שלום לכולם

תולי 23

New member
שלום לכולם

איך זה קורה שהרבה זמן לא היו לי חולמות צלולים ועכשיו זה מגיע כל פעם שאני ישנה, הגעתי למצב שאני רוצה רק לישון, אני לא משתמשת בשום טכניקה, זה פשוט קורה ואין לי הסבר לזה.... בחלומות אני בדרך כלל עפה ועוברת דרך קירות, נכנסת לבתים, היום הלכתי לישון רעבה ובחלום פשוט ניכנסתי לבתים והתחלתי לאכול וטעם היה זהה למציאות,אך מה עוד אני יכולה לעשות בחלום? מלבד לעוף ולהיכנס לבתים.? אני מרגישה שאני חייה חיים כפולים ולפעמים זה כבר מתיש....איך זה קורה לי? .

makron2

New member
שלום.

"זה מגיע כל פעם שאני ישנה" - אולי את ישנה דיי הרבה כמו שציינת ובגלל זה את דיי עירנית בזמן השינה ונמצאת במצב שבו קל לחצלל. יש אנשים שמחצללים באופן טבעי על בסיס יומי. בקשר לזה שזה מתיש אותך,אולי תנסי לאבד את הצלילות תוך כדי החלום תוך כדי נסיון לשתף פעולה עם החלום והדמויות,או תעשי פעולות רגועות כמו לשנות מיקום לאיזה חוף ים ולהשתזף או למיטה ענקית ולהרדם עליה. יש מליון רעיונות,לי אישית שחסר לי רעיון אני מדמיין איזה טלבזיה ומעביר בה ערוצים עד שאני מוצא מקום נחמד ואז עובר דרך הטלבזיה למקום החדש.

makron2

New member
שלום.

"זה מגיע כל פעם שאני ישנה" - אולי את ישנה דיי הרבה כמו שציינת ובגלל זה את דיי עירנית בזמן השינה ונמצאת במצב שבו קל לחצלל. יש אנשים שמחצללים באופן טבעי על בסיס יומי. בקשר לזה שזה מתיש אותך,אולי תנסי לאבד את הצלילות תוך כדי החלום תוך כדי נסיון לשתף פעולה עם החלום והדמויות,או תעשי פעולות רגועות כמו לשנות מיקום לאיזה חוף ים ולהשתזף או למיטה ענקית ולהרדם עליה. יש מליון רעיונות,לי אישית שחסר לי רעיון אני מדמיין איזה טלבזיה ומעביר בה ערוצים עד שאני מוצא מקום נחמד ואז עובר דרך הטלבזיה למקום החדש.

silverhawk

New member
אהלן

לחלומות צלולים יש נטייה לבוא בגלים. סביר שאת פשוט נמצאת בתקופה כזו (וכמו שmakron2 אמר, ייתכן והדבר נובע גם מהעובדה שאת ישנה יותר זמן). קצת מוזר לי שזה מתיש אותך, מאחר ומבחינה פיזית, לא אמורה להם להיות השפעה עלייך (אחוז הזמן שבו מחצללים בלילה הוא אפסי ביחס לכלל משך השינה). בכל מקרה, מומלץ פשוט לנסות ולנצל אותם ולהנות מהם. בנוגע לטפים ורעיונות, את מוזמנת לבקר בקישורי הפורום, עשינו בעבר מספר שרשורי רעיונות כאלו.

EndOfAllHopes

New member
המממ

אולי את יכולה לנסות לעצום את העיניים בחלום, לשקוע לחשכה חסרת גירויים, שבה תוכלי לנוח?

makron2

New member
עוד עצה קטנה...

אם את לא רוצה לחצלל אז אל תתעסקי בכלל בנושא ורוב הסיכויים שזה יעלם - בלי יומן חלומות,בלי להכנס לפורום הזה ואפילו לא לחשוב על החלומות שחלמת בצורה ממושכת.

One Drop

New member
את יכולה לעשות הכל..

תשאלי את עצמך שוב, אולי תביני

למעלה