שלום לכולם

שלום לכולם

אני ערפדית אנרגייה לכל מי שלא יודע מה זה אני מקבלת את האנרגיות שלי מהסובבים אותי מהסימפטייה שלהם כלפיי מהאהבה שלהם כלפיי וכו..... וכל החיים זה פוגע בי בסופו של דבר מה אפשר לעשות למי אני צריכה לפנות כדי שאני יקבל את האנרגיות מתוך עצמי ולא יצטרך כל הזמן את הסביבה? אם מישהו מכיר את התופעה בבקשה שיפנה אלי תודה וחג שמח

Pink Roses

New member
מכירה את התופעה היטב

חמודונת, גשי לפורום רייקי יעזרו לך שם בשמחה, אני הייתי סומכת בעיקר על "נועיק" ו "eitanreder", הם עזרו לי מאוד. בהצלחה
ליאורה

בדנתמ

New member
מכיר את התופעה היטב.

אני ממליץ לפנות לביה"ח אברבנאל
ומה הקשר לערפדים? ההגדרה המדויקת לערפד (חוץ מההגדרה המדעית של סוג קטן של עטלף) משתנה בהתאם לסופר / יוצר שאחראי לאותה דמות ספציפית, אך המשותף לכלל הערפדים, ושמגדיר אותם בספרות ככאלה ולא כיצירי דמיון אחרים הוא משהו כזה: 1 - ניזונים מדם אנושי. 2 - בעלי ניבים חדים. 3 - מעדיפים את הלילה. במקרים רבים הם מחזיקים בכוחות "על טבעיים" כגון יכולת התחדשות מהירה של הגוף, יכולת ריחוף וכד', כתלות בדמיונו של הסופר שיצר אותם. אם את לא ניזונה מדם, אין לך ניבים חדים, ואת לא חיה בלילה, את לא יכולה להתכנות ערפדית. את יכולה לתת לזה שם אחר, אבל ערפד זה לא יהיה. אם כן היית ניזונה מדם אנושי ומכנה את עצמך ערפדית, הייתי פשוט ממליץ לאשפז אותך בכפיה כי היית מסוכנת לציבור

בדנתמ

New member
אבל...

הקטע של שתיית הדם הוא עמוד התווך המגדיר את כל הערפדים. הניבים החדים הם יותר אמצעי, ושתיית הדם היא המטרה. אני בטוח שיש לפעמים גם ערפדים שלא מעדיפים את הלילה (הנה בדמדומים למשל הם מעדיפים אותו, אבל מסיבות שונות לחלוטין...). אבל אנשים שאומרים שהם שואבים מאנשים אחרים אנרגיה... גם אם נניח בצד לרגע את חוסר ההיגיון וחוסר האמת הנעוצים בכך ואת מה שאולי אף גובל בהפרעה נפשית, אין כל קשר בין זה לבין ערפדים. וזאת היתה הנקודה שלי.

Berethor

New member
איך אתה לא מאמין ב"ערפדי אנרגיה"

ערפדי אנרגיה היו שועבים לי תאנרגיה בשיעורים ואז הייתי נרדם, אפילו חטיפי אנרגי לא עוזרים, וגם כל פעם שאני עייף זה הסיבה.

בדנתמ

New member
בואנה חבוב...

איכשהו קשה לדעת עם ההודעות שלך אם אתה רציני או צוחק
אני אהמר על צוחק הפעם

AngelicPaige

New member
שלום לך ../images/Emo54.gif

אם את רוצה לשאוב אנרגיה ממישהו בצורה עיקבית אז אין מה לעשות, את צריכה תורמים, אולי אפילו תורם קבוע. רק ככה את תקבלי אנרגיה. ולכל הסקפטיים למיניהם, רק שתדעו שבתקופות קדומות ערפדים לא נחשבו כמו שאנחנו מתארים אותם עכשיו, אלה יותר כמו רוחות שבאות ושואבות את האנרגיה של החיים. ערפדים מודרניים הם יותר המצאה של בראם סטוקר ודרקולה שלו. גם עשו ניסוי על מישהי שטוענת שהיא ערפדית אנרגיה וגילו שהיא בהחלט יכולה לשנות את האנרגיה מסביבה ובהחלט יש שם משהו לא מוסבר.

למעלה