שלום לכולם

Araknid

New member
שלום לכולם

אני מקווה מאוד שאני כותב את זה במקום הנכון, מכיוון שאני לא בטוח שהאנשים פה כלל צריכים טיפול. עקב נושא הפורום אני בטוח שרבים מכם יכולים בהחלט לטפל בעצמם ללא בעיות. :) מה שכן, אני רק רציתי לידע אתכם שאני מציע שירותי הילינג אנרגטי. בכל בעיה פיזית תיהיה אשר תיהיה. אני אומנם יחסית צעיר, בן 21, אך לא היו לי תלונות עד כה. כבר הרבה זמן שאני מטפל בחברים, מכרים ובני משפחה(ולא רק בבעיות רפואיות, אך פה אני כבר סוטה מהנושא העיקרי). בכל אופן, זה משהו שעושה אותי מאוד שמח אישית. להיות בעל אמצעים לעזור לאחרים בתהליכי ריפוי אישיים והתמודדות עם מחלות מגוונות ושונות. את הטיפול עצמו אני מבצע בבית של האדם המבקש טיפול. הטיפול לא כואב או נוראי כלל וללא מגע, וביחס לגורמים הדורשים תשומת לב ייקח בין 15-30 דקות בממוצע. הטיפול עצמו יתבצע בזמן שהמטופל שוכב או במצב ישיבה. זה מאוד חשוב לי לפני כל טיפול לערוך שיחה עם האדם שמולי בשביל לדעת קצת יותר עליהם ביחס לבעיה שמפריע להם, בשביל טיפול יותר אפקטיבי. לדעתי אין דרך אחת לפתור בעיה וכל אדם, מעצם היותו שונה, אולי יצטרך לקבל קצת אקסטרה לכיוון מסויים(או טיפול שונה לחלוטין) שדורש זאת בכדי שאוכל לפתור את הבעיה שלו ביתר יעילות. אני לוקח סכום סמלי, לדעתי בכל אופן, על הטיפול והזמן שהושקע ולפעמים גם על הדרך(במידה ואתם רחוקים לי מבחינת הגעה). כרגע, מכיוון שרק לאחרונה פתחתי את העניין מעבר לחיי האישיים, מספר הפניות הראשונות מראשל"צ(העיר בה אני מתגורר) יהיו ללא תשלום. בנוסף לכך, בשנתיים האחרונות בניתי קורס לא קטן בעבודה עם אנרגיה(לכל מיני שימושים, ולא מוגבל רק להילינג). אלו תרגילים שנוסו בפורום, שזמנית לקחתי בו חלק, על שלל גיליים ואנשים שונים שלא נבחרו מראש לתהליך בשביל לוודא שכל אחד יכול לבצע וללמוד וליישם בסופו של דבר. שלא לדבר על קבוצות אנשים פנים אל פנים. מדובר במשהו אינטנסיבי ולא קל, אך זה פתוח לכל(בשביל להרגיע את כל אילו החוששים שחסר להם משהו בשביל עבודה מסוג זה). הקורס עצמו עדיין לא זמין, אך יהיה בחודשים הקרובים. כל המעוניינים מוזמנים לפנות אליי למייל [email protected] בשביל פרטים נוספים ושאלות. שיהיה לכולם בוקר נהדר, שימי.

night mistress

New member
כמה שאלות..

אומנם אני לא קהל היעד כי אני מטפלת בעצמי, אבל האם למדת הילינג איפשהו או שזה בא לך טבעי? לגבי השיחות, רצוי להיזהר כי אתה משפיע על אנשים, לכל מילה שלך יש משמעות וחבל שהיא תובן לא נכון, אני הייתי ממליצה לקחת כמה קורסים בפסיכולוגיה על מנת לרכוש את הכלים המתאימים לטפל באנשים בהיבט הנפשי.

Araknid

New member
זה בא לי מכמה מקומות..

זה הכל התחיל מחישה לא קטנה ורגישות לאנרגיה בצעירותי, והמשיך ללמידה עצמית בשימוש באנרגיה זו והתעניינות בקורסים פה ושם שקשורים לנושא(לאו דווקא ריפוי בעזרת האנרגיה, אלא באופן כללי). מאוחר יותר לקחתי את העניינים באופן יותר רציני והמשכתי בעצמי, בנסיון וטעות. לדעתי כולנו תלמידים לשארית חיינו, אין דבר כזה להגיע למסטר כלשהו(חוץ מברייקי כי כך אכן קוראים לתואר שמשלמים עליו), כי תמיד יש עוד משהו ללמוד מעבר לפינה. בכל אופן, בקשר לפסיכולוגיה, אולי יש לך נקודה שם. מה שכן, שיחות זה חשוב. זה כמו שאני לא מביא אף בנאדם מהרחוב סתם ככה אליי הבייתה כי הוא אומר שהוא יכול לעשות בשבילי א ב וג... אותו הדבר. זה לא רק בשביל שאני אדע מה אופי הבעיה ואולי איך אפשר לייעל את התהליך, זה גם בשביל שאנשים יראו בנאדם מולם וכך ירגישו בנוח יותר, כי אני אפסיק להיות בקטגוריית ה"לא מוכר" וה"זר". מבחינתי השיחות זה הכרחי. אך אני מבין למה לא כולם עושים זאת. אני יכול כבר מראש להקל על דאגתך night mistress, כי יש לי רקע עשיר לא רק באנשים רבים ומגוונים בחיי, אלא גם בשיחות לא מועטות בקשר לבעיות לא קטנות. :) אז אישית אני מקווה שהכל ילך בסדר, כי בסופו של דבר לפגוע באף אחד אינני מעוניין.

למעלה