שלום לכולם.

ה ש פ ן

New member
איזה בידור..../images/Emo6.gif עכשיו נפל לי האסימון

את בחורה יהודיה וגם דתייה , אז מה את עושה כאן ? יש לך גם קומונה , אני אקפוץ לבקר בתנאי שלא תמחקי לי הודעות , מספיק אכלתי כאן מרורים..
יתגדל ויתקדש שמיה רבא... (אמירת קדיש על כל ההודעות שלי שנמחקו בטרם עת...יהי זכרם ברוך) קדימה , אני בדרך לאור הגנוז...

ה ש פ ן

New member
אהלן שמים..מזמן לא קשקשנו..

אל תשאלי , התאילנדים כאן משוגעים..יש הפגנה ענקית בבנגקוק כבר שלוש יממות ברציפות , פקקים מפה ועד להודעה חדשה , אי אפשר לנהל את את לוח הזמנים כמתוכנן... לא מזמן הסתיים כאן השלטון הצבאי ונבחרה ממשלה חדשה ועכשיו שוב הפגנות נגד הממשלה , לחטוף קריזה מהתאילנדים האלה... עדיין לא מסרתי ד"ש כי אין זמן לקפוץ לביקור , אבל אני מחפש את האור הגנוז , הנסתר , למה כולם רואים אור גנוז ואני סתם רואה רק אור רגיל , מכסימום את אור שקיעת החמה...חיים בזבל יש לי... חוץ מזה האלוהים שלי הוא ה - $ וגם הוא בזמן האחרון בשקיעה

על מה הם מפגינים?

טוב, הימני שבך בטח אומר שהתאילנדים עדיפים על הערבים. לפחות התאינלדי לא יצעק לך "אללהו אכבר" עם סכין, ולא יגיד לך זכות השיבה, אל נכבה, שוויון זכויות ושלום צודק. העצה שלי, תפסיק את הנדודים, וחזור ארצה כי כאן הכייף האמיתי. אלוהים הוא אחד, והדולר כנראה ימשיך לשקוע. אם אלוהים היה הדולר באמת, הוא היה עמוק בתוך ה...

ה ש פ ן

New member
סיפור ארוך עניין ההפגנה כאן...

הייתי רוצה לענות לך בעניין "התאילנדים עדיפים על הערבים" , אבל הבטחתי כאן לא להיכנס לדיונים פוליטים . לא נורא , שנינו מסתובבים באותם המקומות (פורומים וקומונות) ואני אמצא את המקום והזמן לענות לך . בייי

lion 7

New member
זה לא פורום ויכוחים או הבעת דעת

בכל הקשור לשאר הדתות בעולם , זה מיועד לרוחניות נוצרית ומה שקשור לנוצרים מאמינים , חבל שהוא מנוצל לכל מיני התנגחויות על רקע אישי ופוליטי , לשפן ושמיים כחולים , אתם מוזמנים לקומונה מזרח תיכון חדש בכדי שתדונו בלי מחיקות וחופשי על הפוליטיקה , בהצלחה ותנו לפורום את יעודו ככנסיה ולא תוכנית טליויזה פוליטית ..

ה ש פ ן

New member
שלום לך ליון היקר...

או קיי , את הדיונים הפוליטים שלנו נמשיך במקום אחר , תודה על הזמנתך לקומונת 'מזרח תיכון חדש' , למען ההגינות אומר לך שאני תמיד שם בכינוי "פספורט". כמו תמיד מעניין לקרא את הודעותיך כאן וגם שם . ברוך שובך

salt of earth

New member
וואו ../images/Emo2.gif אז שם נמצאים כל החבר'ה

חחח חשבתי לאן נעלמו כולם, איזה יופי של נוסטלגיה

למעלה