שלום לכולם.

שלום לכולם.

רציתי לומר שמאז שקראתי את "הסוד" ו"כוחו של התת מודע" עברו בערך 3 שנים. כיום אני בת 18 ואני מאוד שמחה שנחשפתי לחשיבה חיובית. בזכות זה אני כיום כבר לא נמצאת יותר במעגל הדכאון, תמיד מאמינה שיהיה פתרון ויודעת שלאמונה יש משמעות רבה לחיי. משפט חכם ששמעתי הוא: "אל תאשים אף אחד במצבך, קח אחריות על חייך". מאחלת לכולם חיים טובים ומאושרים=)

איזה כיף..

לשמוע דברים כאלה מבחורה כל כך צעירה! יש לי אחות בת 19 שמכירה את הסוד כבר שנה ובכל זאת לא ממש מצליחה ליישם אותו. יש לך איזו עצה בשבילה?.. (כי אני לא ממש מצליחה..) מאחלת לך חיים טובים ומאושרים! נורית

קודם כל נורא שמחתי לדעת שזה

משמח אנשים לדעת שאני בנאדם חיובי היום. והתשובה בשביל רולילולי היא שקודם כל תני לזמן לעשות את שלו. אני מאמינה שככל ששומעים יותר דברים חיוביים זה נכנס לתת מודע ואז בלי שנשים לב אנחנו נהיים אנשים חיוביים. שלא תביני לא נכון, גם אני בהתחלה לא הבנתי למה השינוי לא קורה אצלי ולמה אצל כולם כן, לקח לי שנתיים להבין את המשמעות ולהכניס את זה לתוך חיי. עצה שלי היא להגיד לה לקרוא הרבה מאמרים על חשיבה חיובית באתר www.hasod.co.il. אם היא תתרגל לקרוא כל פעם משהו חדש שיוסיף לה לידע על הנושא זה רק יעזור כי כמו שאמרתי זה יכנס לתת מודע שלה לבד. עוד משהו הוא שכל פעם שיש לה מחשבה שלילית ולא משנה מה שישר תגיד לעצמה שיהיה טוב והכל טוב,פשוט שתסיט את המחשבה הרעה והשלילית למקום אחר וכך זה יעזור לה. רציתי לומר עוד משהו פה לכולם אפילו אם שמעתם את זה אז אגיד את זה עוד פעם כדי שזה יחדור לתת מודע שלכם: תמיד האמינו בעצמכם, לא משנה מה קורה לטוב ולרע, בכל דבר יש חסרון ויתרון וגם בכל דבר רע יש משהו טוב, תמיד חישבו חיובי ותמיד הגידו לעצמכם בכל פעם שיהיה טוב ושאתם מסוגלים לעשות הכל כי הרצון והאמונה של הבנאדם הם החזקים ביותר וכלום לא יכול לעמוד בפני זה. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. אמן וכל האנשים יהיו חיוביים ואז בטוח כדור הארץ יהיה טוב יותר! שתהיה שבת שלום לכולנווו!!

עוד משהו חשוב ששכחתי להוסיף..

נסו לשמוע כמה שיותר מוזיקה שאתם אוהבים ועושה לכם טוב..כמובן רק מוזיקה עם מילים חיוביות ולא כאלה שמדכאות.. ולמה אני אומרת את זה? כי הייתי שומעת תקופה ארוכה דיכאון ולכן זה השפיע עליי וברגע שהבנתי למה זה קורה לי ישר עברתי למוזיקה שמחה העיקר שתעשה לי טוב בנשמה.. תעשו בחיים האלה מה שהכי טוב בשבילכם ותהנו מהם עד כמה שאפשר!

ליאתושקי יקרה!

תודה על התשובה, אעביר לה את המסר. כיף לקרוא את דברייך המשיכי בגישה חיובית זאת! בהצלחה! באהבה, נורית נ.ב. ואת צודקת! אכן חשוב לשמוע מוזיקה ובעיקר עם מילים חיוביות!

למעלה