שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

באו נעשה היסטוריה ונשתדל לפרסם הודעות ללא שגיאות כתיב!! הפוליטיקה גם כך ירודה בעיני העם, אין צורך להנמיכה יותר.

cial 1

New member
מה הסיפור גזענות או השגיאות מפריעים לך לו?

ממש דוחה איך מקבליפ פה תגובות לא מובן מכון הכול נכתב בחושך גם עכשיו אכן בחושך עם טעם של עוד מה צורב לכם לשני אנשים שוללים פה ושם חסר אות ולא שיגאות- כך הבנתי -הההערות מיותרות תמיד ניתן לתקן ולא לרדתת נמוך על עדם שבסך הכול רוצה לתרום מזמנו מי הידע ובככל. מקרה כולם פה גאנים פתאום.יש לענות יפה ולבקש אנה השתדלי לא לטעות חבל שכך מגיבים פשוט דוחה הכול - אין הרבה חברים פה בפורום ורציתי לשתף? אתכם קצת ממני וגם להביא עוד חברים . אבל אין מה לחפש פה יש גזענות נגדי זה באמת מדאיג. יש לבקש סילחה התכווני לטוב וחלק פה עשה כרצונו לצד הרע כולם טועים וגולם שוגים אני לא כותבת למבחן ולא נבחנת פה חבל שיש התנשאות רבה חבל.

motyka

New member
אפשר לכתוב במעבד תמלילים, להפעיל בודק שגיאות

ורק אחרי שבודקים - להעלות לכאן. זה מונע טענות מצד אלו שמתקשים בקריאה

התנצלות!!

אני כתבתי את ההודעה ללא קשר למה שכתבת. אני כלל לא ראיתי, אני סתם מנסה לקדם את השמירה על שפה תקינה באינטרנט. לא התכוונתי לפגוע חלילה, אם נפגעת אני מנצל בפניך.

יוליקה

Member
מנהל
פה יש גזענות נגדי זה באמת מדאיג

מעניין איך היגעת למסקנה הזאת??? מישהו בכלל יודע מאיזה מוצא את???? אני לא כותבת למבחן ולא נבחנת פה חבל שיש התנשאות רבה חבל. .... כן חבל מאד, אנחנו רוצים להבין את דברייך אבל את מקשה עלינו מאד!!

למעלה