ורק לטובה חיבוק גדול
יוסף.

man149

New member
שלום לכולם

היי, אני רון בן 21, מחוץ לארון. אני משתמש באטרף כבר מגיל 17... לאט לאט הבנתי שזה לא מקום שמתאים לי, מלא דייטים חסרי מעוף ותועלת. אני נתקל בגברים שרוצים רק סקס, מגיעים רק לסקס ואני לא מעוניין בזה בכלל... לא מצליח לפתח דברים איתם, למרות שאני הכי פתוח שאפשר ומנסה ליזום - זה לא עוזר לי. אני מחפש דרכים אחרות להכיר למטרת זוגיות... ונתקלתי בפורום הזה, שאגב נראה לי מאוד נחמד :)

yosef 30

New member
שבת שלום רון - וברוך הבא למשפחת זוגיות גאה

אני מאוד שמח שמצאת את הפורום כמקום מאוד נחמד. לא מזמן הועלה כאן אותו קושי של הרצון להכיר והקושי מול הרצון של מי שפוגשים בסקס בלבד. אני לא יודע כבר מה נכון או לא נכון - אם יש דבר כזה בכלל אני מאמין שלכל אחד יש את הדרך שלו להכיר. דרך צ'אטים, אטרף, מקומות בילוי, שידוך, מפגש אקראי ברחוב או בתור לסופר מרקט. אין ספק שזה מתסכל לצאת לדייטים וכל פעם מחדש לפגוש שוב את אותו דפוס. אני בטוח שככל שתאמין בדרך שלך ולא תתייאש ולא תיפול לתכתיבים חברתיים שלא לרוחך אתה תזמן לעצמך את הבחור המיוחל. לפעמיים זה קשה ולפעמיים זה קורה בין רגע אני מאחל לך שזה ייקרה לך בטיימינג הנכון עבורך שבת שלום חבר ייקר
יוסף.

בופיק

New member
היי רון חמודון

ברוכים הבאים לפורום המקסים הזה, אין ספק שזה פורום מאוד אינטימי, כייפי ונחמד.... אני שמחה שאתה כאן ומצטרף אלינו לחברה הקטנה והנעימה שיצרנו כאן... אני מאוד מבינה אותך, ומסתבר שלא רק אתה העלתה את הבעיה הזאת, כמו יוסף אני לא יודעת מה הדרך הנכונה להכיר ואם יש כזאת, זה כל כך תלוי במיליון גורמים שזה מדהים... אני מקווה שלפחות כאן תמצא קצת נחת... אני יודעת שלנשים יש כמה אתרי הכרויות האם גם לגברים יש כמה או שיש רק את האטרף
מניסיוני האישי, אני הלכתי לאתר הכרויות של נשים הוא מאוד מצומצם ורק נפתח כדי לא להתקל במיליון בנות חרמניות שיכולות להוריד לי את כל החשק לסקס במשך שנה... ושם באמת מצאת אתי מי שנמצאת איתי היום 5 חודשים מאושרים... שלך בופיק

למעלה