שלום לכולם.

B l a c k ICE

New member
שלום לכולם.

יש לי שאלה בקשר לגיבור. בכפר אחד שלי יש לי בית גיבור שלב 10. מכיוון שיקר לי מדי לעשות בית גיבור שלב 15, בניתי בית גיבור בכפר אחר. (קרוב לשני נאות מדבר שנראים לי ששווים הרבה...) עכשיו. כשבניתי את בית הגיבור בכפר החדש, הוא הראה לי את הגיבור של הכפר הקודם. השאלה שלי היא, אם אני אגיע לשלב 10 בבית הגיבור החדש, באם אני אוכל לכבוש נווה מדבר חדש? ואם לא, מה אני צריך לעשות?

GeneratioNa

New member
שלום

אם יש לך כבר נווה מדבר ראשון, אתה חייב שיהיה לך רמה 15 (חובה !) בטירת גיבור שאתה רוצה לספח אליה נווה (שהוא ב 7*7 של הכפר שלך) אם אין לך נווה מדבר, אתה יכול לכבוש נווה מדבר ב 7*7 של הכפר שבו יש רמה 10\ לעשות בכפר השני 10 ואז לכבוש ב 7*7 שלו..

B l a c k ICE

New member
אם אני מבין נכון...

אם אני רוצה לספח נאות מדבר לכפר השני שלי, לא זה שכבר יש לו נווה מדבר, אני רק צריך להגיע לשלב 10. (ואז ל- 15, כי יש 2 ליידי.
) הבנתי נכון?

GeneratioNa

New member
אה לאאאאא התבלבלתי..

אם בכפר הראשון יש לך נוות מדבר, אתה חייב 15 בכפר השני..

B l a c k ICE

New member
אז מה שאתה אומר בעצם, זה...

שלא יכולים להיות לי יותר מ- 2 נאות מדבר? לא נשמע לי הגיוני.

GeneratioNa

New member
יכולים להיות לך 3

אם יש לך בכפר X נוות מדבר אחת ובכפר Y אין לך שום נוות מדבר, אתה צריך שיהיה לך שם רמה 15 בשביל לצרף עוד נוות מדבר ל Y ואם אין לך נוות מדבר בכפר X אז אתה צריך רמה 10 בכפר Y בשביל לספח נווה אחת.. בשביל נווה מספר 3 אתה צריך שלב 20 בכפר שבו אתה רוצה לכבוש..

בטח שכן

בכל כפר יכולים להיות לך 3 נווה מדבר למרות שלי ניראה שזה מיותר ויקר להגיע לשלב 20 רק במיקרה אחד שווה שיש לך 7*7 חיטה+ משהוא אחר ( עצים טיט ברזל)

shakel32

New member
נכון להגיע ל20 זה מאוד יקר אבל

גם יכול להיות ממש ממש משתלם - ואני אסביר: ישנם נאות מדבר שמספקים לך 50% יותר חיטה(האחוז הגבוה ביותר) 3 כאלה יכולים לשפר פלאים את המצב של החיטה שלך השימוש העיקרי הוא למצוא מקום עם 3 כאלה (נדיר אבל קיים) ואז לחפש כפר חיטה 15-3-3-3 שיכול לכבוש את כל השלושה (כמעט בלתי אפשרי למצוא אבל יש מזל לפעמים) אחד כזה יכול להגיע לכמויות חיטה עצומות עם תחנת קמח ותחנת דגנים כל שדה חיטה על שלב עשר מביא לך 375 חיטה (אני צודק?) 15 כאלה זה 5625 חיטה לשעה ברוטו... לזה תוסיפו עוד 3 נאות מדבר של 50% (150 אחוז) סה"כ קיבלתם 14062 חיטה לשעה!!!!!! כמות אדירה לכל הדעות אם יש לי טעויות בחישובים אשמח אם תתקנו אותי =]

B l a c k ICE

New member
אני דווקא חשבתי על משהו אחר.

יש במרחק קצר ממני נוה מדבר עם 25% חיטה ועוד 25% טיט והשני עם 25% חיטה ועוד 25% ברזל. לכבוש את שניהם יכול להיות מעניין...

Tyr19

New member
הסבר קצר.

- אתה יכול לבנות בית גיבור בכל כפר שלך. - כל בית גיבור מאפשר לך לכבוש 3 נווי מדבר. - ברמה 10 אתה יכול לכבוש נווה אחד - ברמה 15 אתה יכול לכבוש 2 נווים. - ברמה 20 אתה יכול לכבוש 3 נווים. - זה לא משנה כמה כפרים יש לך, בכל אחד מהם אתה יכול לבנות בית גיבור. - בכדי לכבוש נווה מדבר אתה חייב שהוא יהיה בטווח של 7X7 (במפה) של הכפר הרלוונטי. - זה שאתה רואה את נתוני הגיבור שלך בכל בית גיבור זה לא משנה, הגיבור יכול להיות רק בכפר אחד כל פעם ויכול לעבור בין הכפרים ולתקוף מהם כאילו הוא 'נוצר' שם.

למעלה