שלום לכולם!

oundedge

New member
שלום לכולם!

בהנחייתו או יותר נכון פקודותו הישירה של אור, אני מתייצב אל הדגל/פורום! אני פה, חי נושם ובועט ומנסה לעבור את הקיץ בשלום. אלון פשה מוטקין ונטי התחתן במזל טוב ושעה טובה!!! אחלו מזל טוב לפשה קלידנינו המקורי (והמחליף של שלומי הקלידן הנוכחי דהיום) שמי שנכח בהופעה בנתניה יכול היה להינות מכישוריו הנפלאים, מקפץ, מפזז ומדגדג את השנהבים כדרכו. אחלו החלמה מהירה לג'קו שקצת חולה בשבוע האחרון. ובזה נגמרו החדשות... מכיוון שאני כבר יודע מה אתם עומדים לשאול אותי... כי אתם לא תחדשו אף פעם או תגוונו אף פעם את השאלות שלכם... אז אני כבר אענה שמתוכנן משהו לבארבי ת"א מתישהו עוד חודש. יום טוב בינתיים, און.

ענבלית29

New member
אהלן און התגעגנו...

ואוו איזה כיף לשמוע ממך. סוף סוף חדשות. ג'קו החלמה מהירה אוהבים אותך ... רק בריאות.
קבל חיבוק גדול באהבה. ואיזה כיף בארבי עוד מעט ... ומוטקין המון המון מזל טוב.

און המון תודה לך אנחנו כולנו איתכם!

אני ממש שמח שבאת אלינו והקשבת לי! זה ממש חשוב לנו שאתה פה ותזמין לכאן גם את ג'קו שיכתוב על ההופעות שלו! יופי מקווה שנקבל פרטים על הבארבי בעוד חודש ונהיה שם כולנו ונהווה לכם קהל אוהב ותומך כמו שמגיע לכם! אני ממש שמח ותודה רבה! ג'קו אתה מוזמן לפה לכתוב! זה פורום מסודר ומנוהל שלא כמו טדי כעת. אני ממש מעריך את זה וגם גיא ועוד שאר הלהקה מוזמנים לפה! שלכם באהבה אור....

dor and more

New member
כנראה שפקודה ישירה של אור אי אפשר להתחמק.

מזל טוב לאלון שבישר לנו על ההצעה שחזר מפראג. חולים עליו כאן. ותודה לאון שהוא און- ופשוט הוא און. ראיתי את שפני שגם אמור להתחתן לא? בהופעה של טל פרידמן והקריות בתפוז.. בחור חתיך.. מתאים אתעצמו להרכב הדוגמנים. תודה נשמה. וכן ראיתי מה כתבת לי במסנג'ר- וכן שומו שמיים השם ירחם וכו'...

אסתילי

New member
מאחר ואנחנו לא ממש מקוריים, בטח לא אני אזי:

מזל טוב למתחתן או למתחתנים, המנגנים והמפזזים בכל דרך שהיא... העיקר שיהיו אך ורק שמחות. שמחות זה טוב, ותמיד רצוי. בריאות שלמה, מהירה ומלאה לחולים למיניהם. מי שזקוק לעזרה ותמיכה כדי לעבור את הקיץ בשלום - לפחות תמיכתנו המוראלית וירטואלית - נתונה לו, כל רגע כל דקה! מקווה שלהבא לא יורגש הצורך להתייצב לדגל/פורום בהנחייה ובפקודה אלא מתוך דחף וצורך פנימי. אמן! ובכדי להיות עוד פחות מקוריים וחדשניים: משמח מאוד לדעת על הופעה צפוייה בברבי ת"א. מאוד מאוד. נתראה, בשמחות מן הסוג הזה, כמובן ושבת שלום.

דה... מי לא מחדש או מגוון?!

מזל טוב לכל האלונים שמתחתנים והתחתנו :) החלמה מהירה לחולים :) עם חתימה כמו ask me נראה לך שלא נענה לבקשתך? המשך סופ"ש מגניבבבב

../images/Emo140.gifעכשיו איחולים מסודרים יותר../images/Emo24.gif

ג'קו אייזנברג מאחל לך החלמה מהירה ושתחזור לבריאות שלמה מהר מאוד. אוהבים אותך ומחבקים אותך כאן בפורום הזה ואתה מוזמן לפה תמיד לקבל חיבוק אוהב, תומך ובשבילך אפילו בריא!. אלון שפני מאחל לך חיים מאושרים עם בחירת לבך אני בטוח שהיא אדם מיוחד ומקסים אם בחרת בה לחייך. אתה עושה לג'קו עבודה מבורכת מאז שהגעת ואני שמח שיש לו אותך ולנו הופעות מוצלחות בזכות הניהול שלך. מאחל לך רק אושר וחתונה מוצלחת בהערכה גדולה אליך. פשה מאחל לך המון הצלחה אתה תורם רבות כמו שזה מדווח מאון תמשיך ככה והלוואי ונראה אותך בהופעות ונהנה מאוד מכישורייך מאחל לך רק טוב בחתונה ובחייך עם בחירת לבך. זהו אני חושב חחחחחח אוי סליחה שכתי משהו פורום ג'קו אייזנברג תפוז מאחל לכם שבוע טוב, אתם תמיד יכולים ויותר ממוזמנים לפנות אלי במסרים בבקשה לעשות משהו בפורום שמעניין אותכם או דברים אחרים. אתם קהל נדיר ואני גאה בזכותכם להיות המנהל כאן. בנוסף אתם מוזמנים להופעות של האחים אריאל אותם אפרסם כאן בקרוב לצד הופעות של ג'קו כמובן. שוב תודה רבה לך און שימחת אותנו רבות בהודעה שלך והלוואי ונזכה ממך להודעות כאלו תמיד וגם מג'קו ושאר הלהקה תרגישו חופשיים. שבוע טוב

סיפור חייו של ג'קו במונולוגיה../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif../images/Emo218.gif

מן הסתם אני בטוח בטוח שאתם מכירים את זה אבל אני ראיתי את זה עכשיו לראשונה ואני חייב לשתף. זה מדהים ועלה את ג'קו אצלי לרמה עולמית בלב. הסיפור שלו דומה מאוד לשלי בעיקר עם הקטע של האבא בילדות ובפטירה. תקראו שוב אם אתם כבר מכירים ועבירו זאת הלאה לאנשים אטומים שעדין משמיצים מישהו כזה כמו ג'קו...

thr7

New member
היי שלחתי לבן כספית

מדהים מתומצת ומראה מי הוא באמת. עברתי חוויה דומה/שונה הבן שלי התעלף מנשיכה(סיפור ארוך) הזמנתי אמבולנס והתקרית מזה יצאה מפרופורציה אמרו בחדשות ברדיו שהוא בדרך לניתוח ומצבו קשהוכו.... הוא ממש בסדר גמור רק נבהל מאד והתעלף, אבל הכתבות שהיו על זה אלוהים.. אז תאמינו לתקשורת בקטנה. ביי ויום טוב

שונית 7

New member
הי את גדולה מהחיים../images/Emo24.gif

אני שמחה שהבן בסדר גמור וטוב שאור הזכיר לנו למה היה חשוב להתיצב לצידו של ג'קו מלכתחילה וכמה חשוב לתמוך בו גם היום ... אני ממש לא חושבת שאני היחידה שהתחברה לסיפור החיים של ג'קו..רק חבל שגם בתקשורת שכחו להתיחס למה שבאמת חשוב והתיחסו יותר לרייטינג שלהם.. ובכלל נדמה לי שגם כאן חשוב מדי פעם לעצור ולחשוב למה אנחנו עדין פה!

Nova5

New member
חח, טלי, בן &^% כבר קיבל את זה

כי כתבה יצא במעריב לפני חודשיים -שלושה והמון בראיות לבנך. עוד דוגמה להאמין לתקשורת ב"קטנה מאוד". סיפור דומה יש לי מעבודה על המנהל שלנו. לא יאומן איזה חוסר פרופורציות וחוסר מקצועיות בתוספת פוליטיקות קטנות/מקומיות. פויה.

שונית 7

New member
הי און תודה וטוב שבאת לכאן../images/Emo140.gif

תודה על המענה הלא צפוי לשאלות הצפויות שלנו
....משמח שיש הופעות בדרך ..ברכות למתחתנים ואיחולי החלמה לחולה שרק יהיה בריא לנו וישמור על הגרון היקר שלו
ובהזדמנות זאת תודה לאור המקסים שמביא הרבה אור לפורום ג'קו וכל הכבוד לו על התמיכה והנחישות שלו..אני בטוחה שהאנרגיות המלטפות והמחממות שלו מגיעות לג'קו ואליכם

mayus24

New member
היי און

תודה על העידכון המפורט:) ג'קו אני מקווה שתחלים מהר ושנראה אותך בברבי בקרובבבבבב... מתגעגעת :)

היי און, טוב -

לראות אותך גם על ה"במה" הזאת... החלמה מהירה לג'קו ומ"ט לאלון

Nova5

New member
ברוך הבא, און../images/Emo70.gif

טוב לראות אותך פה, חי נושם ובועט (לפעמים אפילו פקודות מתקבלות בברכה:) החלמה מהירה לג'קו והרבה הרבה בריאות.
מזל טוב לאלון מוטקין ונטי - אושר ועושר. ובקשר למקוריות - אתה צודק כרגיל... חסרה, חסרה תעוזה בשאלות שלנו... אותו שעמום - WWW ??? איפה גיוון?! איפה חידוש?! טוב שהפעם יש תשובה מקורית ומשמחת: what - משהו where - בארבי ת"א when - מתישהו עוד חודש מספיק כדי לפתוח אשכול לוגיסטיקה ולחשוב על שאלות מקוריות למקור עצמו =]

למעלה