שלום לכולם

ErrEzS

New member
פרוייקט השרשור הראשון- חובה לראות!!!!!!!!!!!!

אהלן חברים וחברות, נכון היה מגניב היום הגשש בלש??? האנס בלש... סתם בכל מקרה, מאיזושהי סיבה יש לי הרגשה שיש הרבה אנשים במחלקה (אני ביניהם) שלא ממש מכירים את אלה שלומדים איתם לכן אני מקים את פרוייקט השרשור הראשון!!!!! כבר נשמע מגניב... הודעת שרשור זה הרבה הודעות שמחוברות ביחד ככה שפותחים אחת אפשר לראות את כולן מה שאני רוצה זה שכל אחד ירשום את שלושת הדברים הבאים על עצמו (לשם התחלה) ספר אהוב ביותר להקה/זמר אהובים ביותר ודמות מכל הזמנים dead or alive שהייתם מתים לשבת איתה על בירה (או כוס קפה)

ErrEzS

New member
פרויקט השרשור הגדול תהחלתי

אני אתחיל... להקה אהובה guns & roses (רובים ושושנים) ספר אהוב קשה לי לבחור אבל נראה לי שאני בוחר את ענבי זעם, פשוט ספר אדיר זכה בפרס פוליצר ומומלץ בחום. בגדול העלילה זה על התרחבות הכלים התעשייתים בארהב אני חושב באזור שנות הש30 (עליזה בטח תתעצבן עליי אם אני טועה) שגרמה להרבה אנשים שחיו בדרום לנדוד צפונה לחפש עבודה בגלל הצמצום שגרמו המכונות בכל מקרה לא זוכר בדיוק את העלילה לפרטים אבל הוא היה מדהים. התיאורים שלו פשוט חיסלו אותי ודמות שהייתי יושב איתה על בירה זה ארנסט המינגויי מסיבות שונות פשוט נראה לי בן אדם גזור- התחתן 3 פעמים, זוכה פרס נובל לספרות סיקר את מלחמת האזרחים בספרד, אני חושב שגם השתתף במלחמת העולם הראשונה בקיצור תותח על

rachels15

New member
ספר אהוב.......

בשאלה הזאת הפלת אותי,כי יש המון ספרים שאני אוהבת ,אבל סתם בשביל הכיף: אראגון זה אחלה ספר של כריסטופר פאוליני. הלהקה האהובה עליי כרגע היא take that שחזרו ובגדול איתם ממש הייתי רוצה לשבת לכוס קפה או עם כן בנאלי בנאלי אבל מה לעשות נ.ב:סוף סוף היה קצת שקט היום,לא? סתם צוחקת.............

אלכסשה1

New member
דברים שאני אוהבת (לשנוא) - סתם..

אמממ וואו... ספרים שאני אוהבת? לא קראתי ממש המון אבל נורא אהבתי את הסגנון של הרלן קובן (ההזדמנות האחרונה והנעלמים למשל) אממ גם את הנקמה אהבתי (של שרה אנג'ל) קיצר רוב הספרים שאני קוראת אני אוהבת. רחל אני מתפלאת איך הצלחת לבחור ספר אהוב - קראת המון, ודרך אגב כל הכבוד הלוואי והיתה לי הסבלנות :) לגבי להקה או זמר? חחחח אני אוהבת המון סוגים של מוסיקה (לא, לא ממש קלאסית) אבל גם אם אתחיל למנות זמרים ולהקות ברוסית - אני בספק שזה יעניין מישהו לשבת ? עם הרבה אנשים, ביניהם - כריסטופר ריב, שופן, ואולי אפילו איינשטיין (אלברט הכוונה) יום טוב לכולם :)

אורנה87

New member
בנוגע לקשתו של ארז....

היי לכולם!! הספר האהוב עליי הוא "אם יש גן עדן", הלהקה האהובה עליי הים ה- scorpions (מקווה שכתבתי את זה נכון..) ומישהו שארצה לשבת איתו...אממ..מצטערת, לא עולה לי כרגע אחד כזה..

אירית ז

New member
הלו הלו.

ספר אהוב- "הנעלמים" ספר יפה.. סתם, האמת שיש לי בעיית זיכרון קצרה עם ספרים וסרטים.. אני יכולה לראות סרט פעמיים ולא לדעת שראיתי אוץו כבר.. כנל לגבי ספרים.. זה מה יש.. קצת סנילית... להקה אהובה- HFIVE סתם...חחחחחחח אני מצחיקה את עצמי.. זמר אהוב- שלמה ארצי.. כן... קצת זמן אבל זמר ענק. דמות שהייתי רוצה לשבת איתו על כוס קפה.. בהמשך לזמר האהוב... שלמה ארצי.. שיהיה לכולנו בכיף...

ErrEzS

New member
שלום

לא הייתי שומע אותו אף פעם עד ששמעתי את ההופעה שלו בקיסריה עם שלום חנוך שהייתה אדירה זה קורע כי כל פעם ששלמה ארצי שר אין התלהבות ואז כששלום חנוך מצטרף כל הקהל צועק

meytal p

New member
היי כולם...

ספר אהוב: משוואה בנעלם אחד של אורי אדלמן (נראה לי...). להקה אהובה - יש כ"כ הרבה... guns & roses, arosmith, bon jovi, savage garden, Evanescence וכמובן nickelback התותחים, איפה הילד ומשינה. הייתי רוצה לשבת עם סטיבן הוקינג ולדעת איך זה שהוא עדיין חי עם כל המכשירים האלה???

טוב עכשיו תורי

אין לי להקות שאני אוהבת כי אני לא טובה בשמות... אני לא שותה בירה ולא קפה אז כוס שוקו או תה תהיה תחליף, מצוין אם הייתי יכולה לשבת עם ג'קי לוי... סתם אין לי מושג עם מי... ואני אהבתי בין השאר את הספר אלף שמשות זוהרות. על הנשים באפגניסטאן מצמרר עד דמעות ומומלץ בחום.... חאלד חוסני. שבת שלום לכולם ומי שגר מרחק הליכה מהאוניברסיטה שירגיש חופשי לקפוץ לשבת קמפוס...

למעלה