שלום לכולם...

Enitocin

New member
שלום לכולם...

אני לא יודעת מה בדיוק המטרה של ההודעה הזו. שיתוף? התייעצות? הכרות? אני אכתוב בכל זאת. אני בת 19 וחצי. חיילת מאיזור המרכז. לפני מספר שנים חוויתי חוויה שקרובה לאונס. מאז היו לי מע' יחסים רציניות אבל הן לא כללו יחסי מין מלאים כי אני בטראומה ולא מסוגלת לחשוב על אפשרות של חדירה. אני לא א-מינית בשום צורה, זה אני יודעת. אני כן מרגישה משיכה מינית, כן יכולה "לפנטז" על סקס וכן אוהבת שנוגעים בי - גם מעבר לחיבוקים, נשיקות וליטופים אלא דברים יותר "מיניים", אבל אני בהחלט יכולה להסתדר בלי וכשזה מגיע לאפשרות של סקס מלא אני מאוד נרתעת. למעשה הרבה פעמים כשבחורים מדברים איתי על סקס זה מעצבן אותי ובא לי שיהיה להם עוד דברים בראש. הייתי שמחה לצאת עם בחור א-מיני. כל עוד אין לו בעיה עם מגע ברמה הרומנטית (לחבק, לנשק...) השאלה שלי אם יפריע לבחור שאני לא א-מינית. כלומר, אני לא דורשת ממנו שנקיים מגע מיני כלשהו, אבל השאלה אם יפריע לו שזה יעבור לי בראש גם אם אני לא אחצין את זה. אני בנאדם שהרבה דברים מעניינים אותו מאוד. שירה, פילוסופיה, כתיבה, ועוד הרבה הרבה נושאים. הייתי שמחה למישהו שגם בעיניו עיקר הקשר זה השיחה והקירבה ולא הסקס. אגב - באותה מידה הייתי שמחה לקשר ידידוּתי כזה. אפילו מישהו שלא יהיה איתו קשר רומנטי אלא נוכל לבלות יחד ולדבר. האמת, זה מאוד מעצבן שכל ידיד שיש לי איכשהו מנסה להשכיב אותי בסוף. אז קודם כל הייתי שמחה להמשיך לרחרח בפורום שלכם, ואם מישהו מצא את הרעיון מעניין - אפשר לפנות במסר, אני פשוט מנסה להשאר אנונימית. ו, אוף, מצטערת שזו יצאה הודעת "מחפשת חבר" כזו, זו באמת לא הייתה הכוונה. סתם נחמד למצוא מקום שסקס הוא לא העיקר בו, כי תמיד הרגשתי "אאוטסיידרית". בכל מקרה, אשמח להשאר כאן גם בלי להכיר אף אחד
המשך ערב נעים. אני.

KeyserSoze82

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אז קודם כל באמת, ברוכה הבאה Enitocin (או שמא ניקוטין?), חשוב שתרגישי שלא בהכרח צריכה להיות מטרה לכתיבת הודעות כאן בפורום, (גם אם את לא א-מינית
) לפעמים עצם אמירת הדברים, השיתוף הנוח במסווה של אנונימיות עושה את שלו... האמת שדי עצוב לשמוע שידידיך נוטים לחתור למטרה אחרת, במקום לראות בידידות כמטרה, אני יכול לנסות לשער עד כמה זה יכול להיות מתסכל... מצד שני כנראה שפשוט לא יצא לך עדיין להכיר את האנשים הנכונים, אז חשוב כמובן שלא תפרשי את הנטייה הזו שלהם בתור משהו שאולי אינו תקין בצד שלך. ולשאלתך האם יפריע לבחור א-מיני לצאת איתך למרות שאת לא א-מינית... לדעתי זהו כנראה עניין אידיבידואלי, ולכן קשה כאן להכליל. יהיו כאלה שלא אוהבים מגע כלל, על כל צורותיו השונות, ויהיו כאלה שכן יתחברו ויהנו מהמגע הרומנטי שתיארת. מכשול נוסף שאני יכול להעלות על דעתי, הוא שאם בחור מחפש קשר יציב עם מישהי, עלול לראות בקשר שכזה חסר עתיד, שכן נראה על פניו שאת מחפשת קשר שיהווה מעין פסק זמן מהמירוץ בקשרים המיניים, עד אולי להבשלה רגשית ומוכנות מחודשת לקשר מיני. אינני יודע כמובן אם זה המצב, אך גם אם אין הוא כזה, הוא בהחלט עשוי להתפרש ככזה. אז אולי במקום לנסות ולשער מה תהיה תשובת כלל אוכלוסית הגברים הא-מיניים לשאלתך, פשוט אשיב לך בדעתי. בתור א-מיני (או לפחות סוג של) לא היה מפריע לי כלל לצאת עם מישהי שאינה א-מינית, כל עוד היא מודעת לטיב הקשר, ושלא תתפתח ציפיה או לחץ למגע שהוא מעבר לרומנטי. אני אישית לא רואה במחשבות או בפנטזיות כפי שתיארת כמשהו שיכול להפריע לקשר, כי הרי אני מאמין שרוב הזמן אף לא אהיה מודע לקיומן, לכן לא רואה בהן שום צורה של מכשול. חיפוש פרקטי של מישהו כזה בקרב הא-מיניים בסביבתך הקרובה לדעתי יהיה לך קשה הרבה יותר מאשר לחפש חבר מיני, שיהיה סובלני וסבלני כלפי תחושותיך וחוויותיך, ובטח נכון הדבר לידידים קרובים, שכן האוכלוסיה הזו לא גדולה מידיי, ומן הסתם קיימים דברים נוספים החיוניים לחיבור בין שני אנשים מלבד חוסר עיניין ביחסי מין. מצד שני, מכיוון שהאתר מאפשר גישה ישירה לאוכלסייה הזו, הסיכויים למצוא אדם כזה בתוכה גבוהים בהרבה, "כל" שנותר הוא למצוא את כל שאר התכונות ותחומי העניין הנדרשים, והרי לך חיבור מושלם :). ושוב, אין צורך להתנצל על תוכן או מטרת ההודעה, הפורום הזה נועד (בין היתר) לאפשר לנו להשתפך - בכל צורה שרק נבחר, אז תרגישי חופשי להשתמש בו גם ללא התנצלויות

דם דם

New member
שלום לך

אני לא יכול לדבר בשם כול הבחורים הא-מינים אלא רק בשמי. לי אישית לא היה מפריע להיות עם בחורה שהיא לא א-מינית והיא תיהיה כמו שאת מתארת. אני חושב שא-מינים לא מחפשים מישהי שתהיה מוחצנת ברגשות שלה. כך או כך אני מאחל לך שתמצאי את מבוקשך פה.
ו....מצטער מראש על החוצפה. אבל אני מקווה שהחוויה הטראומתית טופלה. שאותו אדם טופל. בכול מקרה ברוכה הבאה.

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

כמו שכבר אמרו, אני משערת שיש אנשים שישמחו לקשר כזה. הרי שניכם רוצים ולא רוצים את אותם הדברים, פחות או יותר. עם זאת, אם את מרגישה שיש לך טראומה, דבר שהוא די טבעי אחרי חוויה כואבת כמו זו שעברת, אם את לא בטיפול אולי כדאי לנסות לטפל. זה יכול לשפר לך את החיים. זה תלוי בעצם אם את מרגישה שאת במצב שטבעי לך/ מה שכן, לדעתי זה מרשים איך שלמרות שקרה לך משהו כואב, את לוקחת את מה שהוא גרם וממנו הופכת את המשך החיים שלך לטובים. ואם זה עוזר, למדתי שאחרי גיל ההתבגרות, משהו כמו 18-21, בחלק מהחברות סקס נהיה הרבה פחות משמעותי. הם התלהבו נורא בהתחלה ואחר כך ממשיכים כרגיל. אז גם מבחינת זה שהחברים שלך לא ידברו רק על דבר אחד, זה עומד להשתפר. בלי קשר לכך שגם כולם פה מתעניינים בהרבה דברים אחרים מסקס

Enitocin

New member
אתם מקסימים... ../images/Emo9.gif

תודה על כל התגובות, התמיכה והתשובות. הבחור ההוא לא טופל כי לא התלוננתי, אבל אני כבר מעבר לעניין התלונה, אני רק מנסה לצמוח משם. טיפול כרגע הוא לא אופציה, לא הרגשתי מוכנה לזה. אולי אחרי שאשתחרר אני אתחיל לחשוב על זה ברצינות. אז תודה לכם, אני בהחלט אשאר בסביבה, ולבחורה ששאלה - לצערי בנות הן לא הקאפ אוף טי שלי, למרות שהיו כמה נסיונות.

למעלה