שלום לכולם =]

שלום לכולם =]

לפני הכול-אני בת. ז"א נקבה. תמיד בגלל הכינוי שלי פונים אליי כאל בן. והכינוי אמור להיות כרגע במיכא"ל. [מיכא"ל=פרוייקט]. בכול אופן, רציתי לשמוע את דעתכם על משהו מסוים. אני בת 17 + ולפעמים, אני אוהבת יותר להתחבר עם מבוגרים ממני. לא מבחינת זוגיות ולא כלום. סתם, בשביל לדבר. אני מוצאת לפעמים שכייף יותר לדבר איתם. אני מאוד אוהבת את חברים שלי ואת בני גילי. אבל, לפעמים אני אוהבת לדבר עם גדולים ממני על נושאים כאלה..פילוסופים [אקרא לזה כך], לפחות בהתחלה. אח"כ אני סתם שמחה לדעת שאני מדברת עם מישהו גדול. זה עושה משהו כייף כזה. זה לא מפריע לי, או שהייתה לי בעיה עם זה. אבל אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה, חן. =]

ברוכה הבאה חן,

עבדתי עכשיו תקופה מאוד אינטנסיבית עם בני נוער בגילך (וגם צעירים ממך)שמחתי למצוא שם אנשים שיש לי איתם שפה משותפת על המון נושאים , בני נוער שמגלים בגרות ואחריות, דבקות במטרה ומסירות. דיברנו על המון נושאים ולעיתי שכחתי שאלו בני נוער שצעירים ממני בשנים רבות. איפה את פוגשת את אותם אנשים? זה בני משפחה? מורות בבית ספר?שכנים?

היי גם לך

כן, אנשים חושבים שבני נוער הם שטחיים שלא ניתן למצוא איתם שפה משותפת. אמ, לפעמים זה מורים, או אה..באינטרנט [פחות] אני יותר אוהבת שאלו אנשים שאני מכירה, ז"א לא מהאינטרנט.

הילהל

New member
הי חן

גם אני הרגשתי כך בגילך (אוי, אני נשמעת בת מיליון נכון?) ואמא שלי נלחצה מזה וצר לי עד מאוד מאוד לדווח שהיא נלחצה בצדק רב המניעים של מבוגרים ממך (גברים, אני משערת) לא תמיד מובנים לך ולא תמיד פילוסופיים בתחומים מסויימים הם מתוחכמים ממך, ואת עלולה למצוא את עצמך במצב לא נוח (אם לא גרוע מכך) אני מאוד נפגעתי מההרגל הזה בסופו של דבר, נפשית - אבל לא רק כמובן שזה גם יכול להיות נהדר ומשמח ויש מבוגרים שסתם נהנים מזווית המבט הרעננה שלך על דברים, שנעים להם לתרום מהידע והניסיון שלהם למישהו שנהנה מזה וכד'. אבל זהירות תהיה רעיון מצוין.

היי

חחח...כן, יצא לך משפט קצת של גדולים כזה... ממש תודה על הדאגה, הצטערתי לשמוע על הניסיון הפחות טוב שלך אבל אם זה לא באינטרנט, זה נניח מורים או במסגרת שאני אכיר בה את האנשים- אז לא אפגע. הסיכויים קלושים אם זה באינטרנט- וואיי את לא יודעת איך אני נזהרת. ממש צוחקים עליי בעניין הזה. אבל שוב, תודה על הדאגה.

פלגיה

New member
כמה יותר מבוגרים ממך?

לי יש חברות שמבוגרות יותר מאמא שלי, ויש לנו המון על מה לדבר. זה לא שיש לי חברות בגיל של הבת שלי, אבל אולי אם הייתי מוצאת נערה בוגרת שכיף להתפלסף איתה, אני לא חושבת שהגיל היה מה שמפריע לי להתחבר.

שוב...

זה לא נניח גיל 30-35...אני לא יודעת... גדול ממני נחשב בעיניי כמו משהו של 20 + ונכון, הגיל הוא ר-ק מספר. ברוב המובנים.

פלגיה

New member
תראי, בגיל שלך

במסגרת בית הספר וכדומה - מקובל שנמצאים כמעט רק עם בני הגיל. אחר כך, ב"חיים האמיתיים" זה לא כך. פוגשים אנשים שונים בנסיבות שונות והגיל פחות חשוב. חשוב אורח החיים ההעדפות האישיות וההתאמה. זה הכל. לא נראה לי חריג שיש לך חברים בני 20+.

כמוני כמוך ../images/Emo9.gif

אני תמיד התחברתי למבוגרים יותר ממני, היו לי תמיד הרבה ידידים מבוגרים יותר בגיל וחברות יותר מבוגרות אבל במקביל גם שמרתי על חברות באותו הגיל למרות שפחות התחברתי אליהן. ברוכה הבאה

katam

New member
תראי אנחנו מבוגרים מהבת שלנו

אני בשלושים שנה ובעלי שלושים ואחת היא בת שש עשרה ואנחנו מנהלים איתה שיחות על כל מיני דברים כאילו היא בת גילינו. הכוונה נושאים כמו חברה, דת בעית קליטת העליה וכדומה

אנאהיא

New member
אוהבת שיחות עם נשים מבוגרות ממני

בעיקר כשהן חכמות ולמודות נסיון חיים. השיחה איתן מעניינת ומעשירה אותי. בעקבות השיחות הללו אני גם מאמצת לי דרכי התנהלות המתאימות לי והלקוחות מנסיונן רב השנים. כולי תקווה שאף אני אהיה כמוהן ואנחיל משהו מנסיוני לצעירות ממני [ולא רק לבנותי].

הרגשתי שאני קוראת על עצמי...

[חוץ מהקטע על המיכא"ל
] גם כשהייתי בתיכון וגם עכשיו אני מוצאת שפה משותפת עם אנשים מבוגרים יותר.. אני יכולה ומתחברת לצעירים בני גילי, אפילו עם קטנים ממני בעשור, אני לא חושבת שזו בעיה. זה יכול ללמד על בגרות מסויימת, לדעתי. כל עוד זה לא מפריע לך ונותן הרגשה טובה - תהני לך

=]

אז תצטרפי למיכא"ל ואז זה יהיה בדיוק אותו הדבר.... חחח זה יכול להעיד על בגרות מסוימת, אני פשוט לא ארשום על עצמי תכונות טובות ככה בפהרסיה..חחח כן, זה אחלה ולא מפריע =] תודה

שאלה טובה =]

סתם לא...לפעמים לפעמים אני יודעת לקבל מחמאות לרוב לא, אני גרועה בלקבל מחמאות אני ישר מכחישה או משהו ד"א בחתימה שלך נראה לי שJust כותבים ככה ולא עם a

אצלי זה ההפך, אני מתחברת לצעירים ממני בהרבה

אני מסתדרת ואוהבת לשוחח עם ילדים של חברות שלי. אולי זה כי אני לפעמים קצת ילדותית ואינפנטילית וצינית. וגם הם אוהבים לדבר איתי.

אליהו88

New member
אני בדיוק כך

ומאז שחשבתי שמבוגרים יכולים להחכים אותי. -כבר כמה שנים, ואפי` ממש ממש מבוגרים ממני. וב``ה נוצר מצב שאנשים אומרים לי ``אתה בוגר יחסית לגיל שלך`` זה לא חיסרון אלא מעלה בלבד!

למעלה