שלום לכולם!

omri43212

New member
שלום לכולם!

שלום כולםפ אני חדש פה.. אני פה לפעמים מבקר בפורום אז החלטתי לעשות משתמש.. טוב תספרו קצת על הפורום ועל עצמכם

Witchcrafts

New member
אהלן!

מה שלומך? אני יסמין, 20 (בשישי היה לי יומולדת. 'ני קשישה), רכוש צה"ל. וואי, מוזר לי לכתוב "20". איזה גיל מפלצתי. מה אתה רוצה לדעת בקשר לפורום? שאל כרצונך.
וספר לנו קצת על עצמך. אתה משחק? צפית באנימה של יוג / קראת את המנגה? אוהב מדבו"פ? מה בקשר למשחקי תפקידים?

omri43212

New member
...

וואו אני הפורום לא זז בכלל יבש מאוד פה.. וטוב אני בן 15 וחצי וזה סתם עוד תחביב אצלי.. אני צפיתי בעונות הראשונות אולי שזה יצא לפני כמה שנים. יוגי הו מעניין אותך?? איך הגעת לזה בכלל את משחקת? יש פה מישהו שהולך לפריקי 11????

impale

New member
popopo

יסמין לא משחקת... היא תמיד מדברת על זה שהיא צריכה אבל אף פעם לאמ שחקת XD וגם אני הולך לפריקי 11.. וגם לטורניר הזוגות ביום שאחריו.. וואי אני כזה עצלן XD לפריקי 12 כבר נביא כאן לינקים מסודרים וזה XD

omri43212

New member
...

וואו אני הפורום לא זז בכלל יבש מאוד פה.. וטוב אני בן 15 וחצי וזה סתם עוד תחביב אצלי.. אני צפיתי בעונות הראשונות אולי שזה יצא לפני כמה שנים. יוגי הו מעניין אותך?? איך הגעת לזה בכלל את משחקת? יש פה מישהו שהולך לפריקי 11????

magicannn

New member
הה יצא לך דאבל!!! מה נשמע<??

יונתן,13 חי לי בצפון ובטוח בא לפריקי וקורע את כולללללם (אני מצפה לקרב חוזר מוטי!!!!) מזל טוב יסמין!!!!!!! איזה ענתיקה את.....תבואי לפריקי???

למעלה