שלום לכולם

shalti

New member
שלום לכולם

אני לא יודע אם אתם (כתבתי אתם, בגלל שני הבנים בפורום הזה, אולי יש יותר, לא יודע) מכירים אותי, אני קורא פה די קבוע, ורק רציתי לומר לכן, שאתן די משוגעות, זו סך הכל סדרה, אתן יודעות, לא? סה"כ סדרה, לא משהו מיוחד, אין אנשים מיוחדים בסדרה הזו, חוץ מלור רורי לוק סוקי אמילי ודין, או ג´ס מדי פעם (שכחתי את ברט ואת גילברט). אבל אתן השתגעתן לגמרי! זה טלויזיה, סה"כ. הטלויזיה הכי טובה שראיתי אי פעם, אבל עדיין רק טלויזיה, לא רציתם להרוג את ריקי לייק אתמול? סתם, הכל בצחוק, מת על בנות גילמור בעצם מה שרציתי לומר זה ששיגעתם אותי, בחיים שלי לא התלהבתי מתיבת כלים או מעז מעץ כמו שהתלהבתי אחרי שרבתן על ברט וגילברט. עכשיו, אני מאוהב קשות בלורליי, לא סובל את טריסטן, דין מתחיל לשעמם, ואמילי מתחילה לפתח דמות מעניינת, וג´ס, אהבתי איך שהוא הרס את הפסל בפרק האחרון ואיך שרק רורי ידעה שזה הוא, אני יכול להמשיך שעות על גבי שעות, זה אף פעם לא קרה לי עם סדרות, חוץ אולי הבית הלבן שיהיה לנו יום טוב וכל שבוע בנות גילמור שאלתי

לאנה

New member
יש לי רק בעיה אחת איתך........

למה אתה לא סובל את טריסטן?! איך אפשר לשנוא את הפנים המתוקות האלה?!

*hadas*

New member
חחח אתה באמת מוזר...../images/Emo163.gif

אבל הרבה שונאים אותו בגלל הדמות שלו ושהוא "מפריד" בין דין לרורי..
וזה באמת תמונה שלו
זאת עם התחת..

shalti

New member
יש לי הרבה סיבות לשנוא אותו

1. מרי (לא צריך הסברים, נכון?) 2. רוב הפרקים הראשונים הוא עיצבן את רורי עם זה שסיפר לכולם שהוא יוצא איתה (מה שלא היה נכון) 3. הוא כמעט הפריד (כמה פעמים) בין רורי ודין 4. הפרק האחרון (מה שהוא עשה לרורי) אני בטוח שיש עוד סיבות, רק לא זוכר כרגע

לאנה

New member
אולי הרבה פה יכעסו עלי אבל.......

לפי דעתי טריסטן ורורי הרבה יותר מתאימים מדין ורורי (כנ"ל ג´ס ורורי). זה לא אומר שאני לא אוהבת את דין, הוא חמוד, אבל הדמות שלו לא מתקדמת לשום מקום. וחוץ מזה, אתה לא מכיר את הקטע הזה בגן, "שאם בן אוהב בת, הוא מושך לה בצמות"? ככה זה עם טריסטן ורורי.

לאנה

New member
ואם כבר מדברים על ג´ס וטריסטן......

תראו איזה מתוקים! והם רק שלי!

לאנה

New member
האמת היא שאין לי מושג,

ליד צ´אדי הייתה גם איזה בחורה אחת, מעריצה אני חושבת..... אבל חתכתי אותה, לא יכולתי לסבול את הכאב, כל-כך קינאתי בה! בטח באיזה ארוע של "בנות גילמור".

מממ...

אבל זה הכל מאהבה! וחוצמזה הוא נורא חמוד. וחוצמזה המרי-ט´ינג גם ממש חמוד. וחוצמזה... אני יכולה להמשיך שעות. אה ובקשר לדין ורורי - מישהו צריך לעשות את זה, לא? לבנאדם אין אופי!

לאנה

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

אבל את כבר יודעת את זה............

shirakl

New member
בודאי שזה אפשרי!

ואני לא קולטת איך אפשר לא שלנוא אותו... הוא כ"כ מעצבן!

למעלה