שלום לכולם =]

גרברון

New member
שלום לכולם =]

שלום קוראים לי עידן ואני התחלתי לאחרונה לעבוד עם קיובייס אני בינתיים עובד עם הSX 3 שזה איזה 200 מגה כולה לא יודע אולי יש גם SX 3 מלא ..בכל מקרה המחשב שלי לא יסחוב אותו אז רציתי לבקש ממכם עזרה :) אני עכשיו מתכוון לקנות בשבוע הבא או הקרוב אפילו מחשב חדש עכשיו אמרו לי גם שאני צריך להביא כרטיס קול חיצוני כדי שאני יוכל לחבר אליו מיקסר..מה שכבר יש לי [: ומהמקום שאני מביא ממנו את המחשב אני צריך להביא לו מפרט טכני של החומרה ואז הוא מחבר לי את המחשב שאני רוצה אז רציתי לשאול אותכם אולי תוכלו לעזור לי ולומר לי איזה דברים אני חייב לשים במחשב ואיזה דברים גם כדאי מאוד שיהיו בו תודה רבה לכולם ושבוע נעים :))))) (ומצטער על החפירה :] )

היי עידן.

בוקר טוב. אני קודם כל ממליץ לך לא לרוץ ולרכוש משהו שהוא גדול עבור מידותיך. כל מחשב חדש בעלות של 1000 ש"ח יתאים לך כדי להריץ את קיובייס SX3. כמו כן, אני לא רואה טעם ברכישת מחשב ש-"מתמחה" במחשבי מוזיקה- לא במקרה שלך, בכל אופן. בניגוד ללפני 10 שנים, המחשבים הסטנדרטים היום מספיק חזקים בשביל לספק את הצרכים שלך. מה שכן חשוב, לטעמי, הם הדגשים הבאים: זיכרון פנימי- 2GB - מומלץ. מהירות זכרון- 800MHZ וכמובן DDR2. אין צורך ב- DDR3. כרטיס גרפי (לא "און בורד"=שאינו מולחם על לוח האם) עם 512MB זיכרון-מה שיפנה את המעבד ואת הזיכרון הפנימי לאוודיו וישחרר אותם מסחיבת הביצועים הגרפיים. הארד דיסק- 250GB לפחות. מערכת הפעלה- XP ולא VISTA שהיא מערכת זוללת משאבים. אני עובד עם פרוייקטים בנפחים גדולים מאוד (50 ערוצי אוודיו עמוסים בפלאג אינ'ס) וכיום ניתן להרכיב מחשב מעולה במחירים זולים יחסית- אפילו בקניה דרך האינטרנט (אלו בדרך כלל מחשבים שאתרי הקניות מגדירים כמחשבים לגיימרים). אני ממליץ שאת הכסף שלך תשקיע בציוד נלווה ובשדרוג כרטיס הקול במידת הצורך.

גרברון

New member
דבר ראשון תודה רבה :]

עזרתם לי מאוד אני כנראה קונה את מחשב מפיסי פאוור עכשיו לשאלה שלי חח הטכנאי שלי אמר שאולי לא חכם להביא את הליבה המרובעת כי יש תוכנות שרואות אותו כליבה יחידה ואז כאילו הוא עובד על ליבה אחת עכשיו השאלה האם קיובייס וריסון יקלטו אותו כמו שצריך או שבאמת יכול ליצור בעיה עם זה ? ושאלה אחרונה קטנטנה >< אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס קול חיצוני לא יקר במיוחד אבל שעושה בדיוק את העבודה? :]

עידן

אהלן. שמח לשמוע שהגעת להחלטה. לא ציינת איזה מחשב קנית, כך שאני מקווה שלא קנית משהו גדול עבור מידותיך, ללא כל צורך. אין לך צורך במעבד מרובע ליבה! ולכן, מבחינתי, שאלתך לא רלוונטית. לי אישית לא ידוע על בעיה שיש לקיובייס ולריזון עם מעבד מרובע ליבה, אבל שו- במקרה שלך זה בכל אופן לא רלוונטי. לגביי כרטיס קול: אני לא יכול להמליץ לך על נשהו ספציפי, כאשר חסר לי כל כך הרבה מידע. אני ממליץ שתרים טלפון לחלילית- 03-6822917 ותבקש לדבר עם יוסי. תגיד לו שאני הפנתי אותך אליהם ותסביר לו בדיוק מה הצרכים שלך ומה התקציב שלך. אין לי ספק כי על המקום הוא יוכל להמליץ לך על הפתרון המתאים ביותר עבורך. בהצלחה!

גדול עליך ויקר...

אבל אין ספק כי אתה תהנה ממנו. אני הייתי משדרג את הזכרון ל- 4GB ומוותר על מעבד מרובע ליבה. שיהיה מברוק!

למעלה