שלום לכולם

joy4ever

New member
שלום לכולם

אני חייבת להתחיל בכך שהפורום הזה דיי מדהים ואני ממש שמחה שמצאתי אותו :) תמיד האמנתי בעקרונות הסוד, הרבה לפני הספר והסרט, כל דבר שחשבתי או דמיינתי בחיי התגשם..(לטוב ולרע).. ברוחי כל דבר קורה לטובה.. אבל, אבל גדול לאחרונה אני לא מסוגלת להתנתק מהעבר (ואולי בגלל שאני אומרת אתזה שוב ושוב).. אני כל הזמן עצובה וזה מפריע לי להתרכז בדברים אחרים...אני יודעת שצריך למצוא דברים שאוהבים לעשות אבל אני אוהבת רק לעבוד ואני לא יכולה כרגע כי אני בתקופת מבחנים ככה שהדבר היחיד שאני עושה זה ריצה פעם בשבוע... מה שאני מנסה כנראה לקבל מכם זה אולי דרכים להעביר את הדיכאון העצב הכעס... אני בנאדם שמח ואופטימי בדר"כ, אני רוצה להיות ככה גם עכשיו תודה רבה מראש

אם הבנתי אותך נכון

את בתקופת מבחנים והעומס מונע ממך לעשות את הדברים שאת אוהבת ומכניס אותך למצבי רוח מגעילים? גם אני הרגשתי ככה, בסוף התיכון לא יכלתי לצאת בערב להליכות וזה מבאס כי ספורט עושה מצד רוח טוב יותר וכשלא עושים פתאום כמה ימים מרגישים כעס, עצב, דכאון. אני חושבת שאת חייבת איכשהו לבחון מה את עושה שאת לא מספיקה לשלב דברים אחרים בחייך, את לומדת מהבוקר עד הערב? תצאי לחצי שעה החוצה בערב או מוקדם בבוקר זה גם ממריץ באופן כללי. תצאי איזה ערב עם חברים, זה יכניס אותך למצב רוח טוב, תזכירי לעצמך זו רק תקופה והיא תעבור ואז שוב תרגישי טוב יותר, ואם את יודעת שהתקופה הזאת תגיע.. למה לא להתחיל להרגיש ככה כבר עכשיו? בהצלחה

joy4ever

New member
לא הבנת ..

אני לא בכזה עומס, פשוט באחד שאני לא יכולה לעבוד כי זה יצריך ממני הרבה שעות...לא יודעת משעמם לי אחרי צבא זו תקופה מוזרה אני מניחה שאולי זה תורם אבל בכל אופן תודה על העידוד

למעלה