שלום לכולם.

פשוT אJי

New member
מה עם להתחתן,

ברבית??יש הרבה!!אם נישבר ניתן לקנות חדש.....

אני בעד.

אבל יחד איתה צריך לשכור עוזרת קבועה, מבשלת, מגהצת ומטפלת. ברבריות לא מלכלכות את הידיים שלהן על כלים, או חלילה, על הכנת ארוחה.

פשוT אJי

New member
מה בעניין,

פרטנר לשיחה??-חבל שא"א להתחתן עם שתי נשים אחת לראווה,ואחת לשימוש!!

פשוT אJי

New member
אחח,

פטנט כזה ואני אפסיק לעבוד לנצח!! כמה כסף אני אעשה מזה!! את המעשר אני אפריש לך,כי את היית ההשראה!!

חחח.. תצחקו תצחקו..

אבל באמת שמעתי פעם ממישו שאמר, שבעבר (לפני כמה אלפי שנים..) הגברים היו נוהגים להתחתן עם 2 נשים, אחת בשביל ילדים, והשניה, כמו שאמרתן, לבובת ברבי.. אותה אחת היתה רק בשביל יופי, אז אולי תחדשנה כבר את הפטנט הקיים הזה.. חח.. ואגב, אני מסכימה איתכן בכל מילה! חיצוניות ויופי זה לא הכל בחיים..!

ברוך הבא...

ולעניין שאלתך... חיצוניות זה נתון חשוב מאוד.. בכולופן לדעתי... אי אפשר להסתובב עם בנאדם שאתה מתבייש להיות איתו.. ויהיו כאלה שיאמרו זה חשוב אבל לא הכי צריך שיהיה יופי פנימי.. נכון, הם צודקים אבל לי זה חשוב באותה מידה..... שיהיה פווווול הצלחה!!!

קודם כל

תודה לכולכם על קבלת פנים הסוערת...ולבחורים שביניכם,קשה לי להאמין שמראה חיצוני לא מדבר אליכם,וישכילו יותר להבין אלה שכבר נפגשו.אני לא אומר שצריך יופי במאת האחוזים אבל צריך שיהיה כימיה גם מבחינה חיצונית.תקנו אותי אם אני טועה.

ברור שצריך יופי..

אבל צריך שזה יהיה במקום.. לא בתור עיקר(אחרי הכל זה עתיד להשתנות)אבל גם לא בתור דבר תפל..למעשה רוב הדעות כאן שווים פחות או יותר לעניין זה..

רוי6לי

New member
כמה שיגידו ושאני יודעת שהפנימיות

הכי חשובה..אא להתעלם לגמרי מהחיצוניות...ולי אישית זה מאד חשוב גם מבחינת הטיפוח והלבוש..לא שזה יהיה ההעיקר אצלו..אבל אנלא מתכחשת לעצמי..לא הגעתי לרמה שהחיצוניות זה דבר שולי...

למעלה