שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש
אז קוראים לי מיכל ואני בת 17 מהמרכז... אני רואה אמריקן איידול מהעונה ה-6. האמת היא שידעתי שיש תכנית כזאת והיא נשמעה לי ממש נחמדה אבל לא ידעתי אם היא משודרת בארץ עד העונה ה-6. הפייבורטים שלי משלוש העונות שראיתי: עונה 6 - בלייק לואיס עונה 7 - דיוויד קוק (גם אהבתי את מייקל ג'ונס וג'ייסון קסטרו) עונה 8 - קריס אלן (אוהבת גם את מאט ואת אליסון) סליחה אם חפרתי ומקווה שתקבלו אותי

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דילן
השתלבות נעימה
אליסון
עונה 6- אנטונלה
עונה 7- קריסטי
עונה 8- קריסטן
(הייתי חייבת
)

מגושקה

New member
איזה יופי

אני רואה שאני לא היחידה שבוחרת אנשים שבסוף לא זוכים. האמת שהתחלתי לראות מהעונה הרביעית וכן אהבתי את קונסטנטין, ואחרי מה שקרה לו וכל החשדות שעפו באוויר, ממש לא רציתי לראות את שאר העונות. אבל עונה שעברה אמרתי שלפחות אני אשמע את האודישנים של המתמודדים, ורק אודישן אחד לא הצלחתי לשמוע, אבל ראיתי סירטונים שלו בטיוב, והתאהבתי, זה היה כמובן ג'ייסון קאסטרו, שגם סביבו היתה שערוריה.
ובקשר למאט השבוע היתה לי תחושה שהם יפילו אותו, ואח"כ יצילו אותו, ובאמת זה קרה כך. זה היה אחלה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif מעליי לתוצאות ../images/Emo70.gif

צריך להיזהר פה עם הספוילרים הלא מסומנים אחרת יערפו את ראשך

LeAnnDylan

Well-known member
חחחח אני מבינה שלא היית נוכח שנה שעברה בפורום

אין מצב שהיית חושב שאתה היחיד אם היית קורא לפחות אחת מההודעות שלי
|תקופת שפל|

Mikey Weiss

New member
לא כל כך אהבתי את קריסטי בזמן התכנית

אבל לגמרי התאהבתי בה כשראיתי את האיידולים בהופעה חיה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif כיף לך!

זה היה הטור היחיד של איידול שבאמת רציתי ללכת אליו, כל שנה אין אף פעם מישהו ממש מענין שבא לי לראות את הטור בגללו ולסבול 9 אנשים אחרים שאני לא מתה עליהם ודווקא שנה שעברה ממש רציתי ללכת

תודה לכולם!

אהבתי אותה מאוד מהאודישנים ויש לי כמה גרסאות סטודיו ממש יפות בעיניי... אבל את ההופעות לרוב לא אהבתי.

Lady in red2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הפייבוריטים שלי: עונה 4 - בו בייס
(למרות שראיתי ממש מעט ואני חושבת שהתוכנית המלאה היחידה שצפיתי בה הייתה הגמר). עונה 5 - כריס דוטרי
ובנוסף גם אליוט ימין. עונה 6 - עונה די גרועה שאף מתמודד לא כבש אותי. חיבבתי את בלייק וג'ורדן עם העדפה לבלייק, אבל גם הוא לא להיט, במיוחד בדיעבד. עונה 7 - דיוויד קוק
ובנוסף גם מייקל ג'ונס. עונה 8 - אדם למברט
ובנוסף גם אליסון, מאט וקריס (כנראה שזאת באמת העונה עם הכי הרבה כשרונות?).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מוטי בן 20 מת"א
וגם לי בא להוסיף פיבוריטים
עונה 1-קלי וטמיירה גריי עונה 2-ג'וש גרייסין עונה 3-פנטז'יה עונה 4-וונזל וקונסטנטין.אחרי סיום העונה גם התחלתי מאוד לאהוב את בו.קארי נהדרת.ובקיצור,עונה מושלמת. עונה 5-אליוט יאמין
עונה 6-גרועה,למזלי היה את מלינדה. עונה 7-מייקל וקרלי. עונה 8-מייגן ג'וי.אני גם אוהב את מאט,קריס ואליסון.אדם ענק.

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יופי שהצטרפת
גם אני רוצה להוסיף פייבוריטים... עונה 1- ג'סטין, טמיירה וקלי עונה 2-ג'וש גרייסין עונה 3-פנטזיה
עונה 4-בו בייס
אהבתי גם את וונזל עונה 5-כריס דוהטרי
עונה 6- בלייק ולקישה עונה 7-דיוויד קוק
ואהבתי גם את מייקל עונה 8-אדם
אני גם מחבבת מאוד את קריס, אליסון ומאט.

למעלה