שלום לכולם

זחטי

New member
שלום לכולם

תודה על קבלת הפנים. אציג את עצמי: הי, אני יואב, ואני בובנאי חובב. בעבר היה לי מופע רחוב עם בובה רכה גדולה, ופלייבק. אבל עבר הרבה זמן מאז, וכיום אני מופיע רק לבני משפחתי.

זחטי

New member
בעבר בניתי בובות רכות

לא מקצועיות, אבל עם נשמה. היה לי מופע רחוב עםבובות שרות רוקדות ומנגנות ופלייבק של לואי ארסטרונג, והייתי מופיע בכל מקום אפשרי. זה היה כייף גדול, וזה היה מזמן. כרגע יש לי בהשג יד רק את צ'וקי, שנשאר בגלל שהבן שלי נקשר אליו.

זחטי

New member
עשיתי גם בובות מעיסת נייר

אבל גם הן נהרסו ונעלמו עם השנים. היום נשאר לי רק מקס (בתמונה). הוא מחזיק נורה ביד אחת, וחוט חשמל חשוף ביד שניה, וכשמדליקים את המפסק, הנורה נדלקת והוא רועד כאילו הוא מתחשמל... מצחיק. היו לי עוד כאלה בובות עם "קטע" אבל הן התפזרו בין חברים ומשפחה.

איזו בובה מחשמלת....

ומלאת הומור! קצת חבל שזנחת את התחום.. אפשר לשאול לטובת מה ולמה? והאוטומטות והלינק נראים משעשעים ומסקרנים לא פחות...

זחטי

New member
היום אני מתעניין באוטומטות

עשיתי בעבר מספר אוטומטות מעץ. (הלינק הוא של אומן אוטומטות אנגלי מדהים) הן היו די גסות היות ואני לא יודע לגלף כמו שצריך. עכשיו יש לי כמה רעיונות לאוטומטות מחומרים רכים (מנגנון עץ ובובה רכה), מעניין איך ילך לי. בכל זאת בא לי ללמוד לגלף.

איזה כייף שאת כאן ../images/Emo13.gif

תרשו לי להציג בפניכם את עינבלית מנהלת קומונת תפירת בובות וצעצועים בתפוז שאיפשרה לי לפרסם בה את דבר קיום הפורום שלנו ולהזמין את החברות בו ( ואותה כמובן ) לקחת חלק בפעיליות הקרובות והמשותפות להם ולנו שיתוף פעולה דומה נעשה ביני ובין מרלין -מנהלת פורום עיסת נייר שבו ליאור קסם חממה שלנו משמשת כתומכת וחברות בפורום זה כבר הצטרפו אלינו בימים האחרונים. אז עינבלית תרשי לי להרים כוס
לחיי שיתופי פעולה נוספים ברוכה הבאה אלינו אני מצרף את הקישור לקומונה שם תוכלו למצוא דברים שיענינו גם אתכם

עינבלית

New member
../images/Emo9.gif

איזו קבלת פנים
בשמחה! (לא יכולה להכביר במילים יש לי 2 ילדים לקלח ולהכין לשינה)

feyoula

New member
חובב חובב- אחלה בובות חבר!

עשיתי קורס גילוף- זה משהו כייף גדול! ממליצה. אפילו בתור תחביב זה ריפוי בעיסוק שחבל על הזמן

למעלה