שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני לבלובית, צופה מושבעת של "הישרדות" הייתי לפני שבוע באודישן לצילומים של העונה השניה, במשך החודש האחרון נשלחו אליי שאלונים ומבחן אישיות ונתבקשתי לשלוח תמונה.. אמרו לי שהתשובות יגיעו בערך בעוד חודש-חודש וחצי. אפאחד מחבריי ובני משפחתי לא יודע שניגשתי למיונים, היום בעבודה התפתחה שיחה ומישהי אמרה שכבר ברור מי יהיו המתמודדים בעונה הבאה, אחד מהם זה בן של איזה רמטכ"ל כלשהו והוא סיפר לכמה אנשים שהוא "בפנים", רציתי לשאול אם אתם יודעים משהו על האודישנים ועל היתר?....

Volldemort

New member
אני לא ממש יודע אם נגמרו האודישנים

יש אנשים בפורום שניגשו לאודישנים/שההורים שלהם/האחים שלהם/מכרים אחרים שלהם היו באודישנים ואולי הם יוכלו לספק פרטים יותר טוב ממני.

iceman2006

New member
מה ששמעת זה קישקוש אחד גדול

אף אחד לא נבחר עד עכשיו ומה שאמרו לך באודישנים זה נכון.

Ping Poong

New member
כי החש מינימום סלב הזה, שלחתי לו מסר

לגבי האודישנים ובגלל שהוא חושב שהוא מינימום מתמודד בעונה הבאה של הישרדות , מסנן ולא עונה בכוונה

RageBot

New member
הם לא התחילו

ומי שאמר לך את זה מטומטם, א, אחד שהתקבל להישרדות לא היה יודע על זה עד משהו כמו שבוע לפני שיוצאים לשם, ובטח שאם הוא היה מספר על זה אז היו מסלקים אותו. חוץ מזה שמישהו שאני מכיר הגיע לשלבים המאוחרים יותר של האודישנים, עם עוד משהו כמו 500 איש, וזה היה לפני לא הרבה זמן, אם הוא עבר את זה? אני לא יודע, אבל האודישנים עוד ממש לא נגמרו.

למעלה