שלום לכולם.

ViperSratim

New member
שלום לכולם.

שלום חברים. אני מנהל אתר "סרטים" (www.Sratim.co.il), וכפי שאתם בטוח יודעים, יוצא בקרוב הסרט "סטארגייט". בתור האתר המוביל בטריילרים מתורגמים, אני פונה אליכם לעזרה בתרגום הטריילר. הטריילר יצא בקרוב, ואני צריך מישהו שיעזור לתרגם אותו, או רק יעשה לו הגהה. איך שאתם רוצים. אותו משתמש יקבל קרדיט בתוך הטריילר עצמו על העזרה, ואת קובץ הטריילר בפורמט WMV לשימוש עצמי. משתמשים המעוניינים לעזור, אשמח לפנייה במייל: [email protected] אשמח לשיתוף פעולה, ותודה. מנהל אתר "סרטים".

adili6

New member
הטריילר יצא גם בטלויזיה? אם לא..אפשר שכן?../images/Emo9.gif

adili6

New member
סליחה..התנתק לי האינטרנט..המשך ללמעלה...

....ואם עדיין לא...תוכל/ו לתת פה קישור לטריילר?

ViperSratim

New member
...

הטריילר עדיין לא יצא באופן רשמי. ראיתי ששוחררו כמה תמונות ממנו, אך זה עדיין לא רשמי. ברגע שיצא הטריילר, הוא יתורגם ויעלה לאתר שרשמתי לעיל. כמו כן, קיבלתי תגובה אחת לעזור לי, והמון תודה על כך. אותו אחד יקבל את הטריילר. כשיצא הטריילר, אני מאמין שכבר באותו יום, או למחרת (תלוי בזמינות, ובמהירות העבודה), נשחרר את הטריילר המתורגם לאתרינו. המון תודה על שיתוף הפעולה. מנהל אתר "סרטים".

adili6

New member
אה...זה אותו זה שיצא לא מזמן? אוקי..תודה../images/Emo45.gif

ViperSratim

New member
אהלן,

נכון לעכשיו, לא יצא שום "טריילר רשמי". מה שיש לכם, זה הדלפה מוקדמת, אך האיכות שלה בהתאם. וזו הסיבה שאיני יכול להשתמש בה. כשיצא הטריילר באופן רשמי, הוא יצא באיכות נורמלית, ואיתו אצטרך עזרה. קיבלתי בינתיים 2 פניות, ותודה רבה על עזרתכם. בקשר לשאלה לטלויזיה, אין לי מושג. אני לא קשור לזה בשום אופן זה או אחר שניתן לעלות על הדעת. אני סה"כ בעל אתר, שמציג טריילרים מתורגמים. יש לנו מעל 800 טריילרים כרגע, של תקופה של 4 שנים אחורה. ואני עובד המון עם קבוצות מעריצים שונות, על מנת לספק תרגום אמין, ואיכותי. גם אם זה לקליפ בן אורך של 2-3 דקות. תודה רבה על כל העזרה שאוכל לקבל. בהחלט אציין זאת באתרינו על תרומתכם. מנהל אתר "סרטים".

למעלה