שלום לכולם!

punkspark

New member
שלום לכולם!

לפני כמה חודשים התגבש אצלי רצון ללמוד איך להכין שמיכת טלאים, ניסיתי ללמד את עצמי כמה שיותר את הטכניקה דרך אתרי האינטרנט השונים,במיוחד אקספרט וילג' ויו טיוב ובנוסף מאוד שמחתי לגלות את הפורום הזה. בעת הכנת השמיכה הראשונה שלי נעזרתי בפורום ורציתי לציין את המאמר הנפלא של אסנת גבאי על קוילטים למתחילים- וכן את שאר המאמרים שלא נותר רק להודות על שהקדשתן זמן לכתיבתם מאחר ודי בלתי אפשרי למצוא חומר על שמיכות טלאים באינטרנט בעברית. במהלך הכנת השמיכה עשיתי אלפי טעויות ותיקונים מה שרק גרם לי להעריך עוד יותר את העבודה הקשה, החשיבה ומידת ההשקעה בהכנת שמיכת טלאים וכמובן ללמוד מטעויות (אני מקווה שאני אזכור אותן בפעם הבאה) אז בקיצור! תודה רבה לכולן! שתהיה שנה טובה של יצירה וכיף ותמשיכו להעלות תמונות של היצירות שלכן ולתרום ידע כי זה מעניין ועוזר מאוד! צירפתי תמונה של התוצר הסופי, מקווה שתאהבו :)

חרוזית1

New member
שלום לך וברוכה הבאה

השמיכה הראשונה שהכנת יפה מאד. מאחר וזו עבודה ראשונה אני מרשה להעיר משהו בד"כ עוברים ב"תיפורים" על השטח העליון כדי לחזק את שלושת השכבות (שאני מקוה שישנן) אני מתכוונת לפסים הכחולים בעבודה שלך כדי שזה יראה כקווילט צריך לתפר דוגמה כלשהי על השטח זה יכול להיות תיפור במכונה , בתפר חופשי או איזה דוגמה נבחרת שנה טובה חרוזית1

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif אנחנו גאים בך

האמת, קודם כל אנחנו גאים בעצמנו, ושמחים לדעת שהפורום מסייע לאחרים, כולל מתחילים בתחום. בנוסף כמובן, אנחנו גאים בך שהלכת עם הרצון והבאת אותו לידי מימוש מעשי, וכל זה ע"י לימוד עצמי בלי שום הדרכה פורמלית. נשמח לראותך פה בפורום רבות, גם נעזרת וגם תורמת מידיעותיך. אל דאגה, את עוד תצברי המון
לעיתים, רק לפתוח דיון, על נקודה מסוימת קטנה בנושא טלאים, יכולה לסייע רבות לאחרות שלומדות או מתלבטות באותו עניין, אז אל תהססי ליזום נושאים לדיון. זה מה שגורם לפורום לפרוח. וכמובן, אם נראה לך שחסר משהו בפורום, במיוחד דברים שיכולים לסייע לכל העוסקות בתחום ובעיקר לחדשות - נשמח לשמוע ונשתדל לשפר. שתהיה שנה יצירתית ופוריה

איך שאני שמחה לדעת שהמאמר שלי עזר../images/Emo13.gif

יופי של שמיכה יצאה לך ובכל שאלה אנחנו כאן בהצלחה

punkspark

New member
תודה על התגובות והתמיכה

אשתדל להציף כל שאלה שתעלה... אני חושבת שהפרוייקט הבא שלי יהיה מעורב עם דוגמה של צלחת דרזדן. מאוד אהבתי את הדוגמה הזו. עכשיו אני רק צריכה לקנות בדים ולמצוא זמן :)

למעלה