שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני בחור חדש פה ומקווה ליהנות משהותי פה.שמעתי דש``ים טובים על הפורום הזה ואני מקווה שאצליח להשתלב...שאלה שמטרידה אותי בתקופה זו:עד כמה לדעתכם צריך להסתכל על מראה חיצוני בשידוך?שתפו..

אהלן ברוך הבא!

היופי זה לא העיקר-העיקר זה האופי! אבל כמובן שבמובן הריגשי זה קטע קשה וא``א להתעלם מזה

ברוך הבא.

שמחה שיש לפורום שם טוב. לעניין שאלתך - חשוב שתיהיה כמיה, גם חיצונית, ובטח שלא תיהיה תחושה של דחיה או גועל. עם הזמן המראה נהיה פחות חשוב, ולכן כדאי לשים דגש על אישיות.

שמעתי פעם קלטת של מרצה ידוע, שאמר

שאם אין דחיה, ז"א שאתה לא מתבייש להיראות איתה ברחוב, אז אפשר להמשיך לעוד פגישה... כי כשמכירים בנ"א בפנמיות, גם החיצוניות מתחבבת עליו.... וברוך הבא לפורום!! שתהיה תקופה קלה וקצרה!!

הלו! הלו!

יובלות שאתה לא כאן ואז אתה רוצה הסברים? לא עכשיו. אני הולכת לישון. חלאס.

אני אסביר:

המראה תמיד חשוב, אבל בסדר העדיפויות הוא לא במקום הראשון. כפי שכבר כתבתי, לי מאד חשוב מראה נעים, אסתטי, ואוסר שיהיה משהו שיגרום לי לדחיה. במהלך ההכרות, תוך די הפגישות, משהו חייב לקרות: כמיה, אינטרקציה, התאהבות... כל דבר! אבל משהו שהוא חיובי, שיאפשר זוגיות. אז גם אם מאד היה חשוב לי גבר שנראה איקס, אבל מצאתי Y, אבל התקשורת זורמת ונעים לי איתו - אז המראה פתאום יראה טוב יותר ממה שראיתי בהתחלה, כי עברתי תהליך חיובי. אחרי שעובדים יחד על זוגיות ולומדים לראות את התכונות הטובות הספציפיות שכל אחד אוהב אצל השני - המראה בכלל נדחק לפינה. הרבה פעמים ניתן לראות זוגות חילוניים, ששם בוחרים בעיקר לפי מראה, כשאחד מכוער מאד והשניה יפה, או הפוך, ולא מבינים מה הם עושים יחד. התשובה היא ברורה: אנחנו מתאהבים לא רק ביופי, אלא הרבה מאד באופי. וואלה, התפלספתי יותר מידי ואני גם לא בטוחה שהצלחתי להעביר את מה שאני רוצה כראוי.

פשוT אJי

New member
../images/Emo24.gif

עשית את זה מצויין!! אם תקראי שוב את הדברים תראי כמה התנסחת מצויין,ושוב תתאהבי בעצמך!!
יאללה תמצאי מישו X או Y להתאהב גם בו...
יפה לך מאוהבת!!

את ממש ממש צודקת!

אני אישית יצאתי עם בחור- כל מה שאי פעם חיפשתי בבן אדם מצאתי בו, השקפות, מידות, שטויות, בדיחות וכו'. בפגישה הראשונה הפריע לי המראה החיצוני שלו (אני לא מדברת על זה שהוא לא מסודר או משהו כזה, אלא המראה שאלוקים ברא אותו כך...) אבל אמרתי לעצמי- מה אני אפסול על מראה? אני לא כזאת שיטחית... יצאנו פגישה נוספת וחברה טובה שלי (זה לא תוכנן מראש...) ראתה אותי איתו. ישר אחרי הפגישה לפני שהספקתי לנשום, היא התקשרה ואמרה לי: למה לא סיפרת לי שאת יוצאת עם מישו? איזה מתוקים אתם ביחד, הוא נראה בחור כל כך חמוד ועדין, ובלה בלה בלה בלה בלה.... דוגרי, בתוך תוכי השתכנעתי או ששכנעתי את עצמי... יצאתי איתו עוד הרבה פגישות, כי עדיין הייתה לי בעיה עם עצמי- לא נמשכתי אליו, המראה שהפריע לי היה מהרגע הראשון ועד האחרון..... מבחינתו הוא חיכה לי, כי אמרתי לו שאני קצת מבולבלת וצריכה את הזמן שלי... והוא- בחור כליל המעלות שאיתו יצאתי המתין לי.... ברוך ה' המשפחה שראתה שאני כ"כ מבולבלת ולא יודעת מה להחליט (שוב, כי כל התכונות שלו התאימו בדיוק למה שאני מחפשת) עזרה לי לקבל החלטה, והיום אני רק מצטערת שלא סיימתי את זה מוקדם יותר, כדי לגרום לצד השני פחות עוגמת נפש.... אז חבר'ה המראה מאוד חשוב (שוב, הכל לפי טעמכם) נאה או פחות נאה, לכל אחד זה משהו אחר, תלכו לפי הלב שלכם... ולא לפי דעות ועצות של אחרים...

פשוT אJי

New member
הי איפה הבלונים??????../images/Emo65.gif

ברוך הבא!! שתמצא בקלות ובזמן את המיועדת לך !! בעניין שאלתך, יש לציין שגברים יותר מתרשמים מחיצוניות ונשים פחות. מה שלא יהיה יופי ללא אופי מתאים יותר לבובות בחלון ראווה,מלאישה שאיתה אמור לבלות את שארית חייך. בעניין חיצוניות צריך שלא תהיה דחיה,ושיהיה לך מספיק נעים במחיצתה.. אם יש בינכם כמיה טובה היא תכבוש יותר ויותר חלקים,ותשאיר את החיצוניות מאחור.. הצלחה

ברוך הבא..

בעז``ה תהנה כאן..ולגבי שאלתך..צריך להסתכל על חיצוניות.וסיבה היא שאנחנו צריכים לאהוב את הבן/בת זוג שלנו..וזה אחד הגורמים החשובים ואסור להתעלם ככל ממראה ולהתייחס רק על שאר פרטים..אבל אסור גם לקחת א``ז כעיקר..ושמעתי סיפור על אחד שהתחתן בצורה כזאת של התעלמות ..הבחורה היתה טובה מאד..אבל כנראה גם לא יפה..ומדובר בבחור איכותי..אבל הוא לא יכל להמשיך ככה והם התגרשו..ל``ע

חחח פינטוזים..!

ועל זה נאמר ``יאלה יאלה``.. לך ספר תסיפורים שלך למישו אחר.. לא מתגרשים בגלל מראה חיצוני.. אין מצב! אולי לא מתחתנים.. אבל להתגרש?! לאחר החתונה, האמן לי שהדבר הזה תופס הרבה פחות חשיבות מאשר לפני.. ואם הוא בחר דוקא בה והתחתן למרות המראה, ברור שזו לא הסיבה לפרוק החבילה!

פשוT אJי

New member
הי לא נראה לך,

שקצת נסחפת?? יתכן וזה הזוי,אבל מסתמא שזו הסיבה שהם אומרים בקול. דעתך נכונה ככל שתהיה לא הודפת דעות אחרות בכזו צורה!

אוקי, סורי..

קבלו את התנצלותי הכנה.. חלילה אין לי שום כונה לפגוע פה באפחד! רק משום מה תהיתי לעצמי מדוע רוב הסיפורים של אותו `בחור ישיבה` מסתיימים דוקא בגרושים.. מותר לגוון קצת

kiss 18

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה? אני?? רואה???

למעלה