שלום לכולם

DJ$upreme

New member
שלום לכולם

הנה לינק לביקורת של עמוס אורן על מופע הבכורה של love of my life אנחנו הרגשנו מעולה עם ההופעה, שהיתה אגב סולד אאוט. לדעתי האישית יש עדיין (כמו תמיד) מקום לשיפור אבל...ההתחלה היתה מבטיחה מאוד... אם מישהו כאן היה, יהיה מעניין לשמוע את דעתכם. ניר

azaria

New member
מקריאת הביקורת ברור שהכותב לא היה בהופעה.

למעשה די ברור שהביקורת נכתבה לפני ההופעה בכלל. אין התייחסות לקהל, לתגובתו, להשתתפותו או אי השתתפותו בקטעים המתבקשים. אין שום "אות חיים" כפי שקוראים לזה בימינו. נראה שזהו טקסט יחצני שהמסכן סתם חתם עליו את שמו. ספק אם כתב בעצמו ולוא מילה ממה שכתוב שם. אני עוד ממתין לדיווחים של אנשין שהיו במופע. נראה מה יש להם להגיד.

DJ$upreme

New member
דווקא הוא כתב הרבה מאוד על הקהל

כולל על ההתתפות שלו בהופעה, והתייחס גם בדקדוק רב למבנה ההופעה, לקטעים הספציפיים שעבוד לדעתו טוב יותר, וכו'. ומעבר לכך, הוא היה שם, ראיתי אותו בבירור....
למי שלא יודע, עמוס אורן הוא מבקר מוזיקה מכובד וותיק.

khammel

New member
../images/Emo4.gif קראנו את אותה הביקורת?

שים לב לציטוטים הבאים: "סולן מרכזי אחד ועוד שמונה מבצעים חד-פעמיים ומזדמנים (בעיקר כדי לתת ללוי הזדמנות לנוח מהנטל התובעני, אך גם לאפשר צבעים נוספים ולהציג כישרונות מבטיחים) וגם שלושה רקדנים, שלא מצאו את עצמם על הבמה הקטנה והצפופה של שוני (שלפעמים נראתה כמו במה של מסיבת סיום בבית ספר, כשכל אחד צריך להידחף קדימה כדי שההורים יראו וישמעו אותו)." "לאורך המופע, במיוחד כשהוא משתחרר, לוי משכנע שהתפקיד שאליו נכנס השתלט עליו. הוא סיגל לא מעט ג`סטות ומאניירות של מרקיורי. אולי אין לו את הגנדרנות, האתלטיות והאקרובטיות הטווסית, וגם לא את הכריזמה הבלתי מוּכלת של המקור, אך דווקא כזמר הוא עושה מלאכה מרשימה ואף מעבר לכך." "שלושים השנה ויותר שעברו מאז מלכותה של "קווין", הוסיפו לה עוד שני דורות של אוהדים נלהבים. בהשוואה לשנות השבעים, הקהל שלה אינו הומוגני, של צעירים מעודכנים בלבד. יש "מבוגרים", שחוו את "קווין" בזמן אמת גם אם לא ראו אותה בפעולה, ויש צעירים שנשבו ביצירתה החיונית-עד-היום. החיבור ביניהם צריך להוליד שירה בציבור סוחפת, קורעת ראות וגרון, וגם הרקדה המונית. בשוני, למרות ההתלהבות והריגוש באוויר, זה לא קרה. בעצם, רק חלקית, בחלקו השני (והמרשים יותר!) של המופע." [דגשים שלי]

micgev

New member
עדות ממקור ראשון...

היי, אני ואחי היינו ביום שישי בהופעה ביום שישי במבצר שוני... אני וקווין זו אהבה מגיל 8, הם בנשמה שלי כבר 17 שנה, ואני בטוחה שלילדים שיהיו לי יום אחד אני אשמיע אותם. ואני אעיד על עצמי - אני לא אנינת טעם במוסיקה, ככה שהביקורת שלי רחוקה מלהיות מקצועית. אני אתחיל דווקא עם השלילי - הסאונד היה גרוע. היו חלקים במספר שירים שהיה צריך לשמוע גיטרה, ופשוט לא שמעו! היו 2 גיטרות (לא כולל הבס) וזה היה נראה כאילו אחד מהם פשוט עושה כאילו. התופים השתלטו על הסאונד, ולהקת המלווים ומלוות בקושי נשמע, שלא לדבר על להקת הקאמרי... אני אדגיש, זה לא שלא שמעו - לא שמעו מספיק. עם כמות הנגנים והזמרים שהייתה על הבמה, היו צריכים להחריש לנו את האוזניים. כמו שאחי אמר - במופע כזה אמורים לצאת חרשים - המוסיקה צריכה להכנס לך לנשמה. וההוכחה לזה שהווליום לא היה מספיק טוב - אנשים שישבו לידי שמעו אותי שרה את כל השירים - הם לא היו אמורים לשמוע אותי! דבר נוסף, לקח למומי זמן להכנס לעניינים. בINNUENDO הוא ממש זייף ... ב WE WILL ROCK YOU הוא התבלבל במילים... והיו עוד כמה שירים שבהם הוא התבלבל. ובכלל, לקח לו המון זמן להכנס להופעה. היה דואט של under pressure עם זמרת שאני לא זוכרת את שמה. זה היה נראה כאילו הם אילתרו, כאילו הם בכלל לא התאמנו ביחד או שהם עשו חזרה אחת על השירה ביחד. לא היה בינהם תיזמון, לא ידעו מי שר מה, ובכלל הייתה שם הרגשה של זלזול בשיר - למרות שהיה פוטנציאל לעשות אותו ממש טוב.. אבל - החלק השני של המופע היה הרבה הרבה יותר טוב. הסיומת באמת השאירה צמרמורת. שיר הסיום, BR, היה מצמרר, ולא בגלל הביצוע. הביצוע היה סביר - לשמוע מעל 1000 איש שרים יחד את אחד השירים הטובים ביותר שאי פעם נכתבו - זו חוויה בפני עצמה. ההפקה עשתה נכון שהשאירה את השיר הזה לסוף. עד סוף ההופעה מתרגלים כבר לקול של מומי, וזה מתיישב יותר טוב מאשר לשמוע את הטיזר שהוציאו לאינטרנט של ההקלטה באולפן. אגב, לא נראה לי שהביצוע של השיר בהופעה היה חי - נראה לי מאוד שהוא היה פליי בק והסיבה לכך היא שהסאונד פתאום היה טוב. פתאום שמעו גיטרות. דבר נוסף נחמד - היה שם בחור שאני לא זוכרת את שמו ששר את death on two legs - אחד השירים האהובים עליי ולו רק בגלל הסיבה שהם כתבו אותו (המפיק שעשק אותם בתחילת דרכם) - זה שיר כעס מושלם! הבחור ששר אותו היה ממש טוב! עשה ביצוע שלא קרוב למקור, אבל נתן משהו משל עצמו לשיר. אהבתי ממש. ובכלל, כל הזמרים חוץ ממומי לוי שביצעו שירים - היו עם המון התלהבות ורצון. הם לא היו מושלמים, אבל הם בהחלט העבירו את ההתלהבות שלהם לקהל, שלפעמים הייתה קצת חסרה אצל מומי. We r the champions היה נהדר, גם הביצוע של מומי, וגם הקהל שנכנס לעניינים חזק (האמת, איך אפשר שלא... אחד ההמנונים המדהימים). גם הביצוע של רדיו גהגה היה מקסים, כשרוב הקהל (כולל אני ואחי) עשו את התנועות עם הידיים מהקליפ. בסה"כ גם אני וגם אחי נהננו. היו כמה רגעים של "מה זה היה?" או "איפה הגיטרה???" אבל בסה"כ, בהתחשב בכך שזו הופעה ראשונה שלהם, היה ממש נחמד.

DJ$upreme

New member
מסכיםלהרבה מהדברים שאמרת

במיוחד לסאונד של הגיטרה השמאלית - שהיה מובלע לחלוטין! גם אני אהבתי מכל הסולנים המתחלפים דווקא את זה שעשה את death on two legs. גם לי היתה בעיה ב-under pressure ואני חושב שזה היה הביצוע המאכזב של ההופעה. כיוון שאני מקורב להפקה לא אכנס לפרטי פרטים אבל רבות מההערות שנרשמו אצלך וגם בפוסט נוסף כאן כבר הועברו לידיעת ההפקה כי אני שותף לרבות מההערות הללו. מה שכן בפירוש לא היה צליל אחד מוקלט בהופעה הזאת, הכל היה לגמרי לייב. אני מקווה שכל מי שצריך יעבוד על מה שצריך לשפר, אני יכול להגיד בשם מומי שהוא עובד קשה מאוד השבוע כדי לשפר את הטעון שיפור. בנוסף אנחנו מנסים לקדם רעיון שיכנסו עוד כמה שירים להופעה לרבות hammer to fall , one vision, אני גם בעד its a kinda magic ו- princes of the universe ויש לי סטיה חזקה ומוזרה לשיר שבטח כולכם שונאים שנאת מוות - body language...אבל בטח לא יסכימו לעשות אותו.

khammel

New member
../images/Emo12.gif body language

תגיד, מה רשימת השירים המדוייקת שבמופע ובאיזה סדר השירים מבוצעים? איזה שירים מומי לא שר? חייבת לומר שאני קצת מופתעת ששלושת השירים הראשונים שציינת *לא* חלק מהמופע (OV, HTF, AKOM). למה ויתרו עליהם?

DJ$upreme

New member
יש במופע כ-30 שירים

האמת לא רוצה לקלקל לאנשים שלא היו במופע ולכן לא רוצה לפרסם את הסטליסט המדויק....לפחות לא בשלב זה. אני יכול לומר ששיר הפתיחה הוא innuendo ושיר הסיום כרגע BR אחרי הדרן של radio gaga בין השירים שמומי לא שר: tie your mother down, death on two legs, dont stop me now וגם השיר הרע ביותר של קווין לדעתי friends will be friends שאם זה תלוי בי ניתן לוותר עליו לחלוטין אגב מומי עושה דווקא את בואי ב- under pressure מי שבחר את השירים הוא עופר פורטוגלי שעשה עבודה מאוד מרשימה בעיבודים ובעיקר לטעמי בעיבוד המקסים ל - love of my life - מאוד קלאסי באופיו. וכן, body language, אני חובב טראש!

Teo Toriatt

New member
סחטיין

על הבחירה הנועזת בDeath on two legs לא מיינסטרים ושיר שכיף לשמוע (למרות שבטח רבים שואלים "מה זה" במופע....)

micgev

New member
לגבי השירים שציינת...

אם מוסיפים את HAMMER TO FALL חייבים גיטרות טובות. כל ההתחלה של השיר היא גיטרות וכמו שזה היה נשמע ביום שישי - אי אפשר לבצע אותו. PRINCES OF THE UNIVERSE הוא שיר מדהים ובהחלט שווה להיות בפלייליסט ואני לא מסכימה איתך על FRIENDS WILL BE FRIENDS!!!! זה שיר שהוא אומנם קיטצ' ממש אבל לדעתי הוא אחד הסוחפים... אם כבר לוותר זה על TIE YOUR MOTHER DOWN שהבחורה שביצעה אותו לא ממש ידעה מה היא עושה חוץ מלצרוח במיקרופון... סליחה על הבוטות.. אה, ועוד ביצוע חמוד שנזכרתי בו זה GOOD OLD FASHION LOVER BOY שהבחור שעשה אותו היה מדליק וממש לקח על עצמו את התפקיד... אם אני אזכר בעוד דברים אני ארשום

mar mar1

New member
לא רוצה להרוס

אז אני לא אציין שמות של עוד שירים שהיו והפתיעו אותי לטובה, באופן כללי אני מסכימה ב-100 אחוז עם כל מה שנכתב, כשהבחור שר את death on two legs אפשר היה לראות מי מהקהל הוא מעריץ אמיתי (לעומת כמה זקנות שישבו לידי והתלוננו על "מה זה השיר צרחות הזה, זה בכלל של קווין?!") :) אני מאוד נהניתי לא באתי עם ציפיות גבוהות והייתי בטוחה שהם יבצעו רק את המיינסטרים של קווין כדי למשוך קהל אבל הם ביצעו די הרבה שירים לא מהמיינסטרים (כולל אחד אהוב עליי במיוחד....שוב אני לא מגלה) בקיצור אפילו בשביל האווירה המדהימה שהייתה שווה ללכת, אני כבר כמעט שבוע אחרי המופע עדיין לא מפסיקה לזמזם שירים...

micgev

New member
מסכימה...

גם אני לא באתי עם ציפיות גבוהות, ואהבתי שביצעו שירים לא רק מGH 1 ו2... למרות שיש לי נטייה להמשיך את השירים לפי הסדר שלהם בGH.

Hikary

New member
אני חייב להגיב על זה.:]

(אני עוד לא הייתי במופע, זכיתי מתפוז בכרטיסים ל5.7,תראו אותי אז.
) א. תשפרו את הגיטרות,כי לפי מה שהבנתי הם לא משהו-והגיטרה זה חלק חשוב מאוד בקווין... ב. לעולם אל תעשו הופעה של קווין מוקלט-זה יוריד מהערך. :) ג. בהצלחה למומי..לפי מה שהעלתם ליוטיוב-הוא בהחלט צריך לשפר. P: ד. אחלה שירים אתם מתכננים להוסיף! :) ה. Body Language הוא גם בין האהובים עלי..זה פרדי כזה. P: אפשר להציע עוד שירים למופע?(תקחו אם בא לכם..) Sheer Heart Attack Get Down Make Love-כי כמה שהוא גיי,הוא ממש מגניב עם הקצב שלו! :] Mustapha Let Me Entertain You Keep Yourself Alive Play The Game Dragon Attack Don't Try Suicide-חייב שהשיר הזה יהיה. P: The Hero(זה שיר מפלאש גורדון,הוא ממש טוב! =] ) Dancer Action This Day(זה שיר מגניב שילהיב את הקהל 100%. :] ) Life Is Real Keep Passing The Open Winddows One Year Of Love Pain Is So Close To Pleasure(אני הייתי מכור לשיר הזה תקופה לא קצרה... =] ) Friends will Be Friends-שיר ממש חמוד וטוב=] Party/Kashoggi's Ship-שירים טובים שבתיאוריה ילכו יפה עם המופע :) Rain Must Fall Ride The Wild Wind Delilah I Want It All Too Much Love Will Kill You Put Out The Fire No One But You Driven By You(זה גם חובה אם אתם רוצים להטריף את הקהל=] ) Let Me Live Don't Try So Hard She Blows Hot And Cold(הייתי מכור גם לזה.. =] ) וכמובן ג'אם שהיה ראוי לקווין יתקבל בברכה!(ג'אם של קווין=הלהקה מאלתרת מוסיקה איכותית ופרדי מאלתר דברים עם קולות) אני יכול לשער שחלק מהרשימה שהבאתי כבר ברשימת שירים, אבל אם לא-הגיע הזמן להאזין קצת... בהצלחה! =]

למעלה