שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה הם הצעדים הראשונים לקדם אתר. בגדול האתר שייך למישהי ממשפחתי,הכניסו לי אותו בגוגל שהוא עוד היה בבנייה(בטענה שכדאי כדי לצבור וותק) ומאז עידכנו המון פרטים,כרגע האתר בגוגל עדיין מראה "בקרוב" מה שאז שמנו בדף הראשי. בגדול זהו אתר של קבלה ומיסטיקה אך ברוב המילים שאני רוצה לקדם אין כמעט תחרות. מה הם הצעדים הראשונים שעליי לעשות? תודה מראש.

ayelletked

New member
בדיוק מה שעשית כאן רק באתרים

רלבנטיים יותר - דפים שיש בהם מידע על קבלה ומיסטיקה. בחיי, בכל בלוג קידום אתרים כתוב: ללכת לדפים שקשורים למילים שאתה רוצה לקדם לכתוב מאמרים בתחום (עם ישראל אוהב את זה אז בטח יצביעו לך ותהיה כותב נבחר) קלי קלות. בניית אתרים עיצוב אתרים - גם בפלאש הקמת אתרים ופיתוח אפליקציות אינטרנט

קידום אתר חדש

אתר חדש הכי קשה לקדם , אם אין שינויים באתר חדש גוגל עוזב אותו בשלבים הראשונים לארגז החול איך מונעים כניסה לארגז חול : 1. לפרסם אותו בכל אינדקס אפשרים עם קישורים 2. לעלות בלוגים שונים עם המון תוכן וקישורים לאתר 3. להכניס המון מלל לאתר עצמו כולל תכנים חדשים ולא לעשות "העתק" "הדבק" אלא בכל פעם שהמייל יהיה שונה ולהרחיב 4. לפעמים גם לפרסם בתשלום באתרים הקשורים לנושא 5. ליצור שם תדמיתי ברשת האינטרנט 6. לעדכן את תגי מטה של כל דף באתר החדש פשוט לעבוד ולהפיץ אותו כמה שיותר וכמובן הכי חשוב החלפת קישורים עם אתרים אחרים , אשמח להחליף אתך קישורים

תשובה

אז זהו שכל המלל שם הוא מקורי ולא בנוי על "העתק הדבק",ישנם עוד 10-15 מאמרים שממתינים רק הבנתי שעדיף לשים אחד בשבוע מאשר 20 במכה. איך אני מפרסם באינדקסים?אילו אינדקסים מומלצים? מה זה תגי מטה? בכייף אחליף קישורים רק ממאמרים שקראתי הבנתי שצריך להחליף קישורים עם אתרים שקשורים לנושא שלי,זה בסדר להחליף ככה?

yakir shp

New member
קידום אתר

הכי חשוב זה להחליף קישורים רלוונטים עם אתרים שקשורים לנושא שלך, סתם קישורים לא יתנו לך יותר מידי.. לגבי ארגז החול של גוגל, אם אתה נמצא בארגז החול אז לא יעזור מה תעשה בשלושה עד 6 חודשים הוא לא יקודם.. בפשטות מה שאתה צריך כדי לדלג עליו זה שני דברים עיקריים שיעזרו לך והם: 1. קישור מאתר גדול אתר בר סמכא מה שנקרא.. 2. אם יש לך דומיין ותיק ולגבי התוכן שכל פעם לשים קצת זו הדרך הנכונה.. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.. בהצלחה!

למעלה