שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אני אם פונדקאית ועכשיו אני בחודש החמישי להריוני כשאני נושאת בריחמי את עוברם של זוג צעיר ולאם יש בעייה בזוית הרחם ולכן היא אינה יכולה ללדת. מאוד שמחתי כשראיתי את הפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי לעבור את התקופה הקשה הזאת.

שלום עירית וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש בפורום כמה פונדקאיות. אני למשל צריכה פונדקאית. עירית המשך הריון קל . את עושה את הפונדקאות פרטי, או דרך המרכז להורות.?

מירבי*

New member
ברוכה הבאה עירית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יופי שמצאת אותנו עירית, אין ספק שהנוכחות שלך כאן חשובה מאוד לכולנו. גם הפונדקאית שלי נמצאת בחודש חמישי, בשבוע 20, באיזה שבוע את? שתפי אותנו במה שנוח לך לשתף יקירה.. רוצה לחזק את ידייך ולהגיד לך שאת אמיצה ויפת נפש, כל הכבוד לך עירית על צעד הנהדר הזה, את הולכת לתת לזוג שלך את המתנה היפה ביותר בעולם. שבת שלום

ברוכה הבאה עירית../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ולמה תקופה קשה את עוברת יקרה???? בכל מקרה שמי דרדסית ואני פונדקאית גם, כרגע אני בטיפול כלומר יום ראשון בדיקת בטה אם נתפסתי להריון או לא. ויש פה גם את סיגל שאני בטוחה שתספר על עצמה שתכנס גם סיגלוששששש פונדקאית, אגב סיגלי תתקשרי אלי צריכה לדבר איתך אתמול לא צלצלת וחכיתי. שבת שלום לכול הבנות כאן

דרדסית,אני כמובן לא פונדקאית

אבל אני בהחלט לא חושבת שכל תקופת ההריון,ועוד תקופה של לפני ההריון:לא חושבת שזה קל!!! קודם כל,כל הקטע של ההריון,זה לא נעים,עולים במשקל,צרבות...וכל מיני דברים נלווים. ולדעתי גם מהבחינה הנפשית זה לא קל! אל תתקפי אותי עכשיו בטענה שאני מזלזלת בפונדקאיות! להיפך, בשביל זה צריך שיהיו כוחות נפש אדירים.זה הרי לא הריון רגיל.

אוסוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

קודם כל, כל הכבוד לך!!!! בארץ אין עדיין הרבה פתיחות לעיניין הזה ולכן כל כך קשה למצוא פונדקאית. הלוואי יהיו עוד הרבה בחורות אמיצות וחזקות כמוך! בפורום הזה תמצאי שלושה פונדקאיות מקסימות:סיגל,סאלי והדרדסית ועוד כמה בחורות כמוני שעדיין מחפשות דרך להגשים את החלום המשותף :להביא ילד משלנו! תקחי את הדברים בקלות!!!!

miri71

New member
היי עירית, כיף לפגוש נשים כמוך

כי לנו, לנשים שחייבות עזרה של פונדקאית כדי להגיע לאמהות זה מראה שדברים כאלה קוראים וזה לא פנטזיה, אפשר להצליח. הייתי מאוד שמחה (ובטח עוד רבות כמוני) אם היית מספרת לנו איך הגעת לנושא בכלל ולמה, איך הקשר שלך עם ההורים המיועדים שלך. תודה לך מראש, מירי

סלי1234

New member
הי עירית וברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שמחה לדעת שיש לי פרטנרית באותו שלב, רק חבל שאת מרגישה שעבורך זאת תקופה קשה. אני למשל מרגישה טוב עם עצמי, בזכות הקשר ההדוק שיש ביני לבין הזוג המיועד, וכמובן שאני נמצאת בסביבה מאוד תומכת, כמו חברים, משפחה, לדעתי פונדקאות זה דבר גדול, ואנחנו הפונדקאיות צריכות להיות גאות, שנפל בחלקנו לעזור להביא ילדים לעולם. עירית חמודה, המקום הזה הוא בית בשביל כולנו, ולכן את מוזמנת לספר על עצמך, בת כמה את? איך הגעת להיות פונדקאית? וכו...... שיהיה לך המשך היריון קל ונעים, את מוזמנת לשאול כל שאלה, ואשתדל לעזור במידה האפשרית.

ברוכה הבאה עירית ../images/Emo140.gif

שמחה על הצטרפותך לפורום מקווה שתמצאי בו בית חם בתור מי שמחפשת פונדקאית אני ממש מעריצה אותך על המעשה הנפלא שאת עושה !

למעלה