שלום לכולם

jeangrey

New member
שלום לכולם

מה שלומכם היום? הבוקר הגעתי למרפאה בתל-השומר בפעם הראשונה לבדיקות ראשונות לאחר הגילוי. אני מנסה ל"היכנס" ולהיות חלק מהפורום, אבל קצת קשה לי להכיר את כולכם רק מקריאת הודעות אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות סבב קצרצר שכל אחד מספר על עצמו. אפשר גם להוסיף שם וגיל אם רוצים, רק כדי שזה יהיה יותר קל להבדיל ביניכם. אני אתחיל: כמו שחלקכם כבר יודעים אני נשא חדש. גיליתי את הידיעה לפני 12 יום דרך בדיקות בוועד. השם שלי הוא שי ואני בן 21. חוץ מזה אין לי עוד הרבה מה להוסיף אני חושב, סה"כ תכירו אותי יותר עם הזמן :) ועכשיו תורכם..

היי לך...

אני גם היתי פעם ראשונה היום אצל ד"ר טרונר חודש ו 5 ימים אחרי שגיליתי את זה, היה סבבה הוא בן אדם ממש נחמד, הסביר לי הכל על המחלה, רמת תאי ה-CDR שיש לי כעת זה 470 לפי מה שהוא אמר ואני במצב טוב לפי המ שהוא אמר, נתן לי לעשות כל מני בדיקות עייים, רנטגן וחיסונים, בקשר לשרשור שמות והכרות לא חושב שזאת הדרך הכי טובה, כל אחד אם הוא ירצה יעשה זאת במסרים פרטיים, אתה יודע לא כל אחד רוצה שידעו עליו. זאת בעיה ממש רצינית. בכל זאת יש כאן אנשים טובים בפורום שיעזרו לך קצת להתמודד עם זה כמו שעזרו לי. ותודה רבה להם על זה. שלחתי לך

למעלה