שלום לכולם

The Flash

New member
שלום לכולם

אני אוהד קומקיס שלאחרונה גילה זאת והייתי רוצה להצטרף לפורום שלכם איך אוכל לעשות זאת, אם אוכל מכמובן.. בתודה מראש The Flash

yonabarak

New member
יש מבחן ידע קטן שאתה צריך לעבור

ואם תעבור אותו בציון סביר (80 ומעלה) תוכל להתחיל לפרסם הודעות בפורום. 1. באיזה גליונות של ספיידרמן הוא מופיע עם החליפה הרגילה (אדום-כחול), ובאיזה עם החליפה השחורה? 2. מי היא אלקטרה? 3. מי היה הרובין השני, ומה קרה לו? 4. מי יצר את פריץ החתול, ואיפה הוא חי היום? 5. מה שם המו"ל הראשון של MAD, ואיזה חוברות קלאסיות נוספות אתה מכיר מאותה ההוצאה? שאלת בונוס (20 נקודות): באיזה קומיקס מופיעים חוצנים שניזונים מנזלת אנושית?

chatenoire

New member
אם אלה מבחני הקבלה...

...יש לי מזל שאני זוכה לפתחון פה כאן
.

The Flash

New member
הנה

1.אני לא יודע את מספרי הגילוינות אבל עם החליפה של וונוסס הוא מופיע כשהסימביוט המדובר משתלט עליו אך גם ראיתי חוברת אחת שבה חתולה שחורה תפרה לו חליפה שנראית בדיוק כמו החליפה של וונם והוא לבש אותה כי החליפה התכווצה בכביסה או משהו בחוברת ילד הספיידר המדהים(the spactaculer spider-kid) 3.אלקטרה היא רוצחת שכירה שיש לה קומיקס דיי חדש משלה בימים אלה בעבר היא הייתה בקשר אינטימי עם דרדוויל כשהיא הייתה בת של שגריר כלשהוא רובין השני....אני לא בטוח האמת...הוא הרובין הראשון הלך ללמוד משפטים אני זוכר....ואז היה רובין בלונדיני שהחליף את באטמן אחרי שהוא מת שיחשבו שרובין מת ולא באטמן פרית החתול אין לי מושג מאד...אני לא יודע....אני לא קורא מאד אהבתי מאד טיוי את התוכנית אבל את המגזין אני לא מתקרב אליו את אלקטרה אני גם לא אוהב הכי אני מתמקד בסופר גיבורים ורק סופר גיבורים דברים אחרים בקומיקסים לא ממש מעניינים אותי

התשובות...

1. ב SIN CITY - FAMILY VALUES של פרנק מילר (בחוברת שקורא המאפיונר בבבאר). כמו כן גם ב ONE SHOT של אלכס רוס על MARVELS בכל עיתון שמצוייר ברקע ומופיעה בו דמות סופר גיבור (כל העיתונים יצאו בשחור לבן...) 2. חברה למוצרי חשמל לא!!! 3. רובין וויליאמס, הוא שיחק כמה תפקידי נשים/ טרנסווסטיט והחליט שזה לא זה... 4. וואלה , לא יודע. 5. אני לא יודע,בעסה. 6. הכוונה היא לתת שאלת בונוס פתירה לא? **** לפי הבחינה נכשלתי וכעט אני מדיר רגלי מהפורום לנצח! או שלא!!! בכל מקרה, ממש לא צריך לעשות שום דבר מיוחד כדי להיות שותף בפורום! צריך קו טלפון, חשבון אינטרנט ומחשב להתחבר איתו ומקלדת כדי ללהג הגיגים. אפילו מוח יצירתי לא צריך... יש מספיק אנשים שנותניחם רעיונות ורק צריך להגיב עליהם! דרך אגב כולם ביחד ח"ח ליונה על השאלות המבריק, אני חמוכרח להודות שיש רק 2 שאלות שאני יכול לענות עליהן ושתיהן בצורה רצינית וגם זה בערבון מוגבל... בכל מקרה,ברוך הבא לפורום, עלה והצלח. ואל תתרגש מהציניות שלנו, היא עוברת אחרי החוברת השניה...

green lantern

New member
well.com

אומנם אני יותר מעדיף את וואלי ווסט אבל גם ברי אלן יהיה טוב... כידוע GL וFLASH עברו הרבה ביחד וצורפו בכל מיני שיטות שונות ומשנות (לדוגמא בסיקרט פילס 2 של GL).... מחר אני אתחיל לקרוא את ה3 חוברות בנתיים שיצאו לחוברת בהשכים של פלאש פשוט לא יצא לי

yonabarak

New member
טוב, זה היה בצחוק, כן?

ואני מתנצל אם הרגשת מאויים.. אתה כמובן מוזמן לפרסם פה הודעות חופשי.. ולתשובות: אני מדלג על השאלות הלא מענינות על ספיידרמן אלקטרה ובטמן, כי אני מניח שחובבי כל גיבור מכירים אותו ואת ההסטוריה שלו. את פריץ החתול יצר רוברט קראמב, האבא של האנדרגראונד, ועשו ממנו גם סרט מצוייר די מוצלח. החתול הוא מין סטודנט צעיר, לבן ופלספן, שרואה בעצמו משורר ויוצר גדול. הוא בסיס לפארודיה שנונה של קראמב על בני גילו ההיפים הצבועים בשנות השישים. בקומיקס השחורים הם עורבים, הבחורות הן כלבות, השוטרים הם חזירים וכו (כן, הוא הקדים את ארט שפיגלמן). קראמב חי כיום בטירה עתיקה בדרום צרפת... המו"ל של מאד הוא ויליאם גיינס ז"ל, הבחור עם הזקן הלבן העבות שהופיע בהרבה קריקטורות עוקצניות במגזין עצמו. גיינס האב הוא ממציא פורמט חוברת הקומיקס המודרנית. גיינס הבן התפרסם בשנות החמישים עם ליין קומיקסי האימה המסתורין והמדע הבדיוני Tales of Suspense, Weird Sciense ועוד בסגנון, שתיארו סיפורי זוועות ואימה עם סוף מפתיע. בשנות החמישים גם נסגר כל הליין של החברה, שנקראה (באופן אירוני משהו) EC comics= Educational Comics..., וזאת בעקבות הרדיפות על הקומיקס בטענה שהוא משחית את נפשו הרכה של הנוער. ולסיום, החוצנים חובבי הנזלת מופיעים בספרו הקלאסי, המטורף והמצחיק של Chester Brown -"Ed the happy clown מצוייר פשוט וטוב, זהו סיפור הרפתקאות נונסנסי בו מתחברים עולמות, אנשים נרצחים וחוזרים כרוחות, הנשיא טובע בים של חרא, ולאיש אחד נעלם האף, והחוצנים המסכנים שנופלים דווקא עליו בטוחים שהם טעו והגיעו לכוכב שבו לאנשים אין אף, ועוזבים באכזבה...

סחתיין... ידעתי הכל

חוץ מעניין החייזרים עם הנזלת! עכשיו תן לי להפתיע אותך בשאלה! מה היתה הטראומה הגופנית הגדולה ביותר שעברה על ספיידרמן? (חוץ מהעקיצה המקורית...)

The Flash

New member
טוב...

בהתחלה הוא הלך לאקס מן כאילו לאקסוויאר שיעזור לו כי הוא מומחה במוטציות..אבל הם לא עזרו לא(אף אחד לא עוזר לו...) אז הוא הלך לדוקטור קונורס(איי קיי איי-הלטאה) והוא לא יכל לעזור לו...ואז הוא הלך לאיזשהיא דוקטורית(לא זוכר מי) והיא עזרה לו עם תרופה כלשהיא, אבל הוא לא הפך בדיוק לעכשביש הוא הפך למוטציית עכביש שעומדת על 2 רגליים...

נו ברור, זו הכוונה...

והמון תודה על המידע! אתה מתכוון אולי, בטעות, למאדאם ווב?

green lantern

New member
אם זכרוני אינו מטעני

הוא הלך לאשתו של קרייגן(הצייד עם הז´קט של האריה) והיא נתנה לו נסיוב לריפוי... לפחות ככה זה היה בסדרה המצויירת

ויאגרה

New member
גם לשבור את הצוואר...

כמו שקרה לפני כמה זמן בחוברות של ספיידרמן יכול להיות די טראומטי, לא?

*GormE*

New member
אף אחד לא שמע על פריץ החתול?

תתחילו לקרוא 42 מעלות, יש שם רטרו עצבני שלו

למעלה