שלום לכולם,

batel500

New member
שלום לכולם,

לא הייתי פה המון המון המון זמן ושמתי לב להמון המון אנשים חדשים, לאלה שלא מכירים אני אציג עצמי שוב: שלום לכולכם, אני בתאל ואבא שלי נפטר מדום לב לפני 4 שנים וקצת. לאחרונה החסרון של אבא נהיה כבד על הלב, עברתי טסט שני ביום שישי בבוקר, אני עדיין מחכה לרישיון הוא אמור להגיע בימים הקרובים, אני יודעת שאני כל כך מחכה לפעם הראשונה שאני אנהג בלי מורה באוטו למד, אבל היום כל כך חיכיתי לזה עד שהבנתי שכאילו אין טעם, אני חוזרת טיפה אחורה ומתעצבנת על זה שכולם למדו עם אבא על המנוע בשביל התיאוריה, על כמה שהייתי רוצה שלא אמא תהיה איתי בשיעור נהיגה הראשון אלא אבא, אני רוצה שהמורה שלי יגיד לאבא שלי שאני נוהגת כאילו אני נהגת עם ניסיון של שנים, רוצה שאבא יהיה ההורה המלווה שלי ב3 חודשים הקרובים. כשהתחלתי ללמוד נהיגה וסיפרתי לדודה שלי (אחות של אבא) שהמורה אמר שאני נוהגת כמו נהגת עם ניסיון היא אמרה "את בטוח נוהגת טוב כמו אבא שלך". הלוואי שאבא היה כאן בשביל לנהוג איתי ולהסביר לי ולתקן אותי ולשבת במושב שליידי ולחייך. החודש אני אחגוג כבר 18, ואבא לא יהיה כאן. פתאום, המוות של אבא כל כך משמעותי, פתאום הכול מגיע בבום גדול ומוריד דמעות שכבר הרבה זמן לא בכיתי אותן. זה לא יעבור לי, ולא יהיה בסדר, אני אשב במושב הנהגת שלי באוטו שהוא עדיין של אבא..מה שנשאר לי זה לדמיין אותו מחייך ונהנה מהנהיגה שלי..נהיגה שהיא בטח כמו שלו..כנראה כמו שלו. בתאל.

היי בת אל מזל טוב לרשיון../images/Emo73.gif

זה בסדר גם אני נעלמתי הרבה זמן אבל מסיבות בראותיות כל כך מבינה את תחושתך אבל תהיי בטוחה שהוא שומר עלייך מלמעלה ובכל מקום שתלכי הוא איתך מאחלת לך שתהיי נהגת מעולה ואבא שלך גאה בך תהיי בטוחה

yaeli20

New member
אוי בתי שלי ../images/Emo201.gif

את תמיד גורמת לי לבכות!
אני מבינה אותך כל כך מכיוון אחר, אחי וגיסתי בהריון ראשון, נכדה ראשונה להורים שלי ואמא שלי חסרה כל כך. ההורים שלנו תמיד יהיו חסרים לנו ברגעים המשמעותיים שלנו בחיים, אבל צריך לזכור שהם תמיד יהיו חלק מאיתנו, אנחנו בשר מבשרם, אנחנו דומים להם בכל כך הרבה דברים שלפעמים אנחנו לא מודעים להם ומגלים אותם פתאום, סתם משום מקום באמצע החיים (כמו הכישרון המפתיע שלך בנהיגה בדומה לאביך). תשמרי על עצמך חמודה! ואני בטוחה שאבא שומר עליך מלמעלה ופעם שתנהגי לבד, רק את והמוסיקה שלך פתאום תרגישי אותו יושב לידך מחיוך וגאה. מזל טוב מתוקה

A GIFT OF LOVE

New member
לנהוג בדרכו של אחר.

קראתי אותך וחשבתי על הרצון והגאווה לדמות להורה שאיבדנו. להיות כמוהו. באיזשהו מקום זה להרגיש אותו דרך עצמנו.
אני בטוחה שאבא שלך גאה בנהגת הקטנה שלו.
מזל טוב על הרשיון.

היי בתאל

ואוו כמה זמן לא ראינו אותך! התגעגענו... אני ממש שמח בשבלך! הרבה הרבה בהצלחה.

למעלה