שלום לכולם...

חופ שיה

New member
שובבים ../images/Emo3.gif

המינהלת המליצה לך על שוט זנבות , אני ממליצה גם הוא כייפי הוא נעים , יש לו עוצמה גם פיזית (אם רוצים) וגם מנטלית (למי שמחזיק אותו). עוד דבר שאהבתי שגם כואב וגם מצמרר ברמות על- "הגלגלת של הפיצה".:)

תותית 32

New member
שלום לכולם...

אני אשמח לקבל עזרה בכל הנוגע לביקור ראשון בחנות סקס, קודם כל הבנתי שביקור בסיסטרס מומלץ..האם החנות מיועדת רק לנשים או שגם האיש יכול לבוא איתי לשם? ושאלה לגברים בחבורה... מה הייתם רוצים לקבל מחנות סקס? ואנא התחשבו במידע שאנחנו אוהבים סקס חזק... אני כבר יודעת מה אני אקנה...(באט פלאג רוטט...ואולי גם ויברטור) המלצות יתקבלו בשמחה רבה יום נהדר

חופ שיה

New member
יש חנות אחת שאני מכירה שמכילה

מבחר גדול של צעצועי מין מתחום ה- BDSM. קוראים לה http://www.sexmaster.co.il - תחפשי את זה שם. וכמובן בכל חנות שיש בה אביזרים מין מהתחום ואולי גם לא מתחום הבדס"מ.

Cגלית

New member
אני חושבת

שאפשר לפנות לבעל הפיצה השכונתית ולשאול אותו

א פרח

New member
בחנויות סדקית (ציוד וחומרים לתפירה)

יש גלגל דומה לזה המיועד לסימון הגיזרה על הבד בלי לצייר עליו עם גיר. בנוסף יש דברים דומים אך עדינים יותר בחנויות לציוד אפיה, מיעדים לעבודה עם בצק סוכר. בנוסף אפשר לחפש בחנויות לעבודיות יצירה וכן בחנויות לציוד רכיבה ה"דורבנות" המיועדים לזרז את הסוס שמלבישים על המגף. בהצלחה.

Cגלית

New member
היי תותית

אכן מומלצת החנות ואת בהחלט יכולה ללכת עם בן זוגך. יופי של כיוון יש לך. חיזרי לספר מה רכשת לכם. תהנו

תותית 32

New member
מה עם המלצות...../images/Emo13.gif

מנסיונך בתחום השליטה...משהו קטן אותי להתחלה פוריה?

Cגלית

New member
תלוי מה הכיוון שלך

אזיקי עור? שוט זנבות מזמש? נרות? אני לא יודעת אם לסיסטרס יש ציוד בדסמי, אם לא, איידע אותך למי יש.

Cגלית

New member
ממליצה

על אזיקים מעור, או זמש. לא ממליצה על אזיקי ברזל <משטרה>, גם אם יש עליהן פרווה. כיסוי עיניים את יכולה להכין מכל בד בבית. נסי איך מרגיש לך עם אטבי כביסה <לפטמות או כל מקום אחר> עדיף אטבי פלסטיק. אם זה מוצא חן לך, תוכלי לרכוש לך גם מצבטי פטמות

wild orchid

New member
פעם נעלתי את האזיקי משטרה האלה

ואין לי מושג לאן העפתי את המפתח הקטנטן...הייתי צריכה להתקשר לבעלה של חברה שלי (השוטר) כדי שיבוא לפתוח אותן...מיותר להגיד שהלחפתי צבעים...

Cגלית

New member
../images/Emo13.gif))))))))))))

מצחיקה 1
שמעבר לבושות שהם יכולים להבין איתם, הם קשים מידי, היו מקרים שנלחצו חזק, עיקמו תיד וכו. האזיקים האלה נועדו לגרום אי נעימות ל"עבריינים" לא מיועדים להנעה בסקס.

Pokii

New member
לקבל

תמיד טוב לקבל להרבה חזק ארוך וממממממממממ מה הכיון שלך תותית?

ברור

שגם האיש יכול לבוא! זו פשוט חנות מאוד נעימה וידידותית לנשים. עד כמה שאני זוכרת אין שם אזיקי עור, רק בד עם סקוצ'ים וכאלה- אבל כנסי לאתר וחפשי... יש שם שוטים נחמדים, מחבטים מתוקים ועוד כל מיני מצבטים כאלה ואחרים
תהנו!

Pokii

New member
המשך

2. לחדירה אנאלי רק ורק ID או WET על בסיס סיליקון. זה מממממעולה, כמו כינור התחת הופל להיות, הכנסה והוצאה של דילדו לדגומא פשוט תענוג. 3. אני מעדיף דילדו סיליקוני או ג'ל רך בלי רטט. הרטט מקשיח מאוד את הדילדו ואישית לי לא היה נוח. 4.טבעת לזין/אשכים או לקשור עם מטפחת משי ארוכה. נותן מראה סקסי לזין ונפח ומגדיל אותו לך רק נשאר לרקוד עליו. 5. ממולץ סטראפ און, ככה יש לך שליטה על הזיון והדפיקה הטובה והחזק של הישבן של בן זוגך. 6. דילדו נצמד למשטחים, מעולה אם את רוצה לקבל זיון טוב מבן זוגך, הוא כמובן זה שמקבל את הדילדו בתחת, אבל הזין שלו הופך לטיל גרעני בזמן שהוא מזיין אותך. 7. בן זוגך בקטע? 8. יש עוד טיפים בנושאים מסוימים?

למעלה