שלום לכולם

daniley

New member
שלום לכולם

מה קורה כולם? כן כן אני עדיין חי, נושם וקיים ועדיין אוהב פוטבול : ) כידוע לכם אני בצבא וכרגע בגימלים של איזה שבועיים, עברתי ניתוח של בקע מפשעתי חוזר. ככה שגם אם חשבתי לחזור לשחק בעונה הבאה זה כרגע נתון לשיקול נוסף. כי זה כמעט בוודאות יחזיר לי את הבקע. מצטער שלא יצא לי לבוא בסופרבול לצפות עם כולכם במשחק. ממש רציתי אבל לא כל כך יצא. אני מתעדכן מה קורה בליגה מאיתי כץ ועדיין אוהב את הסייברס יותר מכל הקבוצות -P-: מה קורה אתכם? יורם? אלי? רביב? תומר X2? לירן? איתי? רועי (הבנתי שנפצעת או משהו).. ספרו קצת על מה קורה עם הקבוצה..

omrili77

New member
בוא למשחק בי-ם ביום שישי ותראה מה קורה ../images/Emo13.gif

Yo-man

New member
היי חייל אמיץ ופצוע

אני יכול לספר לך עלי שאני מובטל זה חודשים, נהנה מכל רגע, אבל מודאג טיפה כי בכל זאת יש לי משפחה וכולנו צריכים לחיות ממשהו יותר ממה שביטוח לאומי מעניק. חזרתי לשפוט במשחקי הליגה, שזה תענוג. יש לנו משחק חדש בפורום שיתחיל ביום ראשון (כמו שבטח ראית) חוץ מזה - הכל סבבה. טוב לשמוע ממך. תחלים מהר, תשמור על כל ההוראות של הרופאים כדי שההחלמה שלך תהיה שלמה (החבר'ה שלך יצטרכו אותך לעונה הבאה או לזו שאחריה) תהיה בריא

Yo-man

New member
יצא לך משפט מצחיק ../images/Emo13.gif

חוזר - ריטרנר... אבל למה רק תפקיד אחד? אתה לא חושב שתוכל לשחק רסיבר יותר או שאתה לא רוצה?

daniley

New member
חחח כן יצא מצחיק

האמת שאחרי שהורדתי את התפרים ביום חמישי הכירוג אמר לי שאחרי ניתוח בשיטה שעברתי אני אמור להיות מסוגל לרוץ ולהרים דברים כבדים ולהתאמץ בלי בעיה, הדבר היחיד שעבר לי בראש באתו רגע (כמובן אחרי העובדה שאני לא אקבל שום פטור בצבא) פ-ו-ט-ב-ו-ל!!!!!!! כל כך שמחתי.... אני עדיין לא יכול ללכת הרבה כי יש לי כאבים, סוג של איזה דלקת שתעבור לבד בגלל שיש גוף זר בתוך הגוף.. אבל מייד עם ההחלמה אני מתחיל לחזור לכושר, נהייתי חצי ממה שהייתי (כן זה אפשרי ; )... בקיצור אני מקווה לחזור..

Yo-man

New member
יופי. חדשות מצוינות.

כמה גימלים יש לך? עד מתי אתה בבית?

למעלה