שלום לכולם

ayelletked

New member
שלום לכולם

מה דעתכם על פתיחת בלוג לקידום אתר או עסק? יש משהו חי מאוד בבלוג, וגם יש אפשרות לשלוט ברוב הפרמטרים שבו. מצד שני, נדמה לי שזה כלי שמקדם טוב יותר רעיונות או קונספטים. לאתר או לעסק יש דינמיקה שונה, שפחות דורשת אינטראקציה עם אנשים ויותר עם מנועי חיפוש. מה דעתכם בעניין? (למה המקלדת הוירטואלית של הערבית והרוסית לא עובדת?)

ayelletked

New member
הי איציק

מספר דברים לי אליך: 1. (נכון ללפני שבוע) - נסה לגגל בניית אתרים ותראה שהתוצאות מצביעות על ההיפך ממה שטענת בפוסט הנחמד שלך (באתי לתת לפיקנטי כוכב בדמרקר אבל לא היו לי:( ). 2. למרות זאת, בגדול אני מסכימה עם הרעיון ויש לי הסבר: המילה אותה חיפשת נמצאת בכותרת העמוד, שם הבלוג, שם הפוסט ובשמות של הרבה מהפוסטים בבלוג ההוא. 3. זאת בדיוק הייתה כוונתי: אין מצב שאתר שמציע שירותים מסויימים יצליח לייצר את אותה כמות של תוכן מתעדכן, מקושר, שחוזר על אותה מילה עצמה, באופן טבעי, כמו שקורה בבלוגים נושאיים כגון זה שהבאת. 4. יש מצב שמישהו שיש לו אתר שמציע שירותים מסויימים יפתח בלוג נושאי, ובתוך הבלוג ייקשר לאתר שלו, בתקווה שבעוד שנה זה יעזור לו במשהו. אלא שזה מצריך המון עבודה. 5. בסוף נגלה שהגוגל הוא האינטיליגנציה המלאכותית הכי מתקדמת שקיימת כרגע ושהמנוע חיפוש האימתני שלו בסך הכל פועל כמו הראש שלנו (לפחות של החכמים מבינינו). בעעעעעעעה! שבת שלום

itsik8

New member
להלוות לך כוכב?

תודה על התגובה, מכל מלמדיי השכלתי. בנוסף למה שטענת, צריך גם להזהיר - לפעמים הקישורים בבלוגים הם ללא זרימה אמיתית... הישמרו לנפשותיכם (במיוחד מסופרים שדוחפים פרסומות לספרי ילדים).

למעלה