שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני קראתי את הסוד ועזר לי מאוד נראה לי :) בכל מקרה השאלה שלי כזו אני נמצאת במערכת יחסים שמרגיש לי בזמן האחרון שחבר שלי פחות אוהב אותי ומרגישה יותר מדי וכל הזמן חושבת על הפרידה שכמעט הייתה ... האם אם אני אחשוב שהוא ממש אוהב אותי ושאנחנו לא ניפרד זה באמת יקרה והאם המחשבה על פרידה ( ממש בכי כאילו כבר נפרדנו) תגרום לפרידה או שאולי זה סוג של אינטואיציה? אשמח לתגובות יום נפלא ורגוע לכולם!

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה

הדבר הראשון שעולה לי כשאני קוראת מה את כותבת הוא כזה: לפעמים יש לנו סימנים שזוגיות לא נכונה. תבדקי אם ה"כמעט נפרדנו" והמחשבות על פרידה הן לא סימנים שזו לא הזוגיות שאיתה הולכים לחתונה. דבר שני: ברוח הסוד אני מציעה לך לעשות עבודה בכיוון של "זוגיות מתאימה". דמייני שאת בזוגיות עם בן זוג שמעניק לך אהבה, ביטחון, שמחה וכל הדברים שרוצים שיהיו בזוגיות. אל תדמייני את הזוגיות עם בן הזוג הזה, כי אם הוא לא בן הזוג המתאים זה לא יעבוד, וכמו שנכתב פה מספר פעמים רב, העבודה יכולה להיות רק עם עצמנו ולא על אחרים. מאחלת לך זוגיות טובה ובונה באהבה עופרה

רותי 11

New member
מבולבלת יקרה לכי על פי התחושות

שלך הן הכי חשובות ואם את חשה שזה נגמר למה לנסות לתפוס משהו בכוח? וטבעם של דברים שהם מסתיימים וכנראה שמה שקרה כאן זה גם עניין של סיומת, קבלי את זה באהבה והבנה ותביני שיש עוד אחרים שמחכים לך להתחיל מערכות יחסים חדשות, את עדיין צעירה לכי עם הלב ואל תנסי להיאחז בכוח בדברים.

יום חדש שבוע חדש ורענן לכולם

ראשית אני רוצה להודות לשתיכן על התגובה , אם הסוד משפיע רק על עלינו אז נניח קראתי שהרבה פעמים אנשים "מזמנים" לעצמם שמישהו יתקשר אליהם או יצור איתם קשר הרי זה כבר גורם חיצוני... ואולי אתן צודקות אבל פרידות זה סתם דבר מרגיז =\ וגם כאילו אולי זה רק בראש שלי ואין שום בסיס של ממש , מה שכן אני מרגישה לחץ לגביו כמעט 23 ביום וזה לא ממש בריא ...

ע ו פ ר ה

New member
לא רק פרידות

מלחיצות. כל שינוי עלול לגרום לאי נוחות וללחץ. כאלה החיים וזה עושה אותם מאוד מעניינים. תזכרי שמה שלא הורג מכשל. באהבה עופרה

למעלה