טוב, זה היה בצחוק, כן?
ואני מתנצל אם הרגשת מאויים.. אתה כמובן מוזמן לפרסם פה הודעות חופשי.. ולתשובות: אני מדלג על השאלות הלא מענינות על ספיידרמן אלקטרה ובטמן, כי אני מניח שחובבי כל גיבור מכירים אותו ואת ההסטוריה שלו. את פריץ החתול יצר רוברט קראמב, האבא של האנדרגראונד, ועשו ממנו גם סרט מצוייר די מוצלח. החתול הוא מין סטודנט צעיר, לבן ופלספן, שרואה בעצמו משורר ויוצר גדול. הוא בסיס לפארודיה שנונה של קראמב על בני גילו ההיפים הצבועים בשנות השישים. בקומיקס השחורים הם עורבים, הבחורות הן כלבות, השוטרים הם חזירים וכו (כן, הוא הקדים את ארט שפיגלמן). קראמב חי כיום בטירה עתיקה בדרום צרפת... המו"ל של מאד הוא ויליאם גיינס ז"ל, הבחור עם הזקן הלבן העבות שהופיע בהרבה קריקטורות עוקצניות במגזין עצמו. גיינס האב הוא ממציא פורמט חוברת הקומיקס המודרנית. גיינס הבן התפרסם בשנות החמישים עם ליין קומיקסי האימה המסתורין והמדע הבדיוני Tales of Suspense, Weird Sciense ועוד בסגנון, שתיארו סיפורי זוועות ואימה עם סוף מפתיע. בשנות החמישים גם נסגר כל הליין של החברה, שנקראה (באופן אירוני משהו) EC comics= Educational Comics..., וזאת בעקבות הרדיפות על הקומיקס בטענה שהוא משחית את נפשו הרכה של הנוער. ולסיום, החוצנים חובבי הנזלת מופיעים בספרו הקלאסי, המטורף והמצחיק של Chester Brown -"Ed the happy clown מצוייר פשוט וטוב, זהו סיפור הרפתקאות נונסנסי בו מתחברים עולמות, אנשים נרצחים וחוזרים כרוחות, הנשיא טובע בים של חרא, ולאיש אחד נעלם האף, והחוצנים המסכנים שנופלים דווקא עליו בטוחים שהם טעו והגיעו לכוכב שבו לאנשים אין אף, ועוזבים באכזבה...