שלום לכולם

יפעת בי

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני מעוניינת לשמוע את דעתכם על מה שקרה לבני היום בבית הספר בני עלה השנה לכיתה א' הוא לומד בבית ספר קטן עם כיתה א' אחת בשכבה ובה 20 ילדים בלבד. הוא מספר לי כבר מתחילת השנה שהמורה צועקת עליו כשהוא טועה במשהו שלדעתי הגיוני שטועים ולא צריך לצעוק על המורה אני מנסה להסביר לו שצריך להקשיב למורה ולכבד אותה והוא טוען שאים היא רוצה שיכבדו אותה היא צריכה לכבד בעצמה. לדעתי הוא צודק ואני לא אומרת לו כך כדי שיתנהג בכבוד למורה. בכל אופן הוא מספר שהיום ילד הציק לו ובני עשה לו פרצופים אז המורה הענישה אותו שיעמוד ליד הארון גם ליד הארון בני המשיך לעשות פרצופים והיא אמרה לו להסתובב עם פנים לארון הוא לא רצה אז היא סובבה אותו בכעס שוב הוא הסתובב ושוב היא סובבה אותו כמה פעמים הוא אומר שהיא הכאיבה לו בכתפיים ושהוא נפגע ממנה מאוד זה לא מוצא חן בעיני בכלל עד כה לא רציתי לעשות סיפור מכל דבר ולא להרים לו את האף יותר מידי כפי שהיה בשנים עברו שהיה בגן שם הוא ידע שאים מציקים לו אני מתייצבת בבוקר ומסדרת הכל. אני מתלבטת אים להתקשר אליה או לדבר בבוקר בבית הספר מה דעתכם ? האים היה מקובל עליכם שיתנהגו כך לילדכם? תודה .

חני ב

New member
ההודעה הזו אמיתית או מה?

הייתי מתקשרת לברר אם מה שהוא סיפר אכן קרה. מצד שני, מהספור שלך עולה כי יש לך ילד עם בעיות התנהגות ולא מהיום. מה את עושה כדי לעזור לו? את מטפלת בבעיות?

hag70

New member
למה? כי זה בית ספר

עם כיתה אל"ף אחת ובה 20 ילדים?

חני ב

New member
לא

כי קשה לי להאמין שמורה תתנהג ככה. טרולים בזמן האחרון נהנים לשרוץ בפורומים.

stamsem

New member
איך החלטת שהילד עם בעיות ?

לא נראה לך שהמורה הגזימה "קצת" ???

אני לא חושבת שלהעניש בצורה שתיארת זה מותר...

באופן כללי, מורה שצועקת כבר בתחילת השנה זה לא נראה לי סימן טוב במיוחד. אני בגילאים האלה כן הייתי מדברת עם המורה ומבררת מה בדיוק היה. אני מאמינה שילד צריך לדעת שיש לו גב בבית. לא על כל דבר, ולפעמים המורה צודקת, אבל לפעמים גם הילד צודק.

למעלה