שלום לכולם: )

tomeriko t

New member
שלום לכולם: )

אהלן חברים, קוראים לי תומר ואני בן 26 מאשדוד. הייתי חבר כבר בפורום בעבר עם כינוי אחר ועכשיו חזרתי עם הכינוי הנוכחי. בכל מקרה גם בתקופה שלא היתי מגיב פעיל בפורום הייתי נכנס אחת לכמה ימים לראות מה הולך כאן. אז עכשיו חזרתי ואני מקווה שלתמיד, בכל מקרה מקווה שתקבלו אותי כאן יפה:) שיהיה לכולם אחלה ערב ואם כבר הגענו לחמישי בערב אז גם אחלה סופ"ש לכולם:) שלכם, תומר...

yosef 30

New member
היי תומריקו ברוך הבא למשפחתינו ../images/Emo140.gif

נעים מאוד - אני יוסף
אני אחראי על הסדר בבית הזה, למרות שאפ'חד בבית הזה לא ממש מקשיב לי. תיכף יבואו כל בני הבית ובטח יעשו כאן שמח.
אתה ביינתים מוזמן לכוס קפה
ואפשר לנהל איזה דיון קוסמו-אוניברסלי
("בנות" שום מילה
) אז מה אתה מספר לנו תומריקו
איך החיים באשדוד
מה אתה עושה בחיים
תחביבים, אוכל מסויים, ואם יש לך איזה מתכון למשהו שאתה אוהב לאכול, אז בביתנו הקט יש לנו מנהג, כל סופ"ש מישהו אחר מביא מתכון להנעים לנו את הגרון בסופ"ש.
. מקווה שהשהות שלך איתנו תהיה לאורך זמן. ברוך הבא ידידי הייקר. מאחל לך סוף שבוע קסום ומופלא יוסף.

sidoni

New member
אאאוווהבים אותך תומר

ברוך הבא...שיהיה לך טוב ...איפה שאתה נמצא תמיד מהיום ועד....

tomeriko t

New member
היי יוסף והיי כולם

אמנם אתה לא מכיר אותי אבל אין צורך שתציג את עצמך אני כבר מכיר אותך מהפעמים שנכנסתי לכאן וקראתי תגובות:) החיים באשדוד מעולים אני ממש אוהב את העיר הזאת, אני סטודנט שנה שנייה לפסיכולוגיה ועובד פה באשדוד בחברת תקשורת במקביל. תחביבים? כדורגל כדורגל ועוד כדורגל כמה סטרייטי מצידי:) בנוסף חובב קולנוע וסרטים מושבע, מוזיקה והרבה, בעלי חיים, אוהב לבלות עם חברים וזהו בגדול.... אממ מאכל... אני יודע רק להכין סלטים מעולים.. לא מעבר:) תצטרכו להסתפק בזה :) זהו לבינתיים, סופ"ש מעולה יוסף לך ולכל חברי הפורום, תומר:)

בופיק

New member
ברוכים הבאים

היי תומרון... מה שלומך? שמחה שאתה מצטרף אלינו למשפחה.... מקווה שתרגיש כאן נעים ונוח... אם לא רק תגיד ונסדר את העיניינים.... או כדורגל, אני אוהבת מאוד... :) איזה כיף לדעת שאתה גם אוהב את זה... וגם סלטים זה טוב, בריא וחשוב .. פה תלמד להכין הכל... ואם לא תרצה נסתפק גם רק בסלטים... לילה טוב לאלא שהולכים לישון כמוני ובוקר טוב לאלא שרק מתעוררים בשעות הקרובות... שלך בופיק

בופיק

New member
ומה אתה עושה ער בשעות כאלה?

מה עם קצת לישון? התעלפתי כבר אחרי שרשמתי את ההודעה.. או אפילו בזמן ההודעה כבר התעלפתי, אבל לא יכולתי שלא לארח בנימוס את החבר החדש שלנו.... בופיק

yosef 30

New member
מה אני עושה ער בשעות האלה

עכשיו למשל קמתי כי אחיינית הקטנה שלי התעוררה כנראה בבהלה והתחילה לבכות
אז התעוררתי מייד והתחלתי בחיפושייי אחרי "המטמון"
המוצץ
. ובפעם שעברה שהייתי ער....... אז גם חישפתי אבלי כבלי שום קשר לאחיינית שלי.....
נשמע שאני מצליח לשמור על שיגרה יופי.
מי אמר שאני לא עיכבי
מי אמר שאני לא מתמיד במעשיי
מי אמר שאין משמעות בחיי
מי אמר שאני לא כאן ועכשיו
מי אמר שלא התעוררתי, עכשיו, ואני מאוד מקווה שאצליח להירדם שוב.
מי מתעורר בשעה כזו, מיייייייייייייייייייייייייייייייי
באהבה גדולה
בזרוע נטויה
יוסף. ולמה אני מחפש בשעה שש וחצי אוטומיקנים
ותמונות בגוגל
אבל נכון שזה מקסים

שש וחצי?../images/Emo2.gif

זה לא בוקר, זה צהריים :p כשהאחיינים שלי אצלי הם מתעוררים בחמש בבוקר ומודיעים לי שהלילה נגמר. גם אם אני ממשיכה לישון, הם עומדים ליד המיטה ומתלחשים ביניהם האם אני ישנה או לא, ואם כן האם כדאי להעיר אותי. שלא נדבר על המרץ שיש להם בשעה כזאת :D התמונה באמת מקסימה

בופיק

New member
ואני נשארתי ערה כי...

הרגשתי שהאנדרנלין של אתמול לא נותן לי מנוח... האי שקט בתוכי התבשל בתוכי, אז דיברתי קצת עם חברים ובעיקר עם הזוגית לשעבר... ואז קצת נרגעתי והלכתי לישון..... בלילה שלפני לא הלכתי לישון כי שחקתי עם חברה משחק של שאלות, בניתי את האימון של הבוקר שאני מעבירה לילדים וגם למדתי פה ושם:) בקיצור מאיש הבוקר הפכתי לאיש הלילה .... ומזל שמצאת את המוצץ:) או צצי ...:) יום מקסים בופיק

tomeriko t

New member
בוקר טוב:)

היי בופיק, תודה רבה על קבלת הפנים, אחלה יום :) תומר...

tomeriko t

New member
תודה, אנחנו כבר מכירים:)

בכינוי הקודם שלי היית משוחחת איתי הרבה:)

למעלה