שלום לכולם,

חרדינה

New member
שלום לכולם,

אני כותבת את השורות הבאות לאחר שקראתי קצת בפורום ואני מקוה לקבל תגובות שיכול להיות שיעזרו או לפחות יעודדו... אז ככה: התגרשתי לפני שנה ועדיין לא פגשתי בחור או אפילו הצעה שנראית לי מתאימה,כיוון שאני בחורה שנראית ``מודרנית``(ואני אכן מחפשת בחור פתוח,אבל רציני ומגובש) אז לעיתים סוג הבחורים שמוצעים הרבה פחות מבחינה רוחנית,או איכותית. מאד קשה לי כי מעבר לנקודה הזו (שהיא מאד חשובה ואולי העיקרית בחשיבותה)ישנם קריטריונים נוספים בעלי חשיבות,אני מרגישה מאד מיואשת לעיתים ובמצוקה אמיתית(וכן אני יודעת שתפילה וכו`...)אבל אשמח לקבל תגובות, לשמוע האם יש כאן מישהי בסיטואציה דומה או שהיה\ היתה,ואולי אני אחכים או לפחות אתעודד...סליחה על האריכות ותודה מראש על התגובות.

/tapuzforum/images/emo24.gif

אני לא כמוך כי אני רווק, אבל אני דומה לך בנקודה הזו, שבה הצרכים שלנו לא קיימים בכמויות, וממילא כמות הפגישות. בנקודה הזאת נכנסת האמונה, כמה שזה נדוש, אבל זה מה שמחזיק אותי.

נראה לי שיש שוק ``ענק``

לצערנו. ככה שזה רק שאלה של קצת זמן עד שהוא יגיע. יש כאלו בכל מגזר

לדעתי איכות ומודרניות לא כ``כ דביק.

אולי יש בודדים כאלו, בעיקרון המודרניות באה ממקומות לא הכי איכותיים...

מה????

את כל ה"שוק" הענק (שמישהו טען שקיים, ואת לא הכחשת) כבר בדקת??? או שאת מ ר א ש יודעת ש"אין הרבה איכות בכלל", אם כך, אולי פה טמונה הבעיה???? אני חלילה לא מזלזל, שאלת. אני מנסה לנתח את המצב. בהצלחה

קל להטיל דופי...

מכיר לפחות 4 גרושים איכותיים שנפלו... כמובן מתוך 6 שקרובים אלי.

חרדינה

New member
כנראה שלא הייתי מספיק ברורה

אני חלילה לא התכונתי לומר שאין גרושים איכותיים בכלל,התיחסתי לנישה מסוימת של סגנון פתוח אבל לא מקולקל,הכונה לפתיחות ודרך חיים שגובשה מסיבות שונות כשיטה פתוחה אבל אחראית ומגובשת,ולצערי לא מצאתי איכות,בחורים שמגדירים עצמם ``מודרניים`` מגיעים למקומות אחרים ורחוקים מלהיות איכותיים. מקוה שהצלחתי להסביר את כונתי.

חרדינה

New member
לדוגמא

בחור עובד ולא לומד.אין לי בעיה עם רדיו ומצד שיני יש לי גבולות מאד ברורים אינטרנט למשל מחוץ לתחום...(אני מנייד למרות שיש לי גישה למחשב אם ארצה,אני לא מתענינת)לי חשוב שזה לא יגיע מהתלהבות או משבר או מכל סיבה שהיא שלבסוף אני מבינה שזה לא לענין ורחוק מאד (מבחינתי לפחות)להקים בית בצורה רצינית ואחראית

משהו לגמרי לא ברור

"אינטרנט בנייד מותר? במחשב אסור!" הבנתי מה שכתבת אני חושב שבעצם מה שאת חושבת זה: לך מותר, לו אסור. זה לא גישה "פתוחה" זו גישה בעייתית מאוד בזוגיות. אני ממליץ על פניה לייעוץ מקצועי, הפורום הזה לא יוכל לעזור לך. בהצלחה

חרדינה

New member
אני לא יודעת

מאיפה הגעת למסקנה, בחור עובד ולא לומד זה מה שציינתי שמבחינתי אני בעד,אז מה הקשר לי מותר ולו אסור? רדיו אין לי בעיה,כשכתבתי אינטרנט התכונתי שמבחינתי זה בסדר מכשיר נייד רגיל ולאו דוקא כשר אבל עם אינטרנט רגיל ישנן בעיות ידועות ולהשכלתך הכללית בני זוג חיים באותו בית אז מה קשור לי מותר ולו אסור?! שאלת מהי פתיחות הסברתי את דעתי וכל מה שכתבת לא עיניני לתגובה שלי אז לפני שאתה שופט או מסיק מסקנות(מפנה ליעוץ)הייתי מציעה לך לטפל בעצמך,כל טוב.

שימי לב

כל ההודעות שלך, היית צריכה אח"כ לתקן ולהסביר מה התכוונת. על זה בעיקר התבססתי שכתבתי "משהו לא ברור". (אם את נגד אינטרנט,איך את כותבת כאן בפורום?) זה לא בושה ללכת לייעוץ. אני היום הולך לקבוע מועד לייעוץ, כהמלצתך. בהצלחה

חרדינה

New member
האמת

שיעוץ יכול לעזור לך(זו בהחלט לא בושה ) הייתי שמחה שתעשה את הצעד,אתה כנראה פגוע ממשהו והמקרה שלי כנראה דרך לך על פצעים ולכן התגובות שלך נמוכות ולא עניניות וחבל,פעם אחת הסברתי את כונתי וכתבת את ``כל`` ההודעות היית צריכה לתקן ,שאלת מהי שיטה פתוחה והסקת מסקנה שלא אני ולא אתה יודעים מאיפה הגעת אליה,אז: או שיש לך קצת קושי בהבנה וזה בסדר לא כולם מהירי קליטה, או שיש בעיה כי אתה פגוע וכשמשהו מזכיר לך אתה מתגונן בצורה של למצוא לי בעיות ופתרונות... אז חבל החיים יפים,תחיה בגישה חיובית לחיים,תלמד לכבד ולהיות סובלני,ובאמת בהצלחה.

ברוכה הבאה.

חיפשת הזדהות? קיבלת. וגם מצאת מישהי שנמצאת באותו המקום בדיוק רק על תקן גרושה 5 שנים. והזמן עבר בצ'יק! אני מאחלת לך הצלחה בחיפוש! ולעניין "צרת רבים חצי..."? - זה לא באמת עובד בשטח :(

למעלה