שלום לכולם,

שלום לכולם,

סיימתי לקרוא את כל מה שהמשכתם לכתוב כאן אתמול, וחבל באמת שאין הקלטה של מייק מדבר בעברית

Kelin

New member
צהרים טובים לך רוני !

אמנם אין אותו מדבר בעברית אבל יש קליפ שלו שהוא שר בעברית...שזה כמעט אותו הדבר ואני מתנחמת בזה...

mo2410

New member
שלום לKelin סיגל ולכולם!../images/Emo8.gif

אני נמצא בעבודה (עדיין עד 13.3.08 אז אני עוזב) והצלחתי "לגנוב" למשהוא את המחשב למה יש לו חיבור לאינטרנט(אצלנו לא לכולם יש רק "יחידי סגולה") אז נכנסתי לפורום. דיברתי עם החבר שלי לגבי המחשב והשבוע הקרוב הוא נורא עסוק כך שהשבוע המחשב לא יתוקן אבל אני אכנס מדי פעם ממחשבים אחרים של חברים כך שלא אזנח אתכם חברי היקרים ששותפים לאהבתנו לאחד והיחיד מייק!. עכשו הקליפ המדובר שמייק שר בעברית אנחנו מתכוונים לשיר ערב טוב נכון או שיש עוד אחד שאני לא יודע עליו אם כן אשמח לקבל עידכון. בכול אופן ממש כיף להכנס לפורום בימים אלה שהם קצת קשים עבורי בגלל חיפוש עבודה . אבל ככה זה בחיים לפעמים יש ירידות לצורך עליות וככה אני מקווה שאכן יהיה. צהרים טובים לכולם ונפגש בהמשך משה.!!

rlus

New member
שלום משה .. בנוגע לחיפוש עבודה ../images/Emo9.gif

שלום משה אינני יודעת בן כמה אתה ומהם כישוריך , אבל יש לי משהו להציע לך בעניין עבודה אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר טלפוני - 054-5795044 / שמי רונית (רק תזכיר לי שאתה משה מהפורום של מייק .. :) בברכת יום טוב רונית

M i k e s F a n

New member
יהיה בסדר, אל תדאגו חברים../images/Emo201.gif

אני אופטימית ובטוחה שתצוץ לנו הקלטה מתישהו.. מייק ידאג לכך
יש לי הרגשה וברגשות לא טועים אף פעם
מה ההבדל בין שירה לדיבור בעצם? יש קטע בקליפ של "Summertime" שמייק מסנן 3 מילים בעברית.. ורק מעטים מצליחים לקלוט את זה. תתענגו על זה בינתיים
ואני ידאג לכם להפתעונת קטנטונת בקרוב
www.youtube.com/watch?v=HjRejo8eYG0 משה יקר
אני שמחה שאתה מצליח להכנס לפורום ושאנו חשובים לך כמו שאתה חשוב לפורום
-זוהי אחווה אמיתית
ללא משוא פנים ולכבוד מייק. שיהיה לך שבוע מקסים ורק הצלחה ופרנסה טובה!!

Kelin

New member
סומכת עליך סיג'וש !

אחרי שכתבת שיש קטע בקליפ של סאמרטיים...ראיתי ובאמת יש שם דו שיח בינו לבין הפסנתרן...היה נדמה לי שהוא אומר כמה מילים בעברית אבל לא הצלחתי להבין מה בדיוק...

Fiera Inquieta1

New member
כן אה? אני חשבתי שהוא אומר "סידרו את זה"

או משהו בסגנון נראה לי שאני טועה ...

MikeLeRoi

New member
סיגל תוכלי בבקשה

לתת את הקליפ של סמר טיים שבו מייק מסנן 3 מילים בעברית ולכתוב בבקשה באיזה שנייה זה ? אני אודה לך מאוד תודה רבה

M i k e s F a n

New member
אולי../images/Emo58.gif

מי יודע אולי יוציאו למכירה מתישהו "חומר חודש" עליו שנמצא בבוידם אצל המשפחה- ונקווה שזה יהיה בעברית! לי קשה להאמין שאין הקלטה כלשהי שמייק מדבר עברית, ואם תשאלו למה?? כי מייק ידע היטב להקליט עצמו בנעוריו שר "מלגניה" ו-"צ'או אמורה" למשל.. לא יכול להיות שבין ההקלטות האלה והשירים אין כמה מילים נקיות בעברית.. ושמענו זאת בתכנית הרדיו "האגדה עוד חיה- 30 שנה למותו של מייק ברנט" פסח 2005 עם יואב גינאי, בה מר ברנד הציג לראשונה "הקלטות שנמצאו" על סלילים מהבוידם..
Qui Saura??​

למעלה