שלום לכולם גם אני התחלתי לשחק טרביאן... נכנעתי לאפי :) אשמח לכל עזרה/הסבר. תודה מראש
א אלכסהנזה New member 4/1/08 #1 שלום לכולם גם אני התחלתי לשחק טרביאן... נכנעתי לאפי אשמח לכל עזרה/הסבר. תודה מראש
E efraim11 New member 4/1/08 #2 ברוך הבא לדעתי מגיע אדום, בזכותי אלכס הולך להביא לכאן חצי מהציר...מה אתם אומרים? יש אדום או אין?
א אלכסהנזה New member 4/1/08 #3 ,תודה אני רואה שהפורום הזה קצת יבש תגידו, יש כאן בריתות כמו בגינדיס? ואים כן, מה ההצעות?
D dealex New member 4/1/08 #4 אם * כרגע יש עדין תגרסא בטא של השרת מה שאומר שזה הולך להתאפס בעוד זמן מה.. אבל אתה עדין מוזמן לחפש לך ברית שברגע שיהיה תשרת בלי עידכונים תוכל להתחיל אם ברית..
אם * כרגע יש עדין תגרסא בטא של השרת מה שאומר שזה הולך להתאפס בעוד זמן מה.. אבל אתה עדין מוזמן לחפש לך ברית שברגע שיהיה תשרת בלי עידכונים תוכל להתחיל אם ברית..
D dealex New member 4/1/08 #6 שמע, אני בכל מקום שאתה תיהיה .. גם במיטה שלך אם **** אבל זה רק כי אני אוהב אותך..
X xxx RAANAN xxx New member 5/1/08 #11 אפי פה אין קללות !!! אני מבקש יפה לא לקלל , להתנהג בהתאם .. המשחק הזה הוא יותר אינטיליגנטי מהקודם .. אל תקלקל אותו , וכמו כן את הפורום כולו .. קח את זה לתשומת ליבך.
אפי פה אין קללות !!! אני מבקש יפה לא לקלל , להתנהג בהתאם .. המשחק הזה הוא יותר אינטיליגנטי מהקודם .. אל תקלקל אותו , וכמו כן את הפורום כולו .. קח את זה לתשומת ליבך.
א אלכסהנזה New member 5/1/08 #8 אז מה חידשת לי? כתבתי שמחפש ברית ופתוח להצעות.. אז אתה מאשר לי לחפש ברית? נו באמת
א אביבלב New member 5/1/08 #9 גמני בא. אלכס גמני איתכם. בואו נחדש את מלחמותינו כקדם.......... יוסי\הנזה
N n lee New member 5/1/08 #14 ההנזה הולכים לעשות השתלטות על טרביאן שצירוניר לא ייראה את זה (הוא כבר מזמן במשחק)
W WATERS26 New member 5/1/08 #15 ברוך הבא אלכס.. גם אתה פה אני די חדש אבל אשמח לעזור אם אוכל מסנ חתימה..
א אלכסהנזה New member 5/1/08 #17 תודה חבריקו כל עזרה תתקב בברכה. בהתחלה הכל נראה סינית, ולא נעים להציק לאותם האנשים הטובים שמוכנים לעזור. רצוי לחלק את המועקה בין כמה
תודה חבריקו כל עזרה תתקב בברכה. בהתחלה הכל נראה סינית, ולא נעים להציק לאותם האנשים הטובים שמוכנים לעזור. רצוי לחלק את המועקה בין כמה