שלום לכולם

natali katal21

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. מישהו פה יכול לתת לי בבקשה את רשימת השירים מהדיסק החדש של שירי מימון שיצא השבוע? אם למישהו יש שישלח לי את הרשימה לפה או לפרטי. תודה.

מקווה שמותר לשים....../images/Emo20.gif

01.זה לא מה שהבטיחו לי / מילים ולחן: אייל גלס 02.שבי לרגע / מילים ולחן: שחף וולמן 03.יותר טוב לסלוח / מילים: אבינועם חי שמחי לחן: עידו רצון 04.בועה / מילים ולחן: שירי מימון (היא עשתה זאת כבוד! חחח) 05.ורציתי שתדעי (עם נועה פארן) / מילים: שירי מימון מילים ראפ: נועה פארן לחן: איתן בן-חורין 06.לילה ("ANGEL" מתוך הדיסק הבנלאומי) / מילים ולחן: TJ CASES נוסח עברי: אידנית הראל 07.כשהלכת / מילים: שירי מימון לחן: חזי שקד 08.תאהבי קצת את עצמך / מילים: ענת שוורץ לחן: ארז ברזוליק (השיר הכי יפה באלבום!) 09.ממשיכה מכאן / מילים: שחף וולמן לחן: איתן בן-חורין 10.בוחרת בי ("CHOOSING ME" מתוך הדיסק הבנלאומי) / מילים: אושרת בן ארוש לחן: גיורא ליננברג נוסח עברי: תמי סטמרי 11.רגע לפי ש... / מילים: אייל גלס לחן: אייל גלס ואדם פרי ***(גירסאות בנוס: לא מובן למה זה נראה לי הכי מיותר אבל סבבה)*** 12.שבי לרגע (N.Y. VERSIN) 13.זה לא מה שהבטיחו לי (N.Y. VERSIN) מקווה שזה זה...

למעלה