שלום לכולם

שלום לכולם

לא לא הייתי באילת אני כאן ואיתכם אז ככה בשבוע החולף התחלתי טיפול חדש (תרופתי) דבר הגורם לי לרצות לישון רוב הזמן וזאת אכן אני עושה (לך תדע מתי אפשר יהיה לישון שוב) אז לאחר לבטים ומחשבות מרובות החלטתי לשמוע בעצתו של המטפל אבל מאוד חשדן לגבי בעל התואר שרושם את הטיפול שהוא כמובן לא המטפל שלי אז המשיכו לכתוב מנמנום לנמנום אני בא לקרוא הכול אומנם לא מגיב אבל בהחלט קורא ומבין הכול יש לציין שהכתיבה כאן מאוד מעודדת ונותנת הרבה כוחות להתמודדות וכפי שידוע לכם הענין לא קל ופשוט אז לכולם שבוע טוב והמשיכו לכתוב זה תמיד טוב

נעמה40

New member
איש הגשם יקר

שמחה שאתה איתנו ועוד יותר שמחה שאתה מרגיש טוב. וגם אם אתה לא מגיב (על זה נדבר בנפרד
) העיקר והחשוב מכל הוא שאתה איתנו כאן. אוהבת

romanti1

New member
איש הגשם

באמת שנעלמת פתאום. מאחל לך שתרגיש מצויין,ולא כמו עכשיו. מצטרף לרוני,יעני גם אני אוהב.

smile2life

New member
טיפולים תרופתיים

אתה אמנם מנומנם קצת ואפילו הרבה בגלל הטתרופה החדשה - לוקח לגוף להתרגל לכימיקלים החדשים שפלשו לגוף. מנסיון יקח שבוע, שבועיים ואולי שלושה עד שתתרגל לתרופה החדשה.... לי לקח כחודשיים עד שהתרגלתי לתרופה פסיכיאטרית בשם טגרטול (TEGRATOL) - תרופה על בסיס החומר CARBAMEZAPIN, כשהתחלתי הייתי על מינון של 100 מ"ג ביום פעם ביום ונרדמתי באוטובוסים - היום אני על 800 מ"ג פעמיים ביום של טגרטול ומסוגל לנהוג מאות קילומטרים מבלי להרדם. הזמן עושה את שלו, אישגשם, סבלנות

חחחחחחחחחחחח

יכולתי אפילו לצחוק היו ימים שהתחלתי עם 800 מ"ג טגריטול ועוד כהנה וכהנה ומה לא מכול הבא לייד קיבלתי רק לסגור עוד תיק ועוד מטופל מטומטם למחשבתם הדבילית אבל התפכחתי לפני 3 שנים ויצאתי מכל הזבל והשקרים של כל בעלי התארים המפוקפקים(כן ואני עומד מאחרי דברי) אולי פעם אשלח לכם לינק של האני מאשים שלי בנוגע לרפואה והרופאים שפסיכים זו עדיין מילה טובה בשבילם אבל נעזוב אותם בצד אז אני נקי כבר 3 שנים אבל לא קל עם כל הימים ובמיוחד הלילות המחשבות הסיוטים וכל מה שמשתמע מכך אך כמו שכתבתי למעלה אתן צ´נאס לרפואה הקונבנציונלית למרות שאיני מאמין בנס אלא של עלית נכון הגוף צריך להתרגל שוב לקבל את הזבל הזה והזבל הזה בינתיים אינו תרופה פסיכוטית אלה ממשפחת SSR כמדומני כך הם נקראים לילה טוב הולך לנמנם לצבור שעות שינה מי יודע מה יילד יומו

smile2life

New member
אישית

אני משלב בין הטגרטול למדיטציות וקצת פילוסופיה של המזרח הרחוק הרבה בעידודו של דר´ מיקי פולאק - הפסיכיאטר המעולה

למעלה