שלום לכולם

lenin972

New member
שלום לכולם

שמי שי אני לא כותב בפורום הזה למרות שעכשיו כשאני מכיר אותו אני אוכל לכתוב כמה שאלות או מתכונים אני כותב עכשיו בעיקר בגלל חברה מאוד טובה שלי בתור בן אדם שמבשל שנים כולל כמה מקומות רשמיים אני חייב להגיד שבחיים שלי לא ראיתי מישהו מבשל כמוה האוכל הכי טעים שאכלתי בלי ספק והיא רק בת 25 הייתה לה גם מסעדה במשך שנתיים בהודו וכרגע היא סגרה עונה ראשונה בארגנטינה אבל כנראה שלא תמשיך בגלל ניהול לא טוב של המסעדה ועכשיו השאלה היא רוצה לעשות קורס שפים באירופה גם כי תמיד יש מה ללמוד וגם בשביל התעודה אז אם מישהו לכול לתת לי הכוונה או מידע לגבי לימודים באירופה משך הקורס מחיר תנאים וכו באמת כל מידע יוכל לעזור לבן אדם נפלא להתקדם בדבר שהוא באמת עושה הכי טוב בתודה מראש שי

roihand1

New member
אז ככה,

כבר המלצתי בעבר על בתי הספר בצרפת פול בוקוז (בליון) וגרגואר פרנדי (בפריז), שניהם בתי ספר מעולים. בגרגואר פרנדי אפשר ללמוד גם באנגלית, ויש אפשרות לקחת קורסים קצרים וממוקדים. כל שאר בתי הספר בצרפת, לטעמי, הם לא לעניין ביחס לרמת המחיר שהם דורשים.

גנגי

New member
עצה: תעלה את זה למעלה,

ל"שאלות נפוצות".זה יקל עליך את ההתעסקות כל פעם עם שאלות שחוזרות על עצמן.

lenin972

New member
תודה רבה

אני אעביר לה את המידע אני גם מניח שיהיו לה עוד כמה שאלות יכול להיות שהיא תשאל בעצמה בכל מקרה עכשיו יש לה כיוון של איפה לחפש איך אני גם יכול להגיע לשאלות הנפוצות?

roihand1

New member
אני אעלה את זה בהקדם,

זה יופיע בתפריט העליון של הפורום.

למעלה