נראה לךךךךךךךךךךךךךך אני בהלם אני המומה בכלל על המחשבה נעלבתי מימך......
א א פרסקי New member 16/4/08 #48 ../images/Emo2.gif נראה לךךךךךךךךךךךךךך אני בהלם אני המומה בכלל על המחשבה נעלבתי מימך......
M Mika Rali New member 16/4/08 #50 אל תעלב יא פיצ'י אני מחפשת חשודים... בחייאת נהיה פה פורים שלישי... מההההה כל השיבושי ניקים האלו?
א א פרסקי New member 16/4/08 #51 הבנתי.... אז את זורקת פצצות לאויר במקום לשאול ישירות ולקבל תשובה.... חחחחחחחחחחחחחחחחח הכל רשום מיקהההההה הכל רשום.....
הבנתי.... אז את זורקת פצצות לאויר במקום לשאול ישירות ולקבל תשובה.... חחחחחחחחחחחחחחחחח הכל רשום מיקהההההה הכל רשום.....
י יוני יולי New member 16/4/08 #57 באתי להציל את המצב גברת מיקה הוא לא.... יש לי הוכחות ונשכחות ואפילו תמונות הוא לא, תרדי ממנו במיידי! פיצ'י ...חחחחחחח...איך אני איתך? בסדר?
באתי להציל את המצב גברת מיקה הוא לא.... יש לי הוכחות ונשכחות ואפילו תמונות הוא לא, תרדי ממנו במיידי! פיצ'י ...חחחחחחח...איך אני איתך? בסדר?
M Mika Rali New member 16/4/08 #65 ../images/Emo6.gif רק אחת? אז שמעת לא טוב... טוב טינגי? או פיצ'י או שרשירית או לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
../images/Emo6.gif רק אחת? אז שמעת לא טוב... טוב טינגי? או פיצ'י או שרשירית או לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
א א פרסקי New member 16/4/08 #67 כבר אמרתי וכתבתי אני לא מתעסק עם כושים וכושיות אז תורידו אותי מהתמונה
ג גחל לוהט1 New member 17/4/08 #69 אחת טובה../images/Emo6.gif ממש משפריצהההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחח