שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

היי! קוראים לי טל ואני מכפר יונה. אני צעיר מאוד..(בגיל העשרה) אני בא כעיקרון מפורום מאגיה וכישוף... אני אוהב הרבה דברים אבל הכי הכי אני אוהב סלסה!! בזמן האחרון היוגה והמדיטציה וכל הדברים האילו יותר מעניינים אותי..... והחלטתי קצת להשתלב לדעת קצת יותר על הנושא... מישהו יכול קצת לתת לי כיוון להתחלה?? תודה מראש! ***TAL***

smile2life

New member
יוגה

אז אתה שייך ל"בריאים" המטורפים האלה שעושים יוגה בבוקר על חוף הים... עם הזקנים האלה סתם לידע כללי אני מת עליכם, דור תש"ח

amichai58

New member
כיוון להתחלה

הכיוון שלבך אומר לך - כתבת "בזמן האחרון היוגה והמדיטציה וכל הדברים האילו יותר מעניינים אותי..." - הוא הכיוון הנכון - ועליו תלך אתה מתחיל להבין מה שבכל תורה רוחנית גדולה הבינו ב2000 שנה האחרונות וזה שצריך לעזוב כישופים ומאגיות. תבדוק בכל מקום, ובכל דת, וזה מה שתנמצא אצל גדולי הרוח באותה תרבות. עכשיו ממה להתחיל ? - תלוי גם בך מה אתה מוכן לעשות האם למשל אתה תהיה מוכן לנסוע לעיר סמוך פעם בשבוע לפעילות ? האם ההורים יתנו לך ? ועוד טיפ - ברוחניות אמיתית - אתה מתחיל להסתכל פנימה - וקודם כל לשפר את עצמך, ולראות מה טוב באחרים בעוד שבמאגיה - אתה מנסה לגרום לאחרים - מה שאתה רוצה שיגרם להם, ולא תמיד מניעיו של מי שלא מסתכל פניה טהורים. ומה יוצא מזה ? - לא מי יודע מה. מקסימום תהיה כמו המכשפות האלה שעושות להם כשפים, ולוקחות 400 ש"ח לשעת טיפול והמצב שלהם לא מי יודע מה טוב.

דבר ראשון אתם בכלל לא צודקים!!!

כי מאגיה זהו סוג של אומנות אשר אמורה לשפר את איכות החיים... ואני לא מהזקנים האילו שעושים מדיטציות על הים חחחחח ו... יש לי מורה שעושה על הים מדיטציה..... (ככה הוא קורא לזה.) למרות שזה לא נראה לי מדיטציה!! עשיתי איתו פעמיים מדיטציה.... הוא שם מוזיקה כזאת סינית ועושים תרגילים.....נגיד מרזיקים את הידיים כזה מול הסרעפת 3 דקות ואז מעלים למול הגבות 3 דקות.. וכל מיני דברים!!! ***TAL*** נ.ב. בקשר למאגיה וכישוף.. זה לא כמו במכושפות או בכל הסרטים האילו. זה ממש אבל ממש שונה!!

amichai58

New member
מאגיה ואיכות חיים

איכות חיים אמיתית זה שיחרור אמיתי, הארה. במאגיה כל מה שאתה מצפה, זה לשלוט על כמה דברים, ובדרך כלל בגלל זה גם לקבל הכרה, כסף ומעמד. כדי לקבל הארה אמיתית צריך להגיע מעל זה, ואז גם כל מיני כוחות טובים יופיעו בצורה ספונטנית, בלי שצריך לעשות להרשים, ולנסות לרפא את מי שהורס לעצמו את החיים ולא מנסה להשתנות.

smile2life

New member
אז למעשה

כדי ללמוד מאגיה אני צריך להיות פריק של שליטה. Domm

drall

New member
כן , יש במדור מאמרים

כמה טכניקות שאתה יכול לנסות. דרול

למעלה