שלום לכולם!

מתלבטת21

New member
שלום לכולם!

עברתי את כל שלבי הקבלה לתפקיד ע קב"ט בתחנת פריז,נותר רק ראיון עם אחראי התחנה (שראיין אותי בראיון הראשון ולכן זה לא מהווה בעיה). יש לי שתי שאלות שאודה אם אוכל לקבל תשובות עליהן- מישהו יודע תוך כמה זמן מזמנים לראיון המשך הנ"ל? מתי מתחיל הקורס הבא לתחת פריז? ושאלה אחרונה,האם יש פה עוד מישהו שמיועד לתחנת פריז? אשמח ליצור קשר! לימור.

tomay123

New member
כנסי

אז ככה אם הוא ראיין אותך בראיון הראשון ואת בטוחה שזה הוא אז לא יהיה לך כלל ראיון נוסף ואחרון ! בכל מקרה אחרי הפסיכוטכני שמודיעים לך שעברת אז בערך שבוע נוסף אחרי זה מודיעים לך על הראיון האחרון ! ואני יודע שנפתח קורס לפריז ב 19 לינואר ! ולמה דווקא פריז ???

מתלבטת21

New member
תודה!

על התגובה המהירה... כן,אני בטוחה שזה היה הוא,כי הוא הציג את עצמ בפניי...:) בכל מקרה זו שהודיעה לי אמרה שתהיה אפשרות שאני אצטרך להגיע לראיון נוסף.. לפני מה שהבנתי הקורס אמור להפתח כמו שאמרת בסוף ינואר או תחילת פברואר.. ולמה דווקא פריז? כי חזרתי עכשיו מחודשיים נפלאים שם,וכי הבנזוג שלי חי שם,העבודה הזו היא האמצעי שלי,לא המטרה, "מטרת העל" היא גם ללמוד שם בשלב מסוים וכו..זו פשוט הזדמנות נפלאה,לעבודה חוקית,לקשר עם ישראל,בחברה מעולה ומוכרת,וליצירת קשרים עם אנשים צעירים בגילי,חיי חברה וכו... תשובה טובה?

למעלה